ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου- Ερωτικές επιτυχίες!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου- Ερωτικές επιτυχίες! Photo/Istock

Η Σελήνη κινείται και σήμερα στο ζώδιο του μεγαλόκαρδου Λέοντα βοηθώντας μας να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με αμεσότητα, ειλικρίνεια και θέρμη, ίσως και με μια δόση υπερβολής, καθόλου ωστόσο ενοχλητικής!  Η διάθεση μας θα είναι τόσο καλή που ακόμη και οι ανατροπές και οι αναστατώσεις που θα δημιουργήσει το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Εξάλλου η Δευτέρα κινείται κάτω από την εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη που βοηθά ιδιαίτερα την προσωπική μας ζωή με τον ενθουσιασμό, το πάθος και την κατανόηση που εκδηλώνουμε προς τον σύντροφο μας να πηγαίνει τη σχέση μας σε άλλο επίπεδο. Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πιθανή όπως και οι καινούργιες γνωριμίες για όσους είναι ακόμη μόνοι. Εξελίξεις θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες και στα επαγγελματικά μας θέματα, με τη θετική όψη  μεταξύ ανάδρομου Ερμή &Ουρανού είτε να ανακινεί επαγγελματικές προτάσεις που είχαν παγώσει για μεγάλο διάστημα, είτε να κλείνει οριστικά εργασιακά ζητήματα που καθυστερούσαν και μαζί με αυτά ήταν στάσιμα και τα οικονομικά μας. 

ΚΡΙΟΣ

Μετά τη χαλαρότητα των γιορτινών ημερών επιστρέφετε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από επαφές και επικοινωνίες με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σας. Έχετε τη στήριξη σημαντικών προσώπων, προχωρήστε λοιπόν με θάρρος και αυτοπεποίθηση στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Με την προσωπική σας ζωή να ευνοείται εξίσου μην αφήσετε τη σημερινή ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον  υπήρχε καιρό ένα παρασκήνιο που το αγνοούσατε και τώρα αποκαλύπτεται μέσα από συζητήσεις με συναδέλφους. Καθώς δεν σας αγγίζει προσωπικά, μη χάνετε πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθείτε μαζί του. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στις μελλοντικές σας κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία! Συναισθηματικά, όσοι είστε σε μόνιμη σχέση έρχεστε πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που σας ταλαιπωρούν καιρό, κάντε το δικό σας πλάνο αποπληρωμών και παρουσιάστε το εκεί που πρέπει, με την αποδοχή του να είναι σχεδόν σίγουρη! Συναισθηματικά, αν σας απασχολεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάντε την προσπάθεια σας και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν αυτή η ιστορία μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις πιο βαθιές σας επιθυμίες που ζητούν άμεση ικανοποίηση και μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σας θα βοηθούσε πολύ σε αυτό. Αν πάλι είστε σε μια σχέση που δεν είστε σίγουροι πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κάντε την προσπάθεια σας, μιλήστε ξεκάθαρα και αναλόγως των απαντήσεων που θα έχετε θα πάρετε και τις αποφάσεις σας.  

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και το ευνοϊκό για τα προσωπικά σας τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ ικανοποιητική σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Λέοντες που έχουν μια μόνιμη σχέση. Όσοι είστε μόνοι, αναζητήστε τον έρωτα  στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Επαγγελματικά, έχετε κάποιες καινούργιες, ενδιαφέρουσες ιδέες που καλά θα κάνετε να τις συζητήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιστρέφετε στο αγαπημένο σας πρόγραμμα και την οικεία ροή της καθημερινότητας χωρίς να σας ενοχλεί καθόλου.  Επαγγελματικά είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ίσως μάλιστα να προκύψουν μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση και τις γνωριμίες που θα κάνετε εκεί. Η προσωπική σας ζωή έχει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, με ένα πρόσωπο από τα παλιά να εμφανίζεται και πάλι διεκδικώντας επίμονα την προσοχή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα που επηρεάζει και κοντινά σας πρόσωπα τακτοποιείται  με τον καλύτερο και πιο ωφέλιμο για εσάς τρόπο.  Η ημέρα επίσης ευνοεί την τακτοποίηση ή τη ρύθμιση οφειλών από το παρελθόν.  Το τρίγωνο Αφροδίτης- Αρη σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα μπορείτε να το προσεγγίσετε με επιτυχία! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα δείτε ένα οικογενειακό θέμα ή ένα ζήτημα σχετικά με το σπίτι ή την ακίνητη σας περιουσία να τακτοποιείται αρκετά εύκολα και θα χαρείτε ιδιαίτερα! Επαγγελματικά φαίνεται να έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα ένα ζήτημα που θεωρούσατε πως δεν σας άφησαν περιθώριο να το εξελίξετε, αλλά τώρα η αντιμετώπιση των ανωτέρων σας είναι διαφορετική. Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στα ερωτικά σας, με ένα πρόσωπο-έκπληξη να σας δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γίνεται πιο εύκολο για εσάς να μιλήσετε στους συνεργάτες  ή τους συναδέλφους σας για τους στόχους και τους σκοπούς σας στο χώρο της εργασίας σας και να παρακινήσετε και εκείνους να ακολουθήσουν το σκεπτικό σας. Έχετε επίσης ενδιαφέρουσες ιδέες για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Κοινωνικές προσκλήσεις, διασκεδάσεις με φίλους και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας φτιάχνουν το κέφι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε και πάλι με σχέδια και πλάνα επαγγελματικά που για καιρό τα είχατε βάλει στην άκρη, αλλά έρχεται ο καιρός που θα τα ολοκληρώσετε. Υπάρχει επίσης και μια ερωτική πρόκληση στο χώρο της δουλειάς αλλά καλύτερα να μην δώσετε συνέχεια και σχολιαστείτε αρνητικά.  Θα θελήσετε να βελτιώσετε με κάποιο τρόπο την εμφάνιση σας και αυτό θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα είστε από τους πιο ευνοημένους συναισθηματικά-ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας- με την προσωπική σας ζωή να αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ευχάριστες συναντήσεις, φλερτ, διασκεδάσεις και γνωριμίες καινούργιων προσώπων! Ακόμη και τα απρόοπτα που θα προκύψουν σήμερα στον χώρο της εργασίας σας θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά, καθώς θα εντυπωσιάσετε με τις αντιδράσεις σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξαφνιαστείτε από όσα θα μάθετε σήμερα γύρω από τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου, με την πραγματικότητα να απέχει πολύ από ότι είχατε στο μυαλό σας. Το ενδιαφέρον που σας δείχνει ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον σας γοητεύει, αλλά καλύτερα αν θέλετε να κάνετε κίνηση να την κάνετε μετά τα μέσα της εβδομάδας. 

Αγαπημένο