ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου- Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου- Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς Photo/Istock

Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα, με τη Σελήνη στους Διδύμους να φέρνει ειδήσεις, νέα και πληροφορίες που ακόμη και αν δεν είναι σημαντικές, είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες. Η περιέργεια είναι αυξημένη τόσο που μερικές φορές φτάνει στα όρια της αδιακρισίας και αν είμαστε εμείς αυτοί που δεχόμαστε τον καταιγισμό ερωτήσεων θα πρέπει με χαμόγελο να βάλουμε τα όρια μας.

Το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι μια έντονα ερωτική όψη, με το συναίσθημα να εκδηλώνεται χωρίς περιορισμούς ενώ δεν θα λείψει η νευρικότητα, τα ξεσπάσματα ζήλιας και η ένταση ανάμεσα στους ερωτευμένους, ειδικά αν ο ένας από το δυο δίνει αφορμές…

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη είναι μια όψη με έντονη δυναμική που μας βοηθά να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας, μας γεμίζει ενεργητικότητα και δύναμη, μας βοηθά να επικοινωνήσουμε τα σχέδια μας στους κατάλληλους ανθρώπους και αυξάνει την ερωτική διάθεση! Μιας όμως και πραγματοποιείται σε ζώδια του Αέρα θα πρέπει να προσθέσουμε την ευστροφία και την ευρηματικότητα, το χιούμορ και τις έξυπνες ιδέες που συχνά μας λύνουν τα χέρια!

Κριός

Οι σχέσεις με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος (συγγενείς, αδέλφια, γείτονες) γίνονται πιο στενές και μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους γεννούνται χρήσιμες ιδέες που η εφαρμογή τους στα επαγγελματικά σας θα έχει και οικονομικό όφελος. Αν έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού φροντίστε να είστε στην ώρα σας υπολογίζοντας και αστάθμητους παράγοντες που μπορεί να σας καθυστερήσουν.

Ταύρος

Έχετε μια κρυφή επιθυμία που δεν φεύγει από το μυαλό σας και σήμερα θα κάνετε αποτελεσματικά βήματα για την ικανοποίηση της. Αν αφορά σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι συμβουλές που θα πάρετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα βοηθήσουν σημαντικά! Θα καταφέρετε να διαχειριστείτε με επιτυχία ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο έχει και οικονομικές προεκτάσεις και αυτό θα μετρήσει σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρας σας.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει σήμερα κάτι που να μην μπορείτε να κάνετε αφού είστε γεμάτοι ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση, ενώ το μυαλό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στον επόμενο στόχο! Είστε γεννημένοι ρήτορες και μπορείτε να πείσετε με τα επιχειρήματα σας και τον πιο δύσπιστο συνεργάτη κερδίζοντας τις εντυπώσεις, την αναγνώριση και φυσικά την υπόθεση με την οποία ασχολείστε. Συναισθηματικά, όσο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προσπαθεί να σας περιορίσει τόσο εσείς θέλετε να ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε…

Καρκίνος

Σήμερα αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και καλή διάθεση ακόμη και θέματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σας πίεζαν ψυχολογικά ή σας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Επίσης ένα οικονομικό ζήτημα βρίσκει μια αρκετά ευνοϊκή λύση για εσάς και νιώθετε πιο ήρεμοι. Συναισθηματικά, κάνετε την υπέρβαση και είστε εσείς που διεκδικείτε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός προσώπου που γνωρίζετε μέσω μιας φιλικής συντροφιάς.

Λέων

Υπερδραστήριοι και αεικίνητοι είστε σήμερα, στην προσπάθεια σας να πετύχετε ή έστω να δρομολογήσετε την πραγματοποίηση των στόχων σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια έχετε τη στήριξη κοντινών σας προσώπων και καλό θα είναι να τους το αναγνωρίσετε. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε την αναλόγως!

Παρθένος

Έχετε και τη θέληση και την ικανότητα να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες καινούργιες ιδέες γύρω από τη δουλειά σας και τα θετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας. Η στήριξη επίσης που θα έχετε από τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι σημαντική.

Ζυγός

Θέλετε να αποκτήσετε επιπλέον επαγγελματικά προσόντα και έτσι αναζητάτε πληροφορίες για σπουδές, σεμινάρια, ξένες γλώσσες. Επαγγελματικά, ολοκληρώστε πρώτα τις υποχρεώσεις σας και ύστερα, αν έχετε χρόνο ασχολείστε με το κάνετε πιο όμορφο τον χώρο που εργάζεστε. Συναισθηματικά, οι διαθέσεις σας ταυτίζονται σήμερα με αυτές του συντρόφου σας και ακολουθεί τις προτάσεις σας με ενθουσιασμό!

Σκορπιός

Οι προσπάθειες σας να λύσετε ένα κληρονομικό ζήτημα αποδίδουν και μέσα από αυτό να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Συναισθηματικά αναζητάτε ένα πρόσωπο που όχι μόνο θα σας έλκει ερωτικά αλλά θα μπορέσει να σας αγγίξει ψυχικά και συναισθηματικά. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται, ενώ αν σας απασχολεί ένα ζήτημα υγείας, τις ημέρες αυτές θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε.

Τοξότης

Είστε τόσο ευνοημένοι αυτές τις ημέρες σε θέματα επαφών και επικοινωνίας που μπορείτε να ξεπεράσετε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κάθε πρόβλημα ή αντιξοότητα που αντιμετωπίζετε στην επαγγελματική σας ζωή! Θα πάρετε μια ευχάριστη είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα που θα σας διώξει το άγχος. Και στη συναισθηματική σας ζωή το μεγάλο σας όπλο είναι η επικοινωνία και μέσα από συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με πολύ έξυπνο τρόπο και κερδίζετε τις εντυπώσεις!

Αιγόκερως

Είναι γνωστό πως έχετε γεννηθεί για να δουλεύετε και αφοσιώνεστε στην εργασία και την καριέρα σας όπως κάποιοι άλλοι αφοσιώνονται στον έρωτα! Τουλάχιστον αυτή σας η αφοσίωση αποδίδει και οικονομικά, με χρήματα να έρχονται από διάφορες πηγές, ίσως και μέσω κληρονομιών. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως έχετε και εσείς συναισθηματικές ανάγκες που δεν πρέπει να παραμελείτε. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση ερωτικού ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Είστε από τα πλέον επικοινωνιακά ζώδια και η εύνοια που έχετε αυτές τις ημέρες σε αυτόν τον τομέα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα που την εκφράζετε κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Αν μάλιστα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα καταφέρετε να το φέρετε κοντά σας με τη ζωντάνια και το χιούμορ σας. Μια συζήτηση οικονομικού ενδιαφέροντος σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες της ζωής που θέλατε να ξεχνάτε.

Ιχθύες

Με οδηγό το ισχυρό σας ένστικτο κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα μακριά από τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε, κυρίως για την οικονομική σας κατάσταση. Η επιρροή που άσκησε το πατρικό σας σπίτι στην ψυχολογία και την συμπεριφορά σας είναι κάτι που θα το ψάξετε και θα τα φέρετε σιγά σιγά στην επιφάνεια. Συναισθηματικά, αν υποκύψετε στο ερωτικό κάλεσμα ενός προσώπου, να το κάνετε γνωρίζοντας πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις και καλύτερα να κρατήσετε αυτή την ιστορία για τον εαυτό σας.

Αγαπημένο