ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου Photo/Istock

Η ενδιάμεση εβδομάδα των Εκλείψεων ξεκινάει μετά από ένα τριήμερο και καθόλου δε θέλουμε να μπούμε στο κλίμα της δουλειάς, αλλά θα το κάνουμε… Παρόλα αυτά . Θα επιδιώξουμε τη θετική ανταπόκριση, θα θέλουμε να προβάλλουμε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, βάζοντας στην άκρη τα όποια θέματά μας. Ακόμα και στον έρωτα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά αλλά και φλογερό ταμπεραμέντο, διατηρώντας, ωστόσο, το ξεχωριστό μας στιλ και τη λαμπερή παρουσία μας, τραβώντας την προσοχή πάνω μας. Επαγγελματικά, μας αρέσουν τα μεγαλεία, οι υψηλές θέσεις και θέλουμε το καλύτερο για μας. Είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε τα ηνία ή διάφορα ρίσκα, να «παίξουμε» με τις πιθανότητες, προκείμενου να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους, μπορεί όμως να μεγαλώσει και το ανταγωνιστικό μας πνεύμα.

ΚΡΙΟΣ

Όλο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας και παρότι η περίοδος μυρίζει μπαρούτι, εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο διάστημα για να οργανωθείτε κατάλληλα και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα αναγκαστείτε όμως να βγείτε στο προσκήνιο για να αποδείξετε την αξία και την υπεροχή σας γιατί πιθανόν να προκληθείτε και να σας ξυπνήσει ο ανταγωνισμός. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε τομείς που δε γνωρίζετε. Ερωτικά, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, όμως σκοπός σας είναι να κάνετε ένα πρόσωπο απόλυτα δικό σας και δε θα ηρεμήσετε, αν δεν γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενεργητικοί και σε αυτό ίσως συμβάλλει μια επαφή που σας αναπτερώνει το ηθικό ή σχετίζεται με το εξωτερικό. Η προοπτική ενός μελλοντικού ταξιδιού ή μιας καινούργιας δραστηριότητας που μπορεί να σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις θα σας ξεσηκώσει. Κάποιες ειδήσεις, επίσης, θα σας κάνουν να ελπίσετε περισσότερα. Ερωτικά όμως τα πράγματα δείχνουν να μην εξελίσσονται τόσο γρήγορα, όσο περιμένατε, οπότε αντί να καταναλώνετε ενέργεια, επιμένοντας να τα βάλετε σε τροχιά, είναι καλύτερα να κάνετε λίγο πίσω και να τα αφήσετε να κυλήσουν μόνα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίζετε πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα οικονομικά σας γιατί οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας είναι πολλές, όμως μαζί με αυτές, τώρα θα φροντίσετε να ικανοποιήσετε κι ένα δικό σας κομμάτι. Δε θα στερήσετε από τον εαυτό σας κάποιες μικρές πολυτέλειες που για σας είναι σημαντικές, για να νιώσετε καλύτερα και ταυτόχρονα να αποκτήσετε ένα άλλο αέρα. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα τα καταφέρετε. Ερωτικά, τραβάτε το αντίθετο φύλο, κερδίζετε καρδιές με την παρουσία σας, όμως για την ώρα μην έχετε παραπάνω προσδοκίες, απλά επιδιώξτε να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο οίκο η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και ίσως ανοίξουν κάποιες πόρτες στα επαγγελματικά σας ή να σας γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αρκετά αξιόλογη που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Από την άλλη βέβαια, στη σχέση σας θα υπάρξουν εντάσεις από ορισμένες εγωκεντρικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας που δε θα είναι εύκολο να ανεχτείτε ή να αδιαφορήσετε όπως παλιά. Αν είστε μόνοι, η πέρασή σας θα είναι μεγάλη, με τις προτάσεις και τα φλερτ να δίνουν έναν διασκεδαστικό τόνο στη ζωή σας για κάτι σοβαρότερο όμως δε θα τολμήσετε.

ΛΕΩΝ

Θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το χαμηλό σας προφίλ και να δείξετε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι το περιβάλλον έχει παραγίνει ανταγωνιστικό και χρειάζεται να προασπίσετε τη θέση και τα συμφέροντά σας. Τουλάχιστον να μη θεωρείστε ότι θα καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Από την άλλη, θα προσέξετε περισσότερο την υγεία και την ευεξία σας, όχι μόνο αλλάζοντας διατροφικές σας συνήθειες αλλά και απομακρύνοντας ακόμα και ανθρώπους που σας βλάπτουν με τη μίζερη ή στενόχωρη συμπεριφορά τους. Θα αναπτυχθεί κι ένα φλερτ στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς όμως να διαφαίνεται κάτι σοβαρό στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα αφήσετε τα όποια προβλήματά σας να σας χαλάσουν το κέφι και μάλιστα θα επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα άτομα, που σας φτιάχνουν τη διάθεση και δε θα αργήσετε να γίνετε η ψυχή της παρέας. Επαγγελματικά, θέλετε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας για να μην έχετε ανάγκη κανέναν, που ταυτόχρονα όμως να σας εκφράζει και να σας δίνει ελευθερίες ή τη δυνατότητα να ανελιχθείτε, ωστόσο, οι ευκαιρίες σας είναι περιορισμένες. Ερωτικά, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε το πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, όσο βγαίνετε και συχνάζετε σε μέρη με πολύ και καλό κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει ο χώρος σας είτε στο σπίτι είτε αυτός που εργάζεστε γιατί θέλετε να τον διαμορφώσετε, όμως οι δυνατότητές σας είναι περιορισμένες. Από την άλλη, οι οικογενειακές απαιτήσεις αυξάνονται και ενδεχομένως να νιώσετε κάποια στιγμή ότι τα έχετε φορτωθεί όλα πάνω σας ή τα πράγματα έχουν ξεφύγει κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Επαγγελματικά, έχετε εύνοια, όμως καλό θα ήταν να είστε πιο διαλλακτικοί και πρόθυμοι να αποδεχτείτε αυτό που σας ζητά ένας ανώτερός σας ή να κάνετε ορισμένες παραχωρήσεις. Ερωτικά, θα είστε πιο διεκδικητικοί, όμως τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα φανούν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έστω και μετ’ εμποδίων και προβλημάτων που δεν οφείλονται σε σας, θα καταφέρετε να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις σας που αφορούν σε επαγγελματικά ή γραφειοκρατικά σας ζητήματα. Από την άλλη, θα προσφερθείτε να βοηθήσετε στο να επιλυθεί ένα θέμα στενού συγγενικού σας προσώπου, όμως θα απαιτήσετε να το χειριστείτε εν λευκώ και να μην ανακατευτεί. Από την άλλη, η παρουσία σας στους χώρους που κινείστε προκαλεί το ενδιαφέρον, οπότε είναι πιθανή μια γνωριμία αρκετά υποσχόμενη, αν και προς το παρόν θα παραμείνει στο επίπεδο της επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σας και βέβαια κύριο μέλημά σας θα είναι να καλύψετε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σας, επιδιώκοντας όμως και αγορές που είναι καθαρά για προσωπική σας ευχαρίστηση. Να ξέρετε όμως ότι το να χάσετε τον έλεγχο, με άσκοπα έξοδα είναι πολύ εύκολο αυτή την εποχή. Μια συμφωνία πάντως καλό είναι να μην την κλείσετε ακόμα. Εκεί που δε θα είστε «μετρημένοι» είναι τα ερωτικά σας, αφού η έλξη που ασκείτε είναι έντονη και έρχονται στο δρόμο σας πρόσωπα που σας βγάζουν από τα καλούπια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα νιώθετε μία έντονη ενέργεια που δεν μπορείτε όμως και να την εκτονώσετε σωστά γιατί είστε εγκλωβισμένοι ή και πολυάσχολοι κάτι που θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα,, Ωστόσο, επειδή οι αψιμαχίες και οι ανταγωνισμοί δε θα λείψουν, φροντίστε να περιορίσετε κι εσείς το εγώ σας για να μην προκαλείτε. Ερωτικά, όσο δε στοχεύετε σε κάτι σταθερό, είστε ελεύθεροι να παίξετε και να χαρείτε. Από εκεί και πέρα όμως θα συναντήσετε εμπόδια κι ας δείχνουν ειδυλλιακά τα πράγματα στην αρχή. Οπότε, υπομονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να γνωρίζετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στα εργασιακά σας είναι πολύ σημαντικό, ώστε να φυλάτε τα νώτα σας και ταυτόχρονα να προετοιμάζεστε ανάλογα για να προλάβετε τον ανταγωνισμό, σε περίπτωση που υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ανεξάρτητα όμως από το οτιδήποτε, νιώθετε πιο σίγουροι για τα βήματά σας, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι μπορείτε να αντεπεξέρχεστε καλύτερα στα όποια εμπόδια συναντάτε. Ερωτικά, αν δεν είστε βέβαιοι για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, δε θα προχωρήσετε, θα κάνετε όμως κάποιες κινήσεις για να δείτε αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που έχουν μια κοινωνική θέση ή διασυνδέσεις που θα αποδειχτούν πολύτιμες στο άμεσο επαγγελματικό σας μέλλον. Με την κοινωνικότητά σας πάντως στα ύψη και το κέφι σας να αυξάνετε μέρα με τη μέρα, θα αρχίσετε να διασκεδάζετε περισσότερο, να χαλαρώνετε με παρέες που έχουν κάτι να σας πουν και ίσως κάνετε και μια νέα φιλία. Ερωτικά, θα συνεχίσετε να είστε σε δίλημμα, με ένα άτομο από το παρελθόν να σας ζητά δεύτερη ευκαιρία κι ένα καινούργιο που όμως δείχνει αναποφάσιστο για το τι θέλει από σας.

Αγαπημένο