ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Τετάρτη θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία για την ημέρα και γενικά είναι ένας προάγγελος και ταυτόχρονα πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο Σαββατοκύριακο. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας, θα έχουμε τα κέφια μας και θα ξεχάσουμε μιζέρια και κακοδιαθεσία. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι καλός ο καιρός και μπορούμε να χαρούμε ακόμα λίγο τις ημέρες που είναι κατιτίς μεγαλύτερες αφού ακόμα νυχτώνει σχετικά αργά…. Και στο ερωτικό παιχνίδι αναμένονται νίκες, αφού δε έχουμε δισταγμό να προσεγγίσουμε ή να ανταποκριθούμε στα «καλέσματα». Επαγγελματικά, έχουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση που βοηθά σε επαφές αλλά και στο να παρουσιάσουμε ιδέες και προτάσεις. Το βράδυ, ωστόσο, θα ξεχάσουμε πάρτι και καλοπέραση και θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε πρακτικά ή εργασιακά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, πριν το τέλος της εβδομάδας. Γι’ αυτό, θα αρχίσουμε να οργανωνόμαστε κατάλληλα.

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε αντίπαλο στο ερωτικό παιχνίδι, εφ’ όσον και η γοητεία και το σεξαπίλ σας θα είναι στα ύψη και οι κατακτήσεις σας, αρκετές. Αρκεί βέβαια να βγείτε, να συναναστραφείτε με ανθρώπους και φυσικά να έχετε τη διάθεση να ζήσετε την περιπέτεια. Το σίγουρο είναι ότι θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας από την προσοχή που θα συγκεντρώσετε. Επίσης, μπορεί μέσω του κοινωνικού σας κύκλου να κάνετε μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν θέματα του σπιτιού ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αλλαγές, αγορές ή προσθήκες για να αναδιαμορφώσετε ένα χώρο ή το γραφείο σας. Από την άλλη θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όμορφες και κυρίως ήρεμες στιγμές με τον άνθρωπό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ξεχνώντας οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει για να κεντρίσετε την προσοχή του και θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε πολυάσχολοι καθώς ο καινούργιος μήνας φέρνει και αρκετές δουλειές που πρέπει να διεκπεραιώσετε και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό θα είστε στο τρέξιμο και θα τα καταφέρετε αρκετά καλά. Ωστόσο, προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να σας βγει μια ένταση, αν τα πράγματα κάπου κολλήσουν. Ερωτικά, ίσως πρέπει να κάνετε μια αναγνωριστική συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να καταλάβετε τι σκέφτεται, πριν κάνετε κάποια κίνηση που θα σας εκθέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να έχετε σιγουριά και αποφασιστικότητα σε ό,τι επιχειρείτε γιατί μόνο έτσι θα επιμείνετε, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και δε θα σημάνετε άτακτη υποχώρηση. Αν μάλιστα το βγάλετε και προς τα έξω θα πετύχετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των άλλων, είτε πρόκειται για άτομα που θέλετε να συνεργαστείτε είτε για κάποιο πρόσωπο που στοχεύετε την καρδιά του. Μια συμφωνία που θα σας γίνει δείχνει αρκετά επωφελής και καλό θα ήταν να παραμερίσετε τις ανασφάλειές σας και να την αποδεχτείτε.

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας και εσείς πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να επιδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η παρουσία σας άλλωστε θα γίνεται αισθητή όπου κι αν βρίσκεστε, θα κάνετε εύκολα νέες γνωριμίες ενώ θα έχετε την άνεση να προωθήσετε και επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Εύνοια έχετε και στον ερωτικό τομέα, αρκεί να επιδείξετε ένα πιο ανοιχτό πνεύμα και να μη μείνετε στις διαφορές που σας χωρίζουν με ένα πρόσωπο, εφ’ όσον είναι λίγες αλλά σε όλα τα υπόλοιπα που έχετε κοινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε κάπως αποκομμένοι, ενδεχομένως γιατί το εργασιακό σας πρόγραμμα είναι φορτωμένο και δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια για συζητήσεις και αστεία, αν έχετε σαν στόχο να τελειώσετε στην ώρα σας. Ωστόσο, δε θα έχετε κακή διάθεση και μάλιστα θα σκέφτεστε ότι όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψετε, τόσος περισσότερος χρόνος θα σας μείνει να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ερωτικά, θέλετε ενδόμυχα κάτι να σας εκπλήξει θετικά και να σας αλλάξει τη ζωή, ίσως γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ

Θα κλέψετε τις εντυπώσεις, αν τύχει να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή βγείτε έξω να διασκεδάσετε και αρκετά πρόσωπα θα σας πλησιάζουν, θέλοντας να σας γνωρίσουν και να αποκτήσουν στενότερη σχέση μαζί σας, κάτι που ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας, αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες να βρείτε το άτομο που ψάχνετε και να βάλετε τέλος στη μοναξιά σας. Αν έχετε παιδιά, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές μαζί τους. Από την άλλη, ένας φίλος ή μια φίλη σας ίσως σας συστήσει έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να σας στηρίξει επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με δεδομένη την εύνοια αλλά και τον ατσάλινο χαρακτήρα σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο, οπότε δεν πρέπει να μείνετε πίσω από την κουίντα αλλά να περάσετε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν. Μην αφήσετε να σας κλέψουν τη δόξα, όμως μην αδικήσετε, ούτε να υποτιμήσετε κανέναν γιατί αυτό θα είναι ένα λάθος που μπορεί να πληρώσετε. Αν σας γίνει κάποια πρόταση, μελετήστε την προσεκτικά, πριν την αποδεχτείτε και μη σταθείτε μόνο σε αυτά που ίσως κερδίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώθετε γεμάτοι ζωντάνια και ενεργητικότητα και θα έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά και ησυχία δε θα βρίσκετε. Θα θέλετε να τελειώσετε με κάποιες υποχρεώσεις σας, να μιλήσετε και επικοινωνήσετε. Μπορεί να σας πιάσει ένα άγχος για τα επαγγελματικά σας και να επιδιώξετε μια συνάντηση με κάποια πρόσωπα για να συζητήσετε κάποιες ιδέες ή μια πρόταση που σας έχει γίνει. Με τον ενθουσιασμό και τη θέρμη σας θα κερδίσετε πάντως τις εντυπώσεις και ενδεχομένως να τραβήξετε και την προσοχή ενός ατόμου που θα ενδιαφερθεί για σας, αλλά ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να σας γίνει μια πρόταση που θα τραβήξει την προσοχή σας, καθώς σας υπόσχεται πολλά από αυτά που κυνηγάτε καιρό και αξίζει τον κόπο να τη λάβετε υπόψη σας, παραμερίζοντας την επιφυλακτική σας στάση. Έτσι κι αλλιώς, στόχος σας είναι όχι μόνο να καταξιωθείτε αλλά και να βελτιώσετε γενικά την κατάστασή σας, οπότε δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σας, όπου κι εκεί θα πρέπει να τολμήσετε το κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υποδεχτείτε τον καινούργιο μήνα με αρκετό κέφι και καλή διάθεση κι αν υπάρχει ακόμα κάποια ανησυχία μέσα σας, θα φροντίσετε να την ξεχάσετε και να κοιτάξετε μπροστά. Ευκαιρίες άλλωστε έχετε αρκετές να αλλάξετε την ερωτική σας κατάσταση, αν είστε μόνοι, αρκεί να το θελήσετε. Το βέβαιο είναι όμως πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα νιώθετε ο εαυτός σας. Αν έχετε σχέση, θα έχετε κάποιες προστριβές με το έτερο ήμισυ εξ αιτίας της απαιτητικής ή επίμονης στάσης του. Ίσως ξανασυζητήσετε τις προϋποθέσεις μιας επικείμενης συνεργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Το χαλαρό κι ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα σας ανακουφίσει. Θα ηρεμήσει το κεφάλι σας, θα μπορέσετε να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς γκρίνιες και μουρμούρα και ενδεχομένως να τελειώσετε και πιο γρήγορα, αν βέβαια δεν παρασυρθείτε και χάσετε τη συγκέντρωσή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κι ένα φλερτ που δε θα το πάρετε σοβαρά, ίσως γι’ αυτό θα το διασκεδάσετε. Ωστόσο, είναι πιθανό το συγκεκριμένο άτομο να εννοεί από αυτά που θα σας πει, απλά να βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να σας προσεγγίσει.

Αγαπημένο