ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Πέμπτη μας καλεί να επανέλθουμε στην τάξη και τους κανονικούς μας ρυθμούς, εύκολο όμως δε θα είναι μετά την ένταση της χθεσινής μέρας, ωστόσο, θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά σας ή και να τα «εξαφανίσουμε» για να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα όσο το δυνατό πιο λογικά και αντικειμενικά. Ενδεχομένως να επισημάνουμε λεπτομέρειες που μας είχαν ξεφύγει, να κρίνουμε ορθά και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι απαραίτητα, περισσότερο για να συμμαζέψουμε το μυαλό μας και αποφύγουμε λάθη και κακές εκτιμήσεις ή αψυχολόγητες ενέργειες. Από την άλλη, θα συζητήσουμε, θα συναντήσουμε και θα γνωρίσουμε ανθρώπους, θα αυξήσουμε τον κοινωνικό μας κύκλο και θα μαζέψουμε αρκετές πληροφορίες. Ερωτικά, παραμένουμε προσγειωμένοι και μετράμε τα υπέρ και τα κατά των διαθέσιμων επιλογών μας, δίνοντας προσοχή στην ουσία. Επαγγελματικά βέβαια αυτά συμβάλλουν ώστε να διαλέξουμε το σωστό για την περίπτωσή μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε αρκετά παραγωγικοί στη δουλειά σας, ίσως μάλιστα κάνετε ή δρομολογήσετε και τεχνικές εργασίες που όλο αναβάλλετε. Όμως μπορεί να μάθετε διάφορα για συμπεριφορές ορισμένων συναδέλφων σας ή λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας, που δε θα σας ευχαριστήσουν. Πριν ζητήσετε εξηγήσεις, σκεφτείτε μήπως έχετε δώσει κι εσείς δικαίωμα. Όπως και να έχει όμως, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί και να φυλάτε τα νώτα σας. Ερωτικά, το μυαλό σας θα κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο και θα φτιάχνετε συνεχώς σενάρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σας κουράζουν κάποια πρακτικά θέματα ή να τα βαριέστε, ωστόσο, προκειμένου να μην τρέχετε μετά και απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, καλό θα ήταν να ξεμπερδεύετε μαζί τους. Αν, μάλιστα, αφορούν σε επαγγελματικά, τότε είναι που θα σας πιάνει το άγχος και θα μετανιώσετε για την απροθυμία σας. Αν είστε μόνοι, έχετε πλήρη επίγνωση των θέλω σας και όπου βρείτε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται, δε θα διστάσετε να το προσεγγίσετε. Άλλωστε ό,τι λέτε το εννοείτε κι αυτό είναι το μεγάλο ατού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξετε τα δεδομένα τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην οικογένειά σας. Κι αν στα πρώτα φαίνεται να έχει πιάσει τόπο, στη δεύτερη περίπτωση, πάνω που λέτε ότι λύθηκαν κάποια θέματα, ξαναεμφανίζονται. Μάλλον όμως εσείς κάτι κάνετε λάθος. Ξαναπιάστε τα πάντα από την αρχή, δώστε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες για να ενώσετε μετά τα κομμάτια και να βρείτε τη λύση. Χρησιμοποιείστε λοιπόν το μυαλό σας και κυρίως μη βιάζεστε. Στην ανάγκη, βάλτε τα όλα κάτω και συζητήστε τα με κάθε ενδιαφερόμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και μόνο που μπλέκετε με πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα σας πιάνει ένα άγχος, όμως πιο επιτακτικό είναι το να τελειώνετε οριστικά με κάποιες υποθέσεις, γι’ αυτό πάρτε την απόφαση και κινητοποιηθείτε. Επαγγελματικά πάντως ένα μήνυμα ή μια συνάντηση θα σας αφήσουν θετική αίσθηση, ίσως, μάλιστα, δώσετε και χέρια, αν πρόκειται για πρόταση συνεργασίας. Ερωτικά, στο περιβάλλον που κινείστε ή στο μέρος που συχνάζετε μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που δε σας ξεσηκώνει, όμως σας εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό για σας είναι κάτι, γι’ αυτό και θα ξεκινήσετε μια επαφή.

ΛΕΩΝ

Με το σκεπτικό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους» θα κινηθείτε τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα ερωτικά σας. Στην πρώτη περίπτωση, θα βάλετε κάτω τα πάντα, τι είναι να δώσετε, τι είναι να λάβετε και τι σας χρωστούν για να έχετε μια σαφή εικόνα της κατάστασης και αν δείτε ότι το ταμείο σας αρχίζει και μειώνετε, τότε θα ζητήσετε για να σας τα δώσουν. Από την άλλη, ξέρετε τι θέλετε, μάλλον όμως δεν ισχύει το ίδιο από την άλλη πλευρά, γι’ αυτό θα ξεκαθαρίσετε άμεσα τη θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλή μέρα για σας γιατί θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα θέματά σας, να πάρετε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, αλλά και να γνωριστείτε με πρόσωπα, με τα οποία, εκτός από ενδιαφέροντα, θα έχετε και κοινό τρόπο σκέψης κι αυτό θα σας χαροποιήσει, αφού θα γίνεστε κατευθείαν αντιληπτοί χωρίς εξηγήσεις και αναλύσεις. Ερωτικά, θα ρίξετε τους τόνους και θα προσπαθήσετε να δείτε σφαιρικά τα πράγματα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Πάντως είστε δημοφιλείς και αυτό σας δίνει την άνεση να προσεγγίσετε αυτό το πρόσωπο που σας αρέσει.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε κάπως πεσμένη διάθεση, εξ αιτίας των διαφόρων που σκέφτεστε και αγχώνεστε ή προβληματίζεστε, όμως το καλύτερο φάρμακο για σας σήμερα είναι η εργασία, αφού και απασχολημένους θα σας κρατήσει και θα βγάλετε δουλειά που είχε μείνει πίσω. Εκτός αυτού, ίσως βοηθηθείτε κιόλας από έναν συνάδελφό σας που θα προθυμοποιηθεί να αναλάβει κάποια θέματα. Ερωτικά, δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας κι αν τα κρίνετε λογικά τα πράγματα ίσως και να μην είναι η κατάλληλη, η καρδιά σας όμως διαφωνεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας κάνει έναν υπαινιγμό ή ακόμα και να σας εκφράσει ανοιχτά τους ενδοιασμούς του σχετικά με κάποιο χειρισμό σας σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Όσο κι αν δε σας αρέσει, συζητήστε μαζί του την άποψή του, πριν περάσετε στην επίθεση γιατί ενδεχομένως να έχει δίκιο. Ερωτικά πάντως δε χρειάζεται να καταστρώσετε κανένα σχέδιο για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αφού η εύνοιά σας είναι σκανδαλιστική. Αρκεί να βρεθείτε σε ένα μέρος και αυτόματα θα τραβήξετε την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αρκετά τη στάση ή τις αποφάσεις που έχετε πάρει τον τελευταίο καιρό, που αφορούν γενικότερα στην πορεία σας και ειδικότερα στα επαγγελματικά σας. Η ημέρα ευνοεί διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για αυτά τα ζητήματα. Αρκεί να έχετε ξεκάθαρο στο νου σας τι θέλετε να αποκομίσετε για να επικεντρώσετε εκεί το ενδιαφέρον. Στη σχέση σας, φροντίστε από μόνοι σας να επανορθώσετε για ένα λάθος ή παράλειψή σας, πριν σας ζητηθεί. Ερωτικά, μη βιάζεστε να βγάλετε πόρισμα για μια κατάσταση που ακόμα είναι πολύ «φρέσκια».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια γραφειοκρατικά σας ζητήματα δεν έχουν τελειωμό κι οι γνώσεις σας δεν επαρκούν για να τα διευθετήσει. Απευθυνθείτε, λοιπόν, στον κατάλληλο άνθρωπο που ξέρει κάτι παραπάνω και μπορεί να σας βοηθήσει. Μάλιστα, ίσως σας κατευθύνει σε αυτόν, ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή γνωστό σας, οπότε ρωτήστε. Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα αξιοπρεπώς σε ένα θέμα που θα προκύψει, προσθέτοντας έτσι ένα πόντο ακόμα στο σακουλάκι σας, για όταν έρθει η ώρα. Ερωτικά, η επικοινωνία σας με ένα άτομο θα αρχίσει να γίνεται καθημερινή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βιασύνες και περίεργες αντιδράσεις το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι επιπλέον προβλήματα και τελικά θα βγείτε χαμένοι. Κρατήσετε, λοιπόν, τη συνοχή και την ψυχραιμία σας γιατί τα πράγματα γίνονται, όταν έρθει η σωστή ώρα κι όχι όποτε θέλετε εσείς. Ερωτικά, πρώτα πρέπει να αποφασίσετε μέχρι ποιου σημείου είστε διατεθειμένοι να φτάσετε, τι διατίθεστε να προσφέρετε και να το κάνετε σαφές και στην άλλη πλευρά. Επαγγελματικά, αν τηρήσετε το δικό σας μέρος μιας συμφωνίας και τα χρονοδιαγράμματά σας, τότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα ήταν να αρχίσετε να βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, ιδιαίτερα μέσα στη σχέση σας, εφ’ όσον βλέπετε ότι οι υποχωρήσεις και η μεγάλη σας δοτικότητα δεν εκτιμώνται τόσο, πόσο μάλλον αν νιώθετε παραμελημένοι. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι σας και αποφεύγοντας δράματα και υπερβολικούς συναισθηματισμούς να έχετε αποτελέσματα. Επαγγελματικά, μπορεί να σας ασκηθεί κριτική από ένα συνεργάτη ή συνάδελφό σας, όμως αντί να σας πιάσει το παράπονο, αν θεωρείτε ότι είναι άδικη, πείτε το.

Αγαπημένο