ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου Ζώδια

Η Πέμπτη θα είναι λίγο ζόρικη μέρα, καθώς θα μας υποβάλλει σε διάφορες δοκιμασίες, ενδεχομένως με αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις κινήσεων, μυστικών ή στοιχείων που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε την εικόνα ή την αντίληψη κάποιων πραγμάτων! Επίσης, όμως, θα έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και φυσικά να έχουμε γνώση ενός παρασκηνίου σε βάρος μας είτε από ανταγωνιστές είτε από «δικούς» κι έτσι θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι οι φίλοι και σύμμαχοί μας και ποιοι οι εχθροί μας. Ακόμα, θα ερευνήσουμε, θα οργανώσουμε την τακτική μας και θα εκμεταλλευτούμε κατάλληλα συνθήκες και συγκυρίες για να πετύχουμε τον όποιο στόχο μας. Από την άλλη, θα πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις κι ίσως κηρύξουμε τη λήξη μιας προβληματικής κατάστασης. Ερωτικά είναι πολύ πιθανό να βιώσουμε μια καινούργια, συγκλονιστική εμπειρία αλλά και να λειτουργήσουμε απόλυτα και αυστηρά σε τυχόν λάθη που θα είναι και το τέλος μιας επαφής.

ΚΡΙΟΣ

Σκούρα φαίνονται τα πράγματα στα επαγγελματικά σας και είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια «πίκρα» ή να απογοητευτείτε και από μια εξέλιξη. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε την κρυφή δράση ή ένα παιχνίδι που έχει παιχτεί εναντίον σας από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο που έχει ως στόχο να σας πλήξει. Ερωτικά, θα υπάρξουν και καλύτερες μέρες. Το καλύτερο θα ήταν να κάνετε μια γενική εκκαθάριση ατόμων και καταστάσεων για να μπορέσετε κάνετε αργότερα μια καινούργια αρχή γιατί αν ξεκινήσετε κάτι τώρα δε θα έχει καμία τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πληροφορία που πιθανόν να μάθετε και αφορά στη δουλειά σας ή σε μια προσωπική σας υπόθεση θα σας ανοίξει τα μάτια και ενδεχομένως να αλλάξετε παντελώς την εντύπωση που έχετε για ένα πρόσωπο προς το χειρότερο. Γενικά, ίσως μάθετε διάφορα που θα σας δυσαρεστήσουν ή και στενοχωρήσου, όμως θα γνωρίζετε πια ποιους μπορείτε να εμπιστεύεστε και ποιους όχι. Καλό θα ήταν πάντως να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας, ακόμα και στα ερωτικά, τουλάχιστον μέχρι να διευκρινιστούν οι προθέσεις ενός προσώπου που σας φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια λανθασμένη εκτίμηση ή χειρισμός μπορεί να σας κοστίσει σε χρόνο, αλλά και σε χρήμα γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές σας και να ερευνήσετε περισσότερο όρους και δεσμεύσεις, σε περίπτωση που δανειστείτε ή επιχειρήσετε μια συμφωνία. Επιπολαιότητα ή βιασύνη δεν επιτρέπονται. Αυτό ισχύει και στα ερωτικά σας, καθώς το να υποκύψετε στην έλξη ενός προσώπου, ενδέχεται να οδηγήσει σε μια καταπιεστική για σας κατάσταση, από την οποία δε θα είναι εύκολο να βγείτε και πιθανόν να πληγωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι σας ζητείται «άνωθεν» να αλλάξετε τελείως τα κακώς κείμενα στη σχέση ή μια συνεργασία σας, ακόμα και να την τερματίσετε σε περίπτωση που έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πλέον δεν εξελίσσεται ή όχι στο βαθμό ή τον τρόπο που θέλετε εσείς. Ένα γεγονός είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένταση και να σας σπρώξει στο να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και να αποχωρίσετε από ένα επαγγελματικό σχήμα που θεωρείτε ότι αδικείστε. Αν είστε μόνοι, οι πιέσεις ενός ατόμου θα γίνουν αφόρητες και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Κάποιες αποκαλύψεις για ένα συνάδελφό σας και τις ενέργειες που έχει κάνει εναντίον και πίσω από την πλάτη σας με αποτέλεσμα να πέσετε σε δυσμένεια είναι αρκετές για να σας θυμώσουν και να θέλετε να πάρετε την «εκδίκησή» σας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να αντεπιτεθείτε, αφού έχετε στα χέρια σας ικανά στοιχεία που να αποδεικνύουν την αλήθεια σας. Από την άλλη, είναι πιθανή μια έντονη ενόχληση στην υγεία σας ή η οριστική διακοπή μιας συνήθειας χρόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά άτομα σας προσεγγίζουν, κάνετε καινούργιες γνωριμίες και αυτό, εκτός του ότι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας, σας δίνει και ελπίδες για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, για να μη βρεθείτε φορτωμένοι με ένα ακόμα πρόβλημα που δεν μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας και το σέρνετε μαζί σας για πολύ καιρό, καλό θα ήταν να είστε αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές σας. Αν έχετε παιδιά, ενδέχεται να έχουν «μπλεξίματα» και να χρειαστεί να τρίξετε τα δόντια σας. Επαγγελματικά, ίσως έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που κινείται σε «μυστήριους» κύκλους.

ΖΥΓΟΣ

Για μια ακόμα φορά θα δοκιμαστείτε με ένα πρόβλημα της οικογένειάς σας, που μπορεί να βρεθείτε τελικά να το παλεύετε μόνοι σας, κάτι που θα σας εκνευρίσει αρκετά. Αν όμως δεν κάνετε καμία ενέργεια να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να «ξαναμοιράσετε» τις ευθύνες, πολύ σύντομα θα ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο. Από την άλλη, μια ζημιά στο σπίτι σας θα σας καταβάλλει ψυχολογικά, αφού θα είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας δύσκολης περιόδου που διανύετε ενώ το ζήτημα ενός ακινήτου θα αποδειχθεί πιο πολύπλοκο και με κρυφές προεκτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από αυτά που θα μάθετε και αφορούν ενδεχομένως σε πρόσωπο του περιβάλλοντός σας κάποια θα σας εκπλήξουν ενώ άλλα τα είχατε υποψιαστεί ήδη, οπότε δε θα πέσετε από τα σύννεφα. Επαγγελματικά, από ένστικτο, θα κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας και δε θα «προδώσετε» τις προθέσεις ή τις σκέψεις σας, αν δεν σιγουρευτείτε απόλυτα για την εγκυρότητα και το χαρακτήρα αυτών που έχετε απέναντί σας. Ερωτικά, ίσως κάνετε μια διαφωτιστική συζήτηση με ένα άτομο που θα είναι καθοριστική για τη στάση που θα κρατήσετε στη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως ανακαλύψετε ότι η ζημιά έχετε πάθει από ένα συγκεκριμένο άτομο είναι μεγαλύτερη από αυτήν που νομίζατε, κάτι που θα σας στενοχωρήσει αρκετά. Το να κρίνετε αξιοκρατικά και με βάση το χαρακτήρα και τις πράξεις κι όχι επιφανειακά και επηρεασμένοι από το συναίσθημα της στιγμής είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι μόνο θα αποφύγετε «λακκούβες» τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας. Πολύ περισσότερο στα δεύτερα που συνηθίζετε να μην το σκέφτεστε και πολύ και μπαίνετε με όλο σας το είναι σε μια κατάσταση για να βρεθείτε τελικά εγκλωβισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι στα χέρια σας, οπότε δε θα σας είναι δύσκολο και να καταφέρετε τους σκοπούς σας, αλλά και «πλήγματα» σε όποιους ή όποιες σας ανταγωνίζονται ή ακόμα περισσότερο σας πολεμούν κυρίως στα επαγγελματικά σας. Και ερωτικά όμως δείχνετε αποφασισμένοι να συνεχίσετε την αναζήτηση του καλύτερου δυνατού και να μη συμβιβαστείτε για να μην είστε μόνοι. Αυτό βέβαια σας κάνει και λιγότερο ανεκτικούς γι’ αυτό είναι πιθανό να τελειώσετε μια κατάσταση που δε σας ικανοποιεί στο βαθμό που επιθυμείτε ή απλά δεν τραβάει άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να μην πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αλλά για συντονισμένες προσπάθειες ενός ανθρώπου από τη δουλειά σας να σας συκοφαντήσει ή να σας βλάψει κατά κάποιο τρόπο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ερευνήσετε λίγο παραπάνω τα πράγματα και να μην παραμείνετε αδρανείς, γιατί ενδέχεται να δεχτείτε και άλλο «χτύπημα». Τουλάχιστον, να είστε προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι. Ερωτικά, πάντως έχετε το νου σας γιατί κάποιο άνοιγμά σας μπορεί να σας βγει ξινό. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε έντονη αδιαθεσία που θα οφείλεται όμως σε μεγάλο άγχος.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα ήταν να μην είστε τελείως ανυποψίαστοι και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από πρόσωπα που δε γνωρίζετε αρκετά γιατί είναι πολύ πιθανό, από την καλοπιστία σας, να βρεθείτε, χωρίς να το καταλάβετε, μπλεγμένοι σε διάφορες καταστάσεις. Από την άλλη, ένας φίλος ή μια φίλη σας θα έχει μια συμπεριφορά που θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες και παρότι θα προσπαθήσετε έμμεσα να μάθετε τι συμβαίνει, δε θα τα καταφέρετε. Και στα ερωτικά σας όμως οφείλετε να μη δίνετε χώρο για να μη χρειαστεί μετά να τον μαζέψετε.

Αγαπημένο