ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου- Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης: Ερωτικές ευκαιρίες σε αφθονία

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου- Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης: Ερωτικές ευκαιρίες σε αφθονία Photo/Istock

Λίγο πριν υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά με την ελπίδα-όπως πάντα- για ένα καλύτερο μέλλον, καλούμαστε να κοιτάξουμε πίσω, να θυμηθούμε το παρελθόν, να εξετάσουμε πράξεις, ενέργειες και δράσεις και αν γίνεται να διορθώσουμε αυτά που δεν έγιναν σωστά. Είναι φυσικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή που τα προκαλεί αυτά, ο οποίος ξεκινά σήμερα Πέμπτη 29/12 την ανάδρομη πορεία του και θα την ολοκληρώσει στο ίδιο ζώδιο στις 18/1/2023. Καθώς η αναδρομή αυτού του πλανήτη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα ενός ατόμου, το διάστημα αυτής της κίνησης του θα έρθουμε αντιμέτωποι σε αυτόν τον τομέα με δυσκολίες, καθυστερήσεις και εμπόδια που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και σοβαρότητα. Θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε περισσότερο και με μεγαλύτερη επιμονή για  να επιτύχουμε τους στόχους μας, και ίσως κάποιους από αυτούς να μην μπορέσουμε τελικά να τους ολοκληρώσουμε. Επίσης το διάστημα αυτό αποφεύγουμε να οριστικοποιήσουμε νέες συμφωνίες ή να υπογράψουμε σημαντικά έγγραφα που με κάποιο τρόπο δεσμεύουν και τις μελλοντικές μας κινήσεις. Ακόμη είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και ζητούμε διευκρινήσεις σε οτιδήποτε δεν μας είναι ξεκάθαρο. Εννοείται ότι μεταφορικά μέσα, συσκευές ηλεκτρονικές και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία (συσκευές, διαδίκτυο, γραπτός λόγος) τα προσέχουμε ιδιαίτερα! Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει και την αισθηματική μας ζωή με επανασυνδέσεις και εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν, με τα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου και του Καρκίνου να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αναβιώσουν ένα τέτοιο έρωτα!

Σήμερα επίσης, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ερμή ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα αγαπημένα που έχουμε να δούμε καιρό ή έχουμε απομακρυνθεί λόγω απόστασης αλλά και εκφράζουμε στο ταίρι μας με μεγάλη άνεση όλη μας την αγάπη και την τρυφερότητα ενώ για όσους αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι οι πιθανότητες να το γνωρίσουν σήμερα θα είναι πολλές! Μπορούμε ακόμη να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με φίλους, να περάσουμε όμορφα, αλλά και να κάνουμε οικονομικές αγορές. Ακόμη, η όψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα από το παρελθόν, και ίσως καταφέρουμε να τα τακτοποιήσουμε με αρκετά ευνοϊκούς όρους.

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στους Ιχθύς, με τα εξάγωνα της με Ερμή-Αφροδίτη να ξεκινούν την ημέρα μας με καλή διάθεση και αρμονική επικοινωνία ενώ βοηθούν στη λύση παλαιότερων προβλημάτων μας.  Στην πορεία της ημέρας και λόγω της θετικής όψης Σελήνης-Πλούτωνα, θα δούμε τις προσπάθειες μας στο επαγγελματικό τομέα να αναγνωρίζονται! Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό μας είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και να διεκδικήσουμε τα θέλω μας, ίσως και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από όσο είναι πράγματι απαραίτητο!

ΚΡΙΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα αντιληφθείτε τα λάθη που είχατε κάνει  στην επαγγελματική σας πορεία και θα προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να τα διορθώσετε. Οι καθυστερήσεις σε αυτόν τον τομέα δεν θα λείψουν, με την υπομονή σας να δοκιμάζεται. Το φλερτ με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας χώρο καλά κρατεί.  Από το απόγευμα και μετά, η σύνοδος Σελήνης-Δία στο δικό σας ζώδιο φέρνει ευκαιρίες και προτάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε αυτοσυγκράτηση λόγω του ανάδρομου Ερμή, χωρίς να απορρίπτετε τίποτε αλλά και χωρίς να ενθουσιάζεστε υπερβολικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βάλει στη διαδικασία να αξιολογήστε αυτά που ως τώρα θεωρούσατε σημαντικά και αν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας. Αν υπάρχει ένα νομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί, σήμερα θα μπορέσετε να το ρυθμίσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Από το απόγευμα ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ξεκουράζουν. Το έχετε ανάγκη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, ίσως λόγω της επιστροφής κάποιων χρημάτων που είχατε δανείσει ή λόγω μιας πληρωμής που είχε καθυστερήσει. Αν έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος επιστρατεύστε τη λογική σας για να τους αντιμετωπίσετε και κυρίως μιλήστε για αυτούς σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε και οι συμβουλές του είναι πάντα σωτήριες. Το βράδυ, μια έξοδος με φίλους η τον αγαπημένο σας ανεβάζει την διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής  εστιάζει στις προσωπικές σας σχέσεις και τη περίοδο αυτή θα μπορέσετε, αρκεί να το θελήσετε, να λύσετε θέματα που είχαν δημιουργήσει ένταση στη σχέση σας και ο σύντροφός σας τα θυμάται ανά διαστήματα. Συνεργασίες που δεν έχουν γερές βάσεις θα δοκιμαστούν. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ερμή απέναντί σας ευνοεί τις νέες ερωτικές γνωριμίες, αρκεί και εσείς να είστε πρόθυμοι να μπείτε στο παιχνίδι. Ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας θα χρειαστεί  τη βοήθεια σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος  στο τομέα της εργασίας σας είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιους παλιούς συναδέλφους, ή ακόμη και να έχετε πρόταση να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη εργασία όπου έχετε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Στο σήμερα, η διάθεση σας είναι πολύ καλύτερη από το απόγευμα και μετά, αφού είτε θα βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα γνωρίσετε αξιόλογους ανθρώπους, ή θα βγείτε με φίλους και θα περάσετε πολύ όμορφα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής δίνει προβάδισμα στην ερωτική σας ζωή και αν σκέπτεστε σοβαρά να επιστρέψετε σε μια σχέση του παρελθόντος το διάστημα αυτό σας ευνοεί ιδιαίτερα. Στα επαγγελματικά σας θα εξετάσετε λεπτομερώς κινήσεις του παρελθόντος που είχαν επιτυχία και θα τις προσαρμόσετε στο παρόν.  Σήμερα, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν με τη γοητεία και τον ερωτισμό που εκπέμπετε να φέρνει κοντά σας πρόσωπα που έλκονται από εσάς.  Ίσως προς το βράδυ χρειαστεί να ασχοληθείτε με μια εκκρεμότητα που θα έρθει στο μυαλό σας ξαφνικά και δεν θα ησυχάσετε αν δεν την τακτοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος θα τακτοποιήσετε οριστικά ένα ζήτημα  σχετικά με το χώρο που ζείτε. Ίσως  μετακινηθείτε σε μια περιοχή που ζούσατε και παλαιότερε ή επιστρέψετε στο πατρικό σας σπίτι για οικονομικούς λόγους. Γενικά τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα έσοδα σας. Με τη Σελήνη απέναντι σας από το απόγευμα, η προσωπική σας ζωή και η συναισθηματική σύνδεση που έχετε με το ταίρι σας είναι η προτεραιότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή δεν είναι δυσάρεστη για το ζώδιο σας αφού σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα και άτομα από το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον με τα οποία είχατε απομακρυνθεί. Το διάστημα αυτό λοιπόν έχετε την ευκαιρία- και λόγω του γιορτινού κλίματος να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Στο σήμερα, υπάρχουν άτομα στον περίγυρο σας που θέλουν να σας δουν ευτυχισμένους και θα τολμήσουν να σας προτείνουν μια γνωριμία (παλαιότερα το έλεγαν προξενιό). Μην βιαστείτε να απορρίψετε θιγμένοι τη πρόταση, ίσως το πρόσωπο που σας προτείνουν έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ότι φαντάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση τους. Πληρωμές και έσοδα θα καθυστερούν, με την ανατροπή να γίνεται μόνο σε οφειλές από το παρελθόν ή σε χρήματα που είχατε δανείσει και τώρα σας τα επιστρέφουν, το πιο πιθανό μετά από την ευγενική σας υπενθύμιση… Σήμερα ωστόσο έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη κουβέντα για μια μελλοντική συνεργασία ή μια εξάπλωση στη δουλειά σας  που αργότερα θα έχει και οικονομικές απολαβές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή θα μπορέσετε να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε νέες βάσεις, ειδικά αν είστε μόνοι στην προσωπική σας ζωή και επιδιώκετε μια επανασύνδεση. Και στα επαγγελματικά σας θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψετε σε μια παλιότερη εργασία σας αλλά πριν το κάνετε θα πρέπει να σκεφτείτε τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί εκεί. Με τον Ερμή να συναντά την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιο σας δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από την προσωπική σας ζωή! Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ άνετη, το ίδιο και η αμοιβαία έκφραση των συναισθημάτων σας ενώ τα φλερτ και οι καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους είναι παραπάνω από σίγουρες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυρίως η ψυχολογία σας είναι που επηρεάζεται από τον ανάδρομο Ερμή και όλο το διάστημα αυτής της κίνησης του θα ασχοληθείτε με το να βρείτε το λόγο που δημιουργούνται τόσα προβλήματα στη ζωή σας, ποιο είναι το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κουραστικές καταστάσεις που σας εξαντλούν ενεργειακά. Οι ερωτικές προκλήσεις/προτάσεις από ένα πρόσωπο προφανώς δεσμευμένο που βρίσκεται είτε στη δουλειά είτε το συναντάτε πολύ συχνά στην καθημερινότητα σας συνεχίζονται αλλά είπαμε, τα ψέματα και τις κρυφές ιστορίες δεν τα συμπαθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βάλει στη διαδικασία να αξιολογήστε τις φιλίες σας και να κρατήσετε κοντά σας αυτούς που έχουν αποδείξει πως σας νοιάζονται αληθινά και είναι ειλικρινείς απέναντι σας. Θα έχετε και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας δώσουν χαρά αλλά και την ευκαιρία να εξελίξετε μια ιστορία που ακροβατούσε ανάμεσα στη φιλία και το φλερτ αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει… Προστατέψετε τα μυστικά σας. Σήμερα, με την συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης να ευνοεί την κοινωνική σας ζωή φροντίστε να κινηθείτε στους κατάλληλους κύκλους όπου θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. 

Αγαπημένο