ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου Ζώδια

Η Τετάρτη έρχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα, βγάζοντάς μας από τη ρουτίνα. Αρκετές θα είναι οι ξαφνικές αλλαγές που όμως θα είναι για το καλό μας, ακόμα κι αν δεν το καταλάβουμε άμεσα, αλλά και η τάση μας να κάνουμε κάτι ασυνήθιστο, να ξεφύγουμε από κλισέ, να σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια θα είναι έντονη. Πιθανόν να υιοθετήσουμε ένα καινούργιο, ξεχωριστό ή αρκετά προχωρημένο στιλ στα μαλλιά ή το ντύσιμό μας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουμε μια νέα, πρωτότυπη δραστηριότητα. Ερωτικά η μέρα μας υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές με ανατροπές των δεδομένων μας, όπως μια απρόσμενη αλλά ενδιαφέρουσα γνωριμία, έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια εξομολόγηση από πρόσωπο που δεν περιμέναμε ή θεωρούσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασμίξουμε. Από την άλλη, ίσως τα γούστα μας να μην είναι ίδια με αυτά που ήταν πριν και να μας ελκύσει κάποιο πρόσωπο τελείως διαφορετικό σε ηλικία, κουλτούρα ή χαρακτήρα, το οποίο καλό θα ήταν να μη διστάσουμε να ακολουθήσουμε κι ό,τι προκύψει.

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι μια μέρα γεμάτη αναπάντεχα, αλλά ευχάριστα γεγονότα που θα σας αφήσουν όμορφη αίσθηση αλλά και θα κάνουν να χαμογελάσει το χειλάκι σας. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν στα εργασιακά και τα οικονομικά σας, με μια αύξηση, προαγωγή ή ένα δώρο, που θα σας βοηθήσει να ανασάνετε και να νιώσετε πιο ξαλαφρωμένοι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο που είτε δεν είχατε προσέξει είτε θεωρούσατε δύσκολο στο να το κερδίσετε, θα αλλάξει στάση απέναντί σας και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας πιάσει ξαφνικά μια τάση να ξεχάσετε τα πρέπει και τους κανόνες και να κάνετε την υπέρβαση, θέλοντας να απελευθερωθείτε από δεσμά ή να δείξετε ένα διαφορετικό προφίλ. Είναι πιθανή μια διάθεση για αλλαγή ακόμα και στην εμφάνισή σας ίσως γιατί έχετε βαρεθεί, όπως και το να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να βγείτε και να διασκεδάσετε παρότι καθημερινή. Μάλιστα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε κι αν το θέλετε, να ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες. Πάντως είναι πολύ πιθανός ένας κεραυνοβόλος έρωτας με πρόσωπο που ούτε καν φανταζόσασταν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα στο σπίτι θα είναι κάπως περίεργο και ενδεχομένως από το πουθενά να προκύψει μια ένταση με ένα οικείο σας πρόσωπο, που όμως δε θα κρατήσει για πολύ. Από την άλλη, στη δουλειά σας θα προκύψουν διάφορα ευτράπελα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε ένα μυστικό που θα αλλάξει τελείως την άποψή σας για συναδέλφους ή για μια προσωπική σας υπόθεση. Όσον αφορά στον ερωτικό τομέα, όλα παίζονται, απλά να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά να αρπάξετε την ευκαιρία χωρίς δισταγμό, αλλά να απέχετε από μπερδεμένες καταστάσεις γιατί δε θα μείνουν για πολύ κρυφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως κάποια από τα πλάνα σας να μη βγουν, κυρίως όσον αφορά σε δουλειές ή μια συνάντηση που είχατε προγραμματίσει, για να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση αλλά μάλλον θα είναι για καλό σας, αφού μπορεί να ανακαλύψετε στην πορεία ότι η εξέλιξη δε θα ήταν συμφέρουσα για σας. Από την άλλη όμως ενδέχεται να βρεθείτε με φίλους που δεν περιμένατε και να περάσετε και καλά. Ίσως ξεκινήσετε και μια επικοινωνία με ένα ιδιαίτερο άτομο, που πιθανόν να γνωρίσετε μέσα από το κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον, η οποία θα πάρει ερωτική χροιά.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να πάρετε ένα δώρο, να κερδίσετε ή να σας επιστρέψουν χρήματα που δεν περιμένατε, που θα σας αλλάξουν απρόσμενα τη διάθεση προς το καλύτερο. Από την άλλη όμως, μια έντονη διαφωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας ωθήσει στο να κρατήσετε κάποια απόσταση ή να πάρετε μια απόφαση που καθυστερούσατε αρκετό καιρό γιατί δεν ήσασταν σίγουροι. Ερωτικά, εξ αιτίας ενός γεγονότος, ίσως αντιδράσετε άμεσα και αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση, που δεν έχει καμία εξέλιξη, αντίθετα μόνο προβλήματα σας δημιουργεί και αισθάνεστε ότι τρώτε άσκοπα χρόνο και ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τροχός μπορεί να γυρίσει υπέρ σας και από το πουθενά να συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν αλλά και θα φέρουν μεταβολές στην καθημερινότητά σας. Ίσως κι εσείς να τα κινητοποιήσετε ασυνείδητα, καθώς δεν πιστεύατε ότι θα γίνει κάτι καλό και το σύμπαν σας διαψεύδει. Αν, μάλιστα, δεν ακολουθήσετε την πεπατημένη, θα είναι προς το συμφέρον σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα σας κάνει το επίκεντρο, ενώ οι ειδήσεις για μια υπόθεσή σας που σας είχε αγχώσει θα είναι ευχάριστες. Στον έρωτα πάρτε ένα ρίσκο γιατί είναι πολύ πιθανό να σας βγει.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές αλλαγές αναμένονται για σας από τον τομέα της εργασίας σας όπου είναι πιθανό ένα μπόνους ή μια αναβάθμισή σας και κατ’ επέκταση αύξηση αποδοχών, όπως επίσης και να βρείτε δουλειά, αν δεν έχετε, έστω και προσωρινή που θα σας βοηθήσει πολύ οικονομικά. Από την άλλη, μια κρυφή βοήθεια ή πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σας θα αποδειχτεί πολύτιμη. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, μια απρόσμενη συγκλονιστική εμπειρία που θα βιώσετε θα σας κάνει να αλλάξετε πολλά από τα στάνταρ σας, ενδεχομένως και απορήσετε για τις μέχρι τώρα ακατάλληλες επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με απροσδόκητο τρόπο μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας προσφέρει προσβάσεις που δεν φανταζόσασταν ή έμπρακτη στήριξη σε ένα εγχείρημά σας. Από την άλλη όμως, ίσως έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη από το ταίρι σας, το οποίο ίσως βγάλει ξαφνικά έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας ή να σας φέρει προ τετελεσμένων, κάτι που θα σας εκνευρίσει. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σας ελκύσει, παρά τις εμφανείς διαφορές σας, καθώς επίσης και να σας γίνει ένα φλερτ που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είστε σε εγρήγορση και δεν κολλήσετε, βρίσκοντας εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν, ίσως σας βγει ένα επαγγελματικό ρίσκο. Αν όμως έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας κάπου συγκεκριμένα και έχετε φάει χρόνο περιμένοντας, όχι μόνο δε θα έχετε την εξέλιξη που θέλατε αλλά θα έρθουν τελείως ανάποδα τα πράγματα και θα μετανιώσετε. Από την άλλη, ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας είναι αναγκαίο, αν ένα πρόσωπο δοκιμάζει τα όριά σας ή δε συγκινείται από τις κινήσεις σας. Κλείστε αυτό το κεφάλαιο γιατί πολύ σύντομα κι απρόσμενα θα ανοίξει ένα άλλο, πιο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους, να μάθετε καινούργια πράγματα, ακόμα και να κάνετε ένα άνοιγμα στα επαγγελματικά σας που για τα δεδομένα σας είναι τολμηρό, όμως από τη στιγμή που δεν έχετε τίποτα να χάσετε, καλό θα ήταν να το ρισκάρετε. Από την άλλη, μια ξαφνική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή μέσω μιας παρέας, θα σας ανεβάσει το ηθικό και εκεί που πέφτατε, θα απογειωθείτε! Είναι, επίσης, πιθανό να δεχτείτε ένα μήνυμα που θα σας γεμίσει με προσδοκίες και αν δεν αφήσετε το μυαλό σας να κολλήσει σε λεπτομέρειες, πού και πώς, θα έχει καλή εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας πάει η μέρα, αφού θα σας φέρει σε επαφή με το απρόσμενο και το ασυνήθιστο που αναζητάτε και θα είναι προς όφελός σας να ανταποκριθείτε άμεσα. Μην απορρίψετε μια πρόταση συνεργασίας, αν δεν την ερευνήσετε και μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για μια κατάσταση που αφορά στην οικογένειά σας γιατί θα διαψευστείτε. Από την άλλη, στον ερωτικό τομέα είναι πιθανό να αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ενός προσώπου που θεωρήσατε δεδομένο και ξαφνικά να ψάχνεστε. Όμως, αν αντιδράσετε άμεσα και δε βγάλετε τη συνηθισμένη σας προκλητικότητα, ίσως τελικά να καταφέρετε να σώσετε την παρτίδα.

ΙΧΘΥΣ

Ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να μην είναι και τόσο συνηθισμένες, επειδή θα αιφνιδιαστείτε από ένα συμβάν που θα αφορά στο ταίρι σας ή έναν συνεργάτης σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας ζητήσει το λόγο για κάτι που δε θεωρούσατε τόσο σημαντικό. Όλα αυτά βέβαια θα πάρουν μεγαλύτερη έκταση, αν κρατήσετε μια αμυντική στάση και δεν επιμείνετε να βρείτε το δίκιο σας. Από την άλλη, θα σας αναστατώσει μια είδηση που αφορά σε πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά τελικά δε θα είναι τόσο σοβαρή. Ερωτικά, αν δε μπορείτε να αντεπεξέλθετε πλήρως, αφήστε αναπάντητη μια πρόκληση.

Αγαπημένο