ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Δευτέρα μας καλεί να δούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα του ρεαλισμού και να μην ξεμακραίνουμε από την πραγματικότητα. Μας υπενθυμίζει ότι αν δεν κοπιάσουμε, δε θα πετύχουμε. Αν δεν προσπαθήσουμε, θα παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να καταναλώσουμε αρκετό χρόνο και ενδεχομένως να θυσιάσουμε κάποιες από τις απολαύσεις μας. Οφείλουμε να περιορίσουμε τις παρορμήσεις μας, να είμαστε οργανωμένοι, να έχουμε ένα σχέδιο δράσης και συγκεκριμένο στόχο στον οποίο θα μείνουμε αφοσιωμένοι, ακολουθώντας πιστά «πρέπει», νόμους και κανόνες και μένοντας μακριά από αμφίβολες «ευκολίες». Να κοιτάξουμε το συμφέρον μας, την εξέλιξή μας, παίρνοντας αποφάσεις βασισμένες στη λογική, ακόμα και στον έρωτα. Να βάλουμε κάτω τι δίνουμε και τι λαμβάνουμε πίσω, να εξετάσουμε τις επιλογές μας και να απευθυνθούμε στα «κατάλληλα» άτομα. Επαγγελματικά, η σκοπιμότητα είναι σημαντική. Πρέπει να είμαστε προνοητικοί, υπεύθυνοι, σοβαροί, μετρημένοι και να μη βιαζόμαστε. Όλες οι κινήσεις κι οι ενέργειές μας να είναι προσεκτικά μελετημένες.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες για να διαπρέψετε στον ερωτικό τομέα έχετε αρκετές, αυτό που σας χρειάζεται όμως είναι η υπομονή κι ένα καλό πλάνο. Δύσκολο για σας που είστε από τη φύση σας αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις, όμως στην παρούσα φάση, κάθε βιασύνη σε ενέργειες ή αποφάσεις μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Στα επαγγελματικά σας μην... τρέξετε να αποδεχτείτε μια πρόταση ή να κλείσετε μια συμφωνία γιατί ενδέχεται να εμφανιστεί κάτι καλύτερο στην πορεία και να μετανιώσετε που... δεν περιμένατε λίγο ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές, αλλά θα καταφέρετε να τις διευθετήσετε μόνο αν δεν σας καταλάβει το άγχος και τις οργανώσετε σωστά. Όσον αφορά στη δουλειά σας ίσως πάρετε τα εύσημα για την εργατικότητά σας και την καλή σας απόδοση, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε περήφανοι αλλά και δικαιωμένοι. Ερωτικά, ένα όμορφο κομπλιμέντο ή μια συγκεκριμένη κίνηση που δηλώνει ενδιαφέρον, προερχόμενα από πρόσωπο που σας αρέσει καιρό, θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι αρκετές, τόσο σε ζητήματα της οικογένειάς σας, όσο και στα επαγγελματικά σας, οι οποίες δε σας επιτρέπουν ούτε να «λουφάρετε», ούτε και να χαλαρώσετε. Ίσως μάλιστα να μην σας αφήνουν να ασχοληθείτε και με τη σχέση σας ή τον άνθρωπό σας, γι’ αυτό είναι συχνές οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα. Ερωτικά αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ ένα αξιόπιστο πρόσωπο, που μεν θα περνάτε καλά μαζί, αλλά θα σας παρέχει και την ανάλογη στήριξη, αν κι όποτε υπάρξει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φόβος σας, μήπως κάνετε μια επιλογή που θα είναι λανθασμένη και οδηγηθείτε στην αποτυχία είναι μεγάλος, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό είστε αρκετά προσεκτικοί και συνετοί. Προτιμάτε ένα ασφαλές και σίγουρο μονοπάτι, έστω και αν καθυστερήσετε να φτάσετε στον στόχο σας, παρά να κόψετε... δρόμο. Επίσης, πιθανόν να αναλάβετε την επίλυση ενός οικογενειακού ζητήματος. Ερωτικά, θέλετε να βρείτε το πρόσωπο που σας ταιριάζει, αλλά για να υπάρξει σχέση, εκτός από το συναίσθημα, θα πρέπει να ανταποκρίνεται και σε κάποια άλλα κριτήρια.

ΛΕΩΝ

Θα λάβετε σαφές μήνυμα ότι προηγούνται οι δουλειές κι οι υποχρεώσεις κι όχι η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις, οπότε ακόμα και κάποιες επαφές ή συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι για τα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση που θα σας γίνει μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, αλλά έχει καλές προοπτικές και φαίνεται αξιόπιστη. Ερωτικά, σας ενδιαφέρει περισσότερο μια σχέση σταθερή και ανθεκτική στο χρόνο και αναζητάτε το πρόσωπο που θα έχει τα ίδια θέλω με τα δικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πάντα έτοιμοι να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, όχι όμως ότι δε δυσανασχετείτε, ιδιαίτερα στην οικογένειά σας, που ήδη οι ευθύνες που έχετε αναλάβετε, ακόμα κι οικονομικές, είναι αρκετές και θέλετε να ηρεμήσετε και να κοιτάξετε την προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, θα αντιληφθείτε ότι τα μόνα που δεν γίνεται να προγραμματίσετε είναι τα ερωτικά σας κι όποτε το επιχειρείτε, απογοητεύεστε. Ένα πρόσωπο ίσως είναι η ευκαιρία που ψάχνετε, μην το βάζετε στον πάγο, επειδή δεν προλαβαίνετε τώρα να ασχοληθείτε, γιατί μπορεί να το χάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η εξέλιξη των ερωτικών αλλά και των επαγγελματικών σας εξαρτάται από σας και από τις αποφάσεις που θα πάρετε. Για να είναι σωστές πρέπει να πατάτε πάνω σε συγκεκριμένα κριτήρια και κυρίως να βασίζονται στο συμφέρον σας. Μετρήστε προτερήματα και ελαττώματα, υπέρ και κατά και επιλέξτε την κατάσταση ή το πρόσωπο που συγκεντρώνει τα περισσότερα. Μόνο έτσι μπορείτε να φτάσετε στην πηγή και να πιείτε νερό. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά οφείλετε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» λέει το ρητό κι εσείς θα το επιβεβαιώσετε, αφού μεν ο Δίας σας δίνει εύνοια κι ευκολίες, όμως ξέρετε ότι χωρίς να «ιδρώσετε τη φανέλα» δε θα αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας, να επιμεληθείτε της εμφάνισής σας ή να ξεκινήσετε μια διατροφή για να αποκτήσετε καλύτερη σωματική κατάσταση. Ερωτικά, έτσι κι αλλιώς λειτουργείτε βάσει συγκεκριμένης μεθόδου, οπότε θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να... χάσετε, όχι να καταφέρετε τον σκοπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήδη έχετε συνειδητοποιήσει ότι ό,τι αξίζει πολύ θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κερδίσετε, δε σας χαρίζεται, είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά σας. Γι’ αυτό αν συνεχίσετε να «εργάζεστε» με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα και να μην παρεκκλίνετε από τον στόχο σας ή υποχωρείτε στην πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσετε, θα ανταμειφθείτε. Το μυστικό είναι να μην σκέφτεστε τις δυσκολίες του ταξιδιού σας, αλλά τον τελικό προορισμό. Πάντως κάποιες επαφές σας θα αποδειχθούν αρκετά χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν με ένα σας εγχείρημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την δικαίωση που ονειρεύεστε μπορεί να την πάρετε τώρα. Ίσως δεν είναι υλική αλλά ηθική όμως κι αυτό δεν το λέτε και λίγο, αφού στον επαγγελματικό τομέα θα αναγνωριστεί, έστω και καθυστερημένα, η αξία, η υπευθυνότητα και η συμβολή σας. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει κι η ανάλογη πρόταση ή να έρθετε πολύ κοντά στην αναβάθμισή σας. Ερωτικά, ξέρετε από πρώτο χέρι ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει κι ενδεχομένως να πάρει λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να στρώσει η κατάσταση και να αρχίσουν να συμβαίνουν διάφορα όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, με αρκετές μετακινήσεις ή υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε αλλά και συναντήσεις ή συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να πάρετε και μια ικανοποιητική απάντηση για κάτι που περιμένατε καιρό. Στα ερωτικά σας, ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, ίσως εξ αιτίας της απόστασης που σας χωρίζει με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή λόγω συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά αν πραγματικά το θέλετε, δε θα σας πτοήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Αν δεν έχετε μια σειρά, ώστε πρώτα να καλύψετε πρακτικές ανάγκες σας κι ύστερα να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Από την άλλη, το οικονομικό θα είναι το βασικό σας κριτήριο για να απαντήσετε θετικά σε μια πρόταση που θα σας γίνει ή να αναλάβετε μια συγκεκριμένη θέση. Ερωτικά, όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να μην κάνετε όνειρα και να μην φαντάζεστε διάφορα, όμως, οφείλετε να καταλάβετε ότι δε θα έρθουν ουρανοκατέβατα... Για να πάρουν σάρκα και οστά και να τα ζήσετε, εσείς πρέπει να κινήσετε τα νήματα.

Αγαπημένο