ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 27 Ιουνίου Ζώδια

Η Δευτέρα μας τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της θα βοηθήσει να ενταχτούμε πιο εύκολα στους καθημερινούς μας ρυθμούς γιατί θα είμαστε πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί, ομιλητικοί και θα έχουμε τη διάθεση να συναναστραφούμε με κόσμο. Εκτός αυτού όμως κάποιες κόντρες ή έντονες διαφωνίες με συνεργάτες, συναδέλφους ή τον άνθρωπό μας θα ανάψουν τα αίματα κι ενώ τον προηγούμενο καιρό ήμασταν πιο υποχωρητικοί, τώρα μάλλον θα βγάλουμε επιμονή προκλητικότητα κι αντίδραση. Από το απόγευμα και μετά η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο βαριά, επιβλητική και αρκετά ερωτική. Η θέληση και αποφασιστικότητά μας θα είναι ισχυρή στον οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας, το πείσμα και η απόλυτη στάση μας επίσης, αλλά με αυτά θα καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι βάλει ο νους μας. Επιπλέον το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο, το πάθος μας σούπερ ενισχυμένο και τα συναισθήματά μας βαθιά. Ξέρουμε τι θέλουμε και πώς θα το αποκτήσουμε κι αυτό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να αισθανθείτε ότι καταπιέζεστε στη σχέση σας και θα θέλετε να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα, ωστόσο, φροντίστε να το παρουσιάσετε στον άνθρωπό σας σαν δική σας ανάγκη κι όχι σαν αποτέλεσμα της δικής του συμπεριφοράς απέναντί σας. Από την άλλη ένας συνεργάτης σας θα έχει κάποιο ξέσπασμα που θα σας φανεί υπερβολικό. Ερωτικά, μια πρόταση που θα δεχτείτε, καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου θα σας φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα και από τη στιγμή που δεν έχετε κάποια δέσμευση θα την αποδεχτείτε, άλλωστε η έλξη... περισσεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και το απόγευμα θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα στη δουλειά σας, όχι με μεγάλη επιτυχία, αφού εσείς μεν θα είστε πιο υποχωρητικοί, το ίδιο όμως δεν ισχύει και για κάποιους συναδέλφους σας, με αποτέλεσμα στο τέλος να σταματήσετε να παριστάνετε τον βούδα και να αντιδράσετε κι εσείς. Από την άλλη, περίεργες σκέψεις θα καταλάβουν τον άνθρωπό σας κι ίσως βγάλει μια ζήλεια, που θα σας ενοχλήσει, αφού δεν έχει κανένα λόγο να σας υποπτεύεται για το οτιδήποτε. Ερωτικά, μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο, χωρίς να προσπαθήσετε, οπότε τώρα πρέπει να κυνηγήσετε το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα λάμψει και μέχρι το απόγευμα όχι μόνο θα συναναστραφείτε με αρκετούς ανθρώπους και θα μιλήσετε για πολλά και διάφορα, από κοινωνικά θέματα μέχρι επαγγελματικά, αλλά θα καταφέρετε να πλησιάσετε και ένα πρόσωπο που σας αρέσει και να του αποσπάσετε μια υπόσχεση. Το βραδάκι όμως θα αρχίσετε να μειώνετε του ρυθμούς σας και μπορεί γι’ αυτό να είναι υπεύθυνη μια μικρή αδιαθεσία που θα νιώσετε και θα σας χαλάσει τη διάθεση, αλλά δε θα είναι ανησυχητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια θέματα του σπιτιού θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα οικείο σας πρόσωπο, με το οποίο όμως μπορεί και να έρθετε σε αντίθεση εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς του να το αντιμετωπίσει όπως νομίζει καλύτερα, αδιαφορώντας για τα προφανή. Επαγγελματικά, ενώ ήσασταν έτοιμοι να κάνετε ένα τολμηρό για τα δεδομένα σας βήμα, θα σας πιάσουν οι επιφυλάξεις σας και ίσως απευθυνθείτε σε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε για να σας συμβουλεύσει. Ερωτικά, όμως είστε ακαταμάχητοι και αν νιώσετε περισσότερο σίγουροι, θα επιχειρήσετε να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας.

ΛΕΩΝ

Οι προθέσεις είναι καλές και εσείς αρκετά φιλικοί και χαμογελαστοί στις επαφές και τις συζητήσεις σας, ωστόσο, δε θα αργήσετε να πιάσετε φωτιά, αν απέναντι σας βρεθούν άνθρωποι προκλητικοί ή επιθετικοί ως προς τους τρόπους ή το λόγο τους. Το βράδυ δεν αποκλείεται και μια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά θα εκτονωθεί σύντομα, μάλλον από τη δική σας στάση να μη δώσετε συνέχεια. Επαγγελματικά, ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε κάτι περισσότερο. Ερωτικά, πολλά μπορεί να συμβούν και μάλιστα σε ένα χώρο που κινείστε συνεχώς, οπότε να είστε σε ετοιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να συζητήσετε περισσότερο μια πρόταση ή συμφωνία που ίσως σας γίνει, ιδιαίτερα αν έχετε τις αμφιβολίες σας και να μη λειτουργήσετε με το σκεπτικό ότι θα το ξανακοιτάξετε αργότερα γιατί μπορεί να βρεθείτε δεμένοι και να μην μπορείτε να κάνετε και πολλά. Πάρτε το χρόνο σας, ερευνήστε την κάθε λεπτομέρεια, ρωτήστε, μάθετε περισσότερα και μετά αποφασίστε. Έτσι θα μειώσετε τον κίνδυνο εξαπάτησης. Ερωτικά, ωστόσο, το μυαλό σας τυραννιέται από ακατάλληλες σκέψεις για ένα πρόσωπο και σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά θα σας βγει μια συναισθηματική φόρτιση, ίσως σας πιάσει και ανυπομονησία για προσωπικές σας υποθέσεις που δεν προχωρούν, το να κάνετε όμως σπασμωδικές ενέργειες για να επιταχύνετε τις εξελίξεις δε θα σας επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει, οπότε ψάξτε να τον βρείτε. Πιθανόν να τις «μπλοκάρετε» κι εσείς με την αναποφασιστικότητά σας. Αργότερα το ενδιαφέρον σας θα μετατοπιστεί σε αμιγώς οικονομικά και ερωτικά θέματα, καθώς τόσο οι υλικές όσο και οι σεξουαλικές σας ανάγκες θα γίνουν πιο έντονες και θα απαιτήσουν την ικανοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τουλάχιστον στον πρώτο μισό της ημέρας θα λειτουργείτε σαν να μη θέλετε να ξοδέψετε άσκοπα την ενέργειά σας, με θέματα και πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς σας ή της δουλειάς σας που δε θεωρείτε τόσο σημαντικά για να αναλωθείτε γι’ αυτό προτιμάτε να παραμείνετε θεατές. Μετά όμως, θα βγείτε στο προσκήνιο, ιδίως αν διαισθανθείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να καταφέρετε. Είστε σίγουροι, έχετε θέληση να πετύχετε τους στόχους σας και με την τύχη στο πλευρό σας, δε θα κοπιάσετε πολύ. Ερωτικά υπερέχετε και το νιώθετε, οπότε θα κάνετε τις ενέργειές σας που θα είναι επιτυχημένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συνάντησή σας με μια παρέα ή ομάδα ενδέχεται να κρύβει διάφορες εκπλήξεις, μάλλον δυσάρεστες, καθώς θα καταλάβετε ξαφνικά ότι έχετε τελείως διαφορετική κουλτούρα ή κατευθύνσεις ή θα έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που δε θα σας αρέσει καθόλου. Πιθανόν να αναβληθεί και ένα επαγγελματικό σας ραντεβού. Ένα πρόσωπο πάντως δείχνει πρόθυμο να σας σταθεί κι όχι μόνο φιλικά. Αυτά μπορεί όμως να σας κουράσουν ή να σας χαλάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό και το βράδυ θα προτιμήσετε τη συντροφιά του εαυτού σας ή να είστε με πολύ λίγα και εκλεκτά άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι και το απόγευμα κύριο μέλημά σας θα είναι η δουλειά σας και κάποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που όμως ενδέχεται να μην πάνε όπως προγραμματίζατε, γεμίζοντάς σας ένταση ή άγχος. Δεν αποκλείεται κιόλας να έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν ανώτερό σας. Μετά όμως θα ηρεμήσετε κάπως και ίσως συναντηθείτε με κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να συζητήσετε τις προοπτικές μιας συνεργασίας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε. Ερωτικά, εκεί που ήσασταν στο «δεν ξέρω, δεν απαντώ», αλλάζετε στάση γιατί δεν είναι εύκολο να αγνοήσετε την έλξη που υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα και θα κάνετε συζητήσεις επί συζητήσεων για επαγγελματικά και συνεργασίες, όμως θα έχετε την αίσθηση ότι τρώτε άδικα το χρόνο σας με πολλά λόγια και συναντήσεις που δεν πρόκειται να καταλήξουν πουθενά. Ίσως βγάλετε κιόλας τη δυσαρέσκειά σας, κάτι που δε θα αρέσει σε ορισμένους παρευρισκόμενους, που προφανώς έχουν άλλο τρόπο λειτουργίας. Φροντίστε μόνο, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, να μην είναι αυτά που παίρνουν και τις τελικές αποφάσεις. Ερωτικά, αν έχετε σχέση, αισθάνεστε ότι σας χρειάζεστε περισσότερος χώρος για σας, αν όμως είστε μόνοι, πιθανόν να ζήσετε μια βραδιά πάθους.

ΙΧΘΥΣ

Το ότι υπάρχει μια αστάθεια στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας και αλλάζουν συνεχώς οι συνθήκες δε σημαίνει ότι είναι για κακό. Μπορεί πάνω που πάτε να συνηθίσετε σε μια κατάσταση να ισχύει μια άλλη, όμως το αποτέλεσμα θα δείξει κατά πόσο σας ωφελεί ή όχι. γι’ αυτό μην αγχώνεστε. Από την άλλη, κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες θα σας βοηθήσουν πολύ για να καταλάβετε καλύτερα τον χαρακτήρα ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει επαγγελματικά ή το πού βαδίζετε. Ερωτικά, είναι προτιμότερο να κάνετε και να μη λέτε, παρά να λέτε και να μην κάνετε.

Αγαπημένο