ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 29 Αυγούστου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 29 Αυγούστου Ζώδια σήμερα

Σήμερα, η Αφροδίτη περνά στον συντροφικό Ζυγό , δίνοντας τελείως διαφορετική διάσταση στην προσωπική μας ζωή! Για έναν περίπου μήνα, θα είμαστε πολύ πιο συνεργάσιμοι, θα αναζητούμε την αποδοχή, θα σκεφτόμαστε και τους άλλους, και γενικά θα είμαστε πιο κοντά στο εμείς και όχι στο εγώ. Η Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργεί πιο άνετα, βρίσκεται σε μία θέση που αγαπά και γενικά όλα είναι πιο εύκολα να εξελιχθούν αφού ξέρει να συνεργάζεται και είναι αυτό που αναζητά… Ερωτικά, το κλίμα έχει καλύτερες προοπτικές να εκδηλωθεί αφού ξέρει να δίνει στους άλλους, αυτό που ζητάνε από αυτή… Σίγουρα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και σίγουρα αυτό που θα κάνουμε είναι να είμαστε αλληλέγγυοι και κυρίως να είμαστε πιο ελεύθεροι να εκφράζουμε το συναίσθημα!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας, σας δίνει λάμψη, γοητεία και μεγάλη δημοφιλία, ενώ ταυτόχρονα θα απαλύνει τις εντάσεις στην επικοινωνία που δημιουργεί ο Άρης σας. Παρά την στάση υπεράνω ή άλλες υπερβολές στη συμπεριφορά ή τον τρόπο που συναναστρέφεστε, θα ελκύετε το αντίθετο φύλο κι αν το θελήσετε, μπορεί να δημιουργήσετε ακόμα και σχέση, αν και η μακροβιότητά της δεν είναι σίγουρη. Δεν αποκλείεται, επίσης, να γνωρίσετε κι ένα «καλομαθημένο» άτομο που θα απαιτεί συνεχώς πράγματα από σας ή θα είναι πολύ εύθικτο ή θα δραματοποιεί τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σας βελτιώνει τις εργασιακές σας συνθήκες, φέρνει θετική ενέργεια στο περιβάλλον σας και τις σχέσεις ανάμεσα στους συναδέλφους σας, οπότε θα ηρεμήσετε και θα γίνεται πιο εύκολα η δουλειά σας. Πιθανή είναι η αναβάθμισή σας ή ένα μπόνους. Επίσης, ίσως σας δημιουργήσει τη διάθεση από δω και πέρα να φροντίζετε περισσότερο την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση και να ξεκουράζεστε, αν και κάποιες φορές μπορεί να παρασύρεστε από παρέες και φίλους και να βγαίνετε εκτός προγράμματος με την άσκηση ή το φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 5ο ηλιακό σας οίκο, η κοινωνική σας ζωή θα γίνει αρκετά έντονη, με τα ξεπορτίσματα και τη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες να είναι συχνό φαινόμενο και θα ξεχάσετε οτιδήποτε σας βάραινε. Η φλόγα και το πάθος σας θα φουντώσουν, οπότε οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα διαδέχονται η μία την άλλη γι’ αυτό κι ένα καινούργιο ειδύλλιο είναι μάλλον πιθανό. Επαγγελματικά, σας ανοίγονται κάποιες πόρτες πολύ σημαντικές, ωστόσο χρειάζεται να ελέγξετε την τάση σας για μεγαλοπιάσματα και να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό σας οίκο, η τάση σας να κάνετε διάφορες αλλαγές, αλλά και αγορές επίπλων, αντικειμένων ή εξοπλισμού στον χώρο σας για να τον ομορφύνετε θα είναι έντονη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «ανοίγετε» τακτικά το σπίτι σας για τα άτομα της οικογένειάς σας και τους φίλους σας και να τους τραπεζώνετε, συσφίγγοντας παράλληλα και τις σχέσεις σας. Επίσης, οι εξελίξεις με ένα κληρονομικό ακίνητο θα είναι θετικές. Στον έρωτα θα είστε πιο απαιτητικοί, πολύ πιθανό κι ανικανοποίητοι, ζητώντας συνεχώς το κάτι παραπάνω τα ανάλογα όμως θα πρέπει να προσφέρετε εσείς.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη, αφού θα θέλετε να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε ανθρώπους και ασχολίες που έχουν κάτι να σας προσφέρουν κι όχι μόνο σε δουλειές, ενώ μπορεί να ξεκινήσετε τα μικρά ταξίδια αναψυχής και εκδρομές, όποτε σας δίνεται η ευκαιρία. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε μια αγορά ή να σας χαρίσουν κάτι που θα σας διευκολύνει. Από την άλλη, θα είστε ιδιαίτερα συμπαθείς στον κόσμο, όλοι θα μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια και θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, ίσως, μάλιστα, σας γίνει και μια πρόταση συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας θα σας δοθεί η δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα σας ανοίξει η όρεξη για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, οπότε δε θα στενοχωρηθείτε τόσο που σας εγκατέλειψε. Προκλήσεις και φλερτ σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη και αυξάνουν τις επιθυμίες σας, ωθώντας σας να πραγματοποιήσετε αρκετές από αυτές. Όσον αφορά στα επαγγελματικά-οικονομικά σας οι προοπτικές που θα παρουσιαστούν θα είναι πολύ θετικές για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, θα πρέπει όμως να τολμήσετε λίγο περισσότερο για να διεκδικήσετε το παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σας, γίνεστε ακαταμάχητοι. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε αρκετά όπλα στο πλευρό σας να εκμεταλλευτείτε καθώς και  η λάμψη σας, η δυναμική παρουσία σας αλλά κι η σιγουριά που βγάζετε σε κάθε σας εμφάνιση μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, οπότε λογικό είναι να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σας είναι πιθανή, αλλά και επαγγελματικά μπορείτε να πάρετε τα ηνία μιας κατάστασης και να επιτύχετε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα επέλθει μια σχετική ηρεμία στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα θα φωτιστούν μέσα σας και όχι μόνο θα ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε αλλά θα βρείτε και λύσεις σε πολλά ζητήματά σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Μάλιστα θα βοηθηθείτε κι από κάποιες συγκυρίες ή από κάποια πράγματα που θα μάθετε. Δεν αποκλείεται να έχετε κρυφή στήριξη ενός προσώπου ή μια επαγγελματική πρόταση που θα διερευνήσετε αρκετά πριν την αποδεχτείτε. Το θετικό είναι ότι τα πράγματα στη δουλειά, όσον αφορά στις συνθήκες και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει τη γοητεία και την κοινωνικότητά σας και σας καλεί να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να περάσετε καλά. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με καινούργια και αξιόλογα πρόσωπα των οποίων θα κερδίσετε την εντύπωση, να αποκτήσετε υποστήριξη και προσβάσεις, αλλά και να βοηθηθείτε επαγγελματικά, αφού είναι πιθανή μια πρόταση συνεργασίας αντάξιά σας. Εκτός από τις υπάρχουσες, θα δημιουργήσετε και νέες φιλίες ή θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα, ενώ η παρουσία σας σε διάφορα δρώμενα και εκδηλώσεις θα είναι συχνή, οπότε μπορεί να έχετε και τα ερωτικά τυχερά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα συμβάλλει αρκετά, ώστε να πετύχετε έναν μεγάλο επαγγελματικό σας στόχο. Θα βγείτε από το προσκήνιο, θα αρχίσετε να δείχνεστε, να συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον στο πρόσωπό σας και η ανάγκη σας να αποδείξετε τις ικανότητές σας θα είναι έντονη. Το βέβαιο είναι ότι θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια και θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Ο συνδυασμός ερωτισμού και σιγουριάς που θα αναδύετε θα σας κάνει περιζήτητους στο αντίθετο φύλο, ωστόσο, εκεί μπορεί να βγάλετε και μια έπαρση ή την ανικανοποίητη πλευρά σας, που θέλει όλο και περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πιο χαλαροί, αισιόδοξοι και κεφάτοι και με την Αφροδίτη στον φιλικό σας  Ζυγό να σας παρέχει αρκετή εύνοια θα κλέβετε τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρεθείτε. Θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας βάλουν σε διαφορετικό δρόμο, ενώ μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα να πάτε κι ένα ταξίδι αναψυχής, να ξεκινήσετε μια επαφή με το εξωτερικό και για επαγγελματικούς λόγους, μαθήματα ή σεμινάρια. Από την άλλη, νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα έχουν θετική έκβαση. Πιθανός είναι κι ένας έρωτας με ξεχωριστό άτομο ή άλλης κουλτούρας.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σας οίκο σας ευνοεί αρκετά τις οικονομικές σας υποθέσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ελαφρύνετε από βάρη, να λάβετε δώρα, να κερδίσετε επιπλέον χρήματα ή να κάνετε αγορές. Δεν αποκλείεται να τολμήσετε, εφ’ όσον αισθάνεστε ότι έχετε ένα μαξιλαράκι, να επιχειρήσετε μια επένδυση ή μια κίνηση που θα σας βγει. Από την άλλη, σας φέρνει ευκαιρίες και στον ερωτικό τομέα, αφού η έλξη σας στο αντίθετο φύλο θα είναι έντονη και θα διευρυνθούν οι επιλογές σας. Οπότε το μόνο που σας μένει είναι να αξιολογήσετε και να διαλέξετε το καλύτερο.

Αγαπημένο