ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου - Ερωτικές ευκαιρίες που ενθουσιάζουν!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου - Ερωτικές ευκαιρίες που ενθουσιάζουν! istock

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα χαρούμενη και τυχερή που μας ξεσηκώνει με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία της, που κρατά το χαμόγελο στα χείλη και τη θετική διάθεση στην καρδιά, παραμερίζοντας άγχη και προβληματισμούς. Η μέρα προσφέρεται για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να προβάλουμε τα ταλέντα μας, να επιδιώξουμε εμπορικές συμφωνίες αλλά και να ρυθμίσουμε νομικές υποθέσεις. Tο τετράγωνο Ήλιου-Δία μας εφοδιάζει με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά που μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις, με τους Κριούς, τους Τοξότες και τους Λέοντες να είναι οι πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συμπεριφορά. Με τον Ήλιο να περνά σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, έχουμε στη διάθεση μας σχεδόν ένα μήνα για να αποδείξουμε την αξία μας στο επαγγελματικό μας περιβάλλον και να κερδίσουμε την αναγνώριση των ικανοτήτων και των προσπαθειών μας και από  τους ανωτέρους μας. Εκτός των επαγγελματικών, ο Ήλιος στον Αιγόκερω μας βοηθά να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο και μέσα από χρήσιμες γνωριμίες να εκτινάξουμε την πορεία της καριέρας μας!

Κριός

 Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα στα απλά και καθημερινά θέματα, αφού είτε έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι είτε όχι, ταξιδεύετε ήδη με το μυαλό σας. Επαγγελματικά μπαίνετε σε μια περίοδο που θα μπορέσετε να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Τα ερωτικά σήματα που εκπέμπονται προς τη μεριά σας από ένα πρόσωπο στο ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν σας συγκινούν…

Ταύρος

Θέλετε να νιώθετε σίγουροι για τα κεκτημένα και τα αποκτήματά σας και ίσως θελήσετε να εξασφαλίσετε και εγγράφως αυτά που σας έχουν υποσχεθεί. Συναισθηματικά, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε αφού ο σύντροφος σας έχει μάτια μόνο για εσάς! Επαγγελματικά, ευτυχώς έχετε υπομονή και αντέχετε και τις αντιξοότητες και τις ανατροπές που συχνά συμβαίνουν.

Δίδυμοι

Είναι διαφορετικός ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους γύρω σας σήμερα, πολύ πιο συναισθηματικός και τρυφερός, και αυτό είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη για τους γύρω αλλά και για τον σύντροφό σας που έχει συνηθίσει σε μια συμπεριφορά περισσότερο ανεξάρτητη! Προκύπτει μια πρόταση συνεργασίας ή μιας αλλαγής του τρόπου εργασίας σας σε πιο ευέλικτη μορφή, που δεν σας ενθουσιάζει. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να θέλουν προσοχή! 

Καρκίνος

Αν και δεν αφήνετε την κούραση σας να φανεί, η αλήθεια είναι ότι νιώθετε εξαντλημένοι, και ανυπομονείτε για τις ημέρες των γιορτών που κάπως θα ξεκουραστείτε. Η υγεία σας, για λίγο ακόμη θέλει προσοχή. Επαγγελματικά, το πέρασμα και του Ήλιου απέναντί σας  είναι η ώθηση που χρειάζεστε για να επιδιώξετε, με τις κατάλληλες ενέργειες, την επαγγελματική σας επιτυχία. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι σας  ευνοείστε στα ερωτικά σας αρκεί να κάνετε και εσείς τις προσπάθειες σας.

Λέων

Ιδανικά, τη σημερινή ημέρα θα έπρεπε να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν! Αν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε να έχετε ελεύθερο το βράδυ αφού μια ξαφνική πρόσκληση υπόσχεται διασκέδαση, γνωριμίες και πολύ φλερτ! Επαγγελματικά, μέσα από συζητήσεις με συναδέλφους σας συνειδητοποιείτε πως  υπάρχουν ακόμη δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να προσέχετε.

Παρθένος

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα για ένα οικογενειακό ζήτημα είναι έξω από τη δική σας λογική, αλλά παρασύρεστε συναισθηματικά από ένα δικό σας πρόσωπο. Επαγγελματικά, δεν φαίνεται να μειώνονται οι απαιτήσεις και η κούραση είναι δεδομένη.  Αν δεν μπορείτε να πάρετε κάποιες ημέρες άδεια, δείτε μήπως μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας  από το σπίτι και να γλυτώσετε τουλάχιστον τις μετακινήσεις. Συναισθηματικά,  αρκούν δυο γλυκές κουβέντες προς τον άνθρωπο σας και η μαγεία των πρώτων ημερών επιστρέφει!

Ζυγός                    

Το σπίτι σας δεν θα σας δει καθόλου σήμερα, με τόσες διαδρομές και τόσες μετακινήσεις που έχετε να κάνετε. Η μέρα προσφέρεται για χαλαρές συζητήσεις με τους συναδέλφους ή μια κοινή έξοδο που θα συσφίξει τις σχέσεις σας παρά για κουραστικά meeting και  επαγγελματικές συναντήσεις. Η ερωτική σας ζωή γίνεται αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σας που ανησυχούν περισσότερο από ότι εσείς για την πορεία της…

Σκορπιός

 Υπάρχουν στο κοντινό σας περιβάλλον πρόσωπα που σας ενοχλεί η συμπεριφορά τους, αλλά και να τους παραπονεθείτε δεν θα καταφέρετε να την αλλάξετε. Συναισθηματικά δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο αφού δεν έχουν νόημα οι ζήλιες και οι κατηγόριες προς το σύντροφό σας για κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Επαγγελματικά, οι ευθύνες σας αυξάνονται όχι όμως και τα έσοδα σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας και να είστε χαλαροί και να απολαύσετε τις επόμενες ημέρες! Συναισθηματικά, δείτε τα πράγματα και από την πλευρά του συντρόφου σας και όχι μονόπλευρα γιατί θα κατηγορηθείτε για εγωισμό. Επαγγελματικά γίνονται διάφορες συζητήσεις αλλά η οριστικοποίηση τους θα αργήσει λίγο.

Αιγόκερως

 Παρά την τετράγωνη λογική που σας χαρακτηρίζει, σήμερα δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τον ενθουσιασμό και την υπερδιέγερση που σας φέρνει μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Επαγγελματικά, με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ευκαιρίες υπάρχουν και στην ερωτική σας ζωή αρκεί να είστε πρόθυμοι να τις δείτε…

Υδροχόος

 Η Τετάρτη προμηνύεται πολύ ευχάριστη αγαπητοί Υδροχόοι, αφού μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικές συναναστροφές σας δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να μιλήσετε για τα ενδιαφέροντα σας, να ανταλλάξετε απόψεις! Συναισθηματικά,  δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο ορίζοντα και οι σκέψεις γυρίζουν στο παρελθόν…

Ιχθύες 

Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη σήμερα, και μην αρνείστε προτάσεις ή προσκλήσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στον χώρο της εργασίας σας  καθώς αντιδράτε υπερβολικά στην παραμικρή διαφωνία ή παρατήρηση. Συναισθηματικά, μην περιμένετε μόνο τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Φροντίστε και εσείς να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι... 

Αγαπημένο