ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου- Προσοχή στα οικονομικά με την Σελήνη στην Παρθένο

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου- Προσοχή στα οικονομικά με την Σελήνη στην Παρθένο Photo/Istock

Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σε μια ημέρα που η προσοχή μας είναι στραμμένη στην εργασία μας και όλα όσα πρέπει να ολοκληρώσουμε, στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πρέπει να διεκπεραιώσουμε, αλλά και τις προσωπικές μας ανάγκες που επίσης πρέπει να καλύψουμε. Όλα αυτά τα «πρέπει» μαζί με την επιμονή μας να τα προλάβουμε όλα μας αγχώνουν αρκετά και καλό θα είναι να κάνουμε το πρόγραμμα μας βάζοντας σε προτεραιότητα όσα επείγουν. Υπάρχουν επίσης γύρω μας άτομα πρόθυμα να αναλάβουν ένα τμήμα όλων αυτών, και μάλιστα να το κάνουν σύμφωνα με τις υποδείξεις μας, και καλό θα ήταν να δεχθούμε τη βοήθεια τους. Η καλύτερη ώρα για να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας και γενικότερα να κάνουμε κινήσεις στα επαγγελματικά μας είναι μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Αργότερα θα υπάρξει ένας εκνευρισμός και μια διάσταση απόψεων σε καταστάσεις που έχουν σχέση με την οικογένεια, το σπίτι ή γενικότερα κάποιους δικούς μας ανθρώπους με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε. Το απόγευμα η διάθεση μας αλλάζει, θέλουμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα, έχουμε ιδέες πρωτότυπες που εντυπωσιάζουν τους γύρω μας, η αντίληψη μας είναι πολύ πιο γρήγορη ενώ έχουμε την ικανότητα να διεισδύουμε στο βάθος των καταστάσεων!

Κριός

Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που τρέχουν και σήμερα, και ίσως αναγκαστείτε να ακυρώσετε μια σημαντική, επαγγελματική συνάντηση. Αν και τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι ασταθή, έρχεται ένα χρηματικό ποσό που σας ανακουφίζει αρκετά, είτε ως bonus από την εργασία σας είτε ως δώρο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η προσοχή σας εστιάζεται στην επαγγελματική σας εξέλιξη, παραμελώντας την προσωπική σας ζωή και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον σύντροφό σας.

Ταύρος

Ευχάριστα μηνύματα και επικοινωνίες με δικούς σας ανθρώπους σας φτιάχνουν τη διάθεση και η ημέρα κυλά πιο ευχάριστα. Επαγγελματικά, προσαρμόστε κάποια σχέδια σας στην τρέχουσα πραγματικότητα αλλιώς δεν θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε. Η ικανοποίηση που νιώθετε στη συναισθηματική σας ζωή, οφείλεται κυρίως στις δικές σας προσπάθειες και στο ενδιαφέρον που δείχνετε στον σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Έχετε φτιάξει ένα πλάνο κινήσεων και ενεργειών που θα ρυθμίσει οριστικά ένα οικονομικό ζήτημα που ακόμη και οι σημερινές καθυστερήσεις δεν πρόκειται να το αλλάξουν. Επαγγελματικά, θα πάρετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που αν τις αξιοποιήσετε σωστά θα πετύχετε μια σημαντική συμφωνία με θετικές οικονομικές προεκτάσεις. Συναισθηματικά, θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο σύντροφος σας.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τις πραγματικές διαστάσεις ενός ζητήματος που έχει προκύψει στην εργασία σας και έχει διαταράξει τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Στη συναισθηματική σας ζωή οι συμβουλές ενός φιλικού σας προσώπου αποδεικνύονται πολύτιμες αφού σας αποτρέπουν από παρορμητικές κινήσεις που θα αναστάτωναν σημαντικά τη σχέση σας.

Λέων

Η πορεία μιας οικονομικής σας υπόθεσης δεν είναι αυτή που περιμένατε και θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που την προσεγγίζετε. Αν έχετε την δυνατότητα συμβουλευτείτε κάποιον με περισσότερες γνώσεις και κερδίστε από την εμπειρία του. Επαγγελματικά, προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί εκνευρίζει και κουράζει τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, για να εξελιχθεί μια γνωριμία σε κάτι σημαντικό στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά.

Παρθένος

Οι καθυστερήσεις της σημερινής ημέρας σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας και σας εκνευρίζουν αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να ακυρώσετε προσπάθειες πολλών ημερών. Επαγγελματικά, σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που η επιρροή που έχουν στον χώρο που κινείστε εργασιακά θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Συναισθηματικά, αν ασχοληθείτε περισσότερο με το τι θέλει ο σύντροφός σας θα είστε και οι δυο πιο χαρούμενοι...

Ζυγός

Νιώθετε να πνίγεστε από την καθημερινότητα και θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας εξιτάρουν. Συγκρατηθείτε και αφήστε τις επιπολαιότητες γιατί δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα θα έχουν. Έχετε την αίσθηση πως ότι κάνετε στο χώρο της εργασίας σας θα έχει θετική πορεία αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερος κόπος για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Συναισθηματικά, είστε αρκετά κλειστοί, δεν εκδηλώνεστε και και το ταίρι ανησυχεί για την πορεία της σχέσης σας...

Σκορπιός

Μια τυχαία συζήτηση φέρνει στην επιφάνεια πληγές που πιστεύατε πως είχαν επουλωθεί και μνήμες από μια σχέση που σας ταλαιπώρησε πολύ. Μην μένετε εκεί, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και στο μεταξύ έχετε ωριμάσει τόσο ώστε να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Επαγγελματικά δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, τα οικονομικά σας όμως θέλουν προσοχή αφού δεν είναι καθόλου σταθερά... Συναισθηματικά, συνεχίστε να μιλάτε και να εκδηλώνετε τις επιθυμίες σας στον άνθρωπο σας και μην ανησυχείτε για τίποτε!

Τοξότης

Ιδανικά, θα θέλατε μέχρι τις γιορτές να έχετε τακτοποιήσει όλες αυτές τις γραφειοκρατικές υποθέσεις που δείχνουν να μην τελειώνουν, αλλά η σημερινή ημέρα με τις καθυστερήσεις της δεν βοηθά τον στόχο σας. Στα επαγγελματικά σας μπορεί ένας συνάδελφος να αμφισβητήσει τις ικανότητες ή τον τρόπο που ενεργείτε, αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σας είναι η καλύτερη απόδειξη οτι κάνει λάθος. Συναισθηματικά, ενώ επιφανειακά δείχνετε ήρεμοι και ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, στο μυαλό σας υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, όχι και τόσο καλές για την πορεία της.

Αιγόκερως

Τακτοποιείστε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν και αν σκέφτεστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σήμερα είναι μια θετική ημέρα για να το διερευνήσετε. Επαγγελματικά οι καταστάσεις εξελίσσονται προς το συμφέρον σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε πράγματα που και σας ευχαριστούν και σας εξελίσσουν. Προσέχετε τα οικονομικά σας, γιατί παρουσιάζονται απρόσμενα έξοδα. Συναισθηματικά πιέζεστε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας που δείχνει να μην καταλαβαίνει πως δεν είναι δυνατόν να ασχολείστε συνεχώς μαζί του.

Υδροχόος

Ξεκαθαρίζουν κάπως τα πράγματα γύρω από ένα κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα και αντιλαμβάνεστε πλέον πως πρέπει να κινηθείτε ώστε να το ρυθμίσετε. Υπάρχει περίπτωση οι αποφάσεις που θα πάρετε να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο καθώς βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Επαγγελματικά, όσο ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο υπάρχει μια στασιμότητα, αλλά με κούραση και κόπο καταφέρνετε να δείξετε την αξία σας.

Ιχθύες

Είστε πρόθυμοι να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις προκειμένου να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά όλα έχουν ένα όριο. Φροντίστε να μην το ξεπεράσετε και γίνετε θύμα της ευαισθησία σας (γενικά το συνηθίζετε αυτό..). Επαγγελματικά, μπορεί να καθυστερούν να γίνουν κάποια πράγματα ή κάποια σχέδια να ακυρώνονται αλλά είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε οτι μπορείτε να προσαρμόζεστε στις συνθήκες. Συναισθηματικά, βάλτε στην κοινή σας ζωή ένα καινούργιο ενδιαφέρον, ή δημιουργήστε έναν κοινό στόχο και μέσα από αυτά θα ζωντανέψει και η σχέση σας που κάπου έχει ρουτινιάσει...

 

Αγαπημένο