ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου- Συναισθηματικά ξεσπάσματα, λάθος επιλογές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου- Συναισθηματικά ξεσπάσματα, λάθος επιλογές Photo/Istock

Η Πέμπτη είναι μια ημέρα που η ευαισθησία, η διαίσθηση και η συναισθηματική μας αντίληψη θα είναι αυξημένες, όπως και η ανάγκη μας να βρεθούμε με πρόσωπα της οικογένειάς μας και να απολαύσουμε την ζεστασιά της αγκαλιάς τους. Είναι η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που προκαλεί αυτές τις διαθέσεις, δεν θα λείψουν όμως τα συναισθηματικά ξεσπάσματα με την κυκλοθυμία που τα προκαλεί να είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, να το φροντίσουμε και γιατί όχι να το ανοίξουμε για τους φίλους μας και αυτούς που αγαπάμε, με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να δημιουργεί τις συνθήκες για να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, αν μας απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοράς κατοικίας, μια μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου που ζούμε, η σημερινή ημέρα έχει θετικές προοπτικές για όλα αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Οι προθέσεις σας είναι καλές, το αποτέλεσμα όμως δεν σας δικαιώνει, αφού τα μέλη της οικογένειας σας αντιλαμβάνονται ως προσπάθεια επιβολής από τη μεριά σας των δικών σας απόψεων και αντιδρούν σπασμωδικά. Στα επαγγελματικά σας συγκρατηθείτε και μην απαντάτε σε άστοχα σχόλια. Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα κυλούν πολύ πιο εύκολα και χαλαρώνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεφεύγετε λίγο σήμερα από τη συνηθισμένη σας επιφυλακτικότητα και είστε πιο άνετοι στις επαφές και την επικοινωνία σας, Εκμεταλλευτείτε το και ρυθμίστε ότι έχει να κάνει με έγγραφα, αιτήσεις, γραφειοκρατικά θέματα γενικότερα. Εξετάστε επίσης την πιθανότητα να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ένα σύντομο πρόγραμμα σπουδών. Μπορεί να ενημερωθείτε για κάποια πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και να εκνευριστείτε, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε, αφού σας έχουν μεταφερθεί με μεγάλη δόση υπερβολής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα στοχεύετε στο να ικανοποιήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και ανάγκες και σε πρακτικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ίσως ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο σας ενισχύσει οικονομικά καθώς θέλει να σας βλέπει χαρούμενους. Συζητήστε τους επαγγελματικούς σας στόχους μόνο με εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να τους επιτύχετε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυξημένη σας διαίσθηση σας βοηθά να κάνετε τις σωστές κινήσεις που θα βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Επαγγελματικά, κάποια άτομα προσπαθούν να σας υπονομεύσουν, έχετε το νου σας. Συναισθηματικά, μπορεί να δημιουργηθεί ένταση με τον σύντροφο σας λόγω της απαιτητικής του συμπεριφοράς, εσείς να το μεγαλοποιήσετε ακόμη περισσότερο μέσα στο μυαλό σας και να καταλήξετε να φωνάζετε ο ένας στον άλλο...

ΛΕΩΝ

Αν σας απασχολεί ένα νομικό/διαδικαστικό ζήτημα θα μπορέσετε σήμερα να το ρυθμίσετε, έστω και αν οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσετε είναι κάπως ανορθόδοξοι. Επαγγελματικά αναλαμβάνετε περισσότερες δουλειές από όσες σας αναλογούν κερδίζοντας εκτός από κούραση και την εκτίμηση των συναδέλφων σας. Συναισθηματικά, πιέζεστε από σκέψεις και αναμνήσεις για καταστάσεις που δεν έχουν πια καμιά θέση στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ είστε παραπάνω από πρόθυμοι να στηρίξετε ένα φιλικό σας πρόσωπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο τρόπος που τα παρουσιάζει και η τάση που έχει να εμφανίζεται ως θύμα σας εκνευρίζει και ίσως το δείξετε κιόλας. Επαγγελματικά πιέζεστε από απαιτήσεις και υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα. Συναισθηματικά, ενώ αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον ενός προσώπου από το ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον σας ενοχλεί ο τρόπος που σας προσεγγίζει.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη ψυχραιμία για αντιμετωπίσετε τις γκρίνιες και τις συναισθηματικές απαιτήσεις ενός προσώπου της οικογένειάς σας, τις οποίες μάλιστα δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε. Επαγγελματικά, γίνονται πολλές συζητήσεις χωρίς να καταλήγουν σε κάποιο συμπέρασμα και αυτό το βρίσκετε χάσιμο χρόνου. Συναισθηματικά υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με διαλλακτικότητα και ηρεμία. Ρίξτε τους τόνους και προς το βράδυ όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα ευνοεί επαφές με το εξωτερικό, την οργάνωση και τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού ή την δρομολόγηση θεμάτων που έχουν σχέση με σπουδές, επιμόρφωση, τη μάθηση γενικότερα. Επαγγελματικά εκφράστε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας μέσα από ένα καινούργιο αντικείμενο εργασίας που θα σας ανατεθεί. Συναισθηματικά, η ευχή σας να ζήσετε έναν θυελλώδη, παθιασμένο έρωτα ίσως σήμερα να γίνει πραγματικότητα μέσω μιας καινούργιας γνωριμίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι σας και οι ανάγκες του θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, και μιας και θέλετε να κινείστε σε ένα όμορφο περιβάλλον μπορεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτό και να το απολαύσετε κιόλας! Επαγγελματικά σας ανοίγονται συνεχώς νέες προοπτικές και ευκαιρίες που τις αρπάζετε με χαρά και ενθουσιασμό, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο! Στην προσωπική σας ζωή, ενώ παρασύρεστε από το συναίσθημα του συντρόφου σας και σας αρέσει, την ίδια στιγμή ανησυχείτε μήπως χάσετε την ανεξαρτησία σας...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και μάλιστα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι μαζί τους. Επαγγελματικά, επενδύετε στις προτάσεις που σας γίνονται αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κατώτερο των προσδοκιών σας. Συναισθηματικά, μην παρακολουθείτε κάθε κίνηση του συντρόφου σας για να τη διορθώνετε. Γίνεστε κουραστικοί και θα έρθετε αντιμέτωποι με μια συναισθηματική έκρηξη που δεν περιμένατε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα σας, ένα ταλέντο που έχετε, ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Στον τομέα της εργασίας μην αφήνετε μισοτελειωμένες δουλειές και εκκρεμότητες γιατί θα εκτεθείτε στους ανωτέρους σας και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τους πείσετε για τις ικανότητες σας. Συναισθηματικά είστε περισσότερο εκδηλωτικοί προς το ταίρι σας θέλοντας να το κατακτήσετε ολοκληρωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα στη ρομαντική αγάπη και το ερωτικό πάθος...

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα του έρωτα, των σχέσεων και των επιτυχιών και την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο σε θετική όψη μαζί της, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στα ερωτικά σας και μπορεί τις ημέρες αυτές να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τα οικονομικά σας ωστόσο θέλουν προσεκτική διαχείριση γιατί έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές και άσκοπες σπατάλες και αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον σύντροφο ή τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Προσπαθήστε με τη συζήτηση να τους εξηγήσετε και το δικό σας τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και κυρίως μη δείχνετε εγωιστική συμπεριφορά.

Αγαπημένο