ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου Ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό , της οποίας κύριο έτοιμα είναι η αλλαγή σε οτιδήποτε αφορά στην προσωπική μας ζωή, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να πάρουμε στα χέρια μας τα ηνία και να ηγηθούμε, να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε και να υπερασπίσουμε το δίκιο μας. Από την άλλη, ίσως γίνουν αρκετές αποκαλύψεις που θα μας αλλάξουν άποψη και θα μας σπρώξουν σε αμετάκλητες αποφάσεις ή τελειώσουμε μια σχέση ή συνεργασία που δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσαμε ή γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε! Κι αν δεν το κάνουμε εμείς, είναι πιθανό να το «πάθουμε» από την άλλη πλευρά.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σας οίκο με την ταυτόχρονη συμμετοχή του Ουρανού αναταράσσει τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις και ενδεχομένως, μέσα από απρόσμενα συμβάντα, να δημιουργηθούν καινούργια ή τελείως διαφορετικά δεδομένα που προκειμένου να τα διαχειριστείτε, θα χρειαστείτε γρήγορα αντανακλαστικά αλλά και προθυμία να αλλάξετε τόσο στάση και να ξεκοπείτε οριστικά από ό,τι ή όποιο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Είναι πλέον μονόδρομος για σας να κλείσετε την πόρτα πίσω σας και με θάρρος να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είστε μόνοι, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, να δημιουργήσετε μια σχέση από το πουθενά ή να τελειώσετε ένα ειδύλλιο πριν καν... αρχίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο θα μυρίζει λίγο μπαρούτι, με τις σχέσεις είτε τις δικές σας είτε των συναδέλφων σας να είναι κάπως εύφλεκτες και η παραμικρή αφορμή να δημιουργήσει γενικευμένη σύρραξη. Ενδεχομένως η φόρτιση να είναι μεγάλη εξ αιτίας διαφόρων πιέσεων, φόρτου δουλειάς ή μιας αβεβαιότητας για το μέλλον, ωστόσο, οι αντιδράσεις θα είναι ενίοτε παράλογες. Διατηρήσετε την υπομονή σας γιατί μόνο έτσι θα έχετε καθαρό μυαλό να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Από την άλλη, ίσως ταλαιπωρηθείτε από μια αδιαθεσία, ενώ δεν είναι κακή η στιγμή να ξεκινήσετε ένα μίνι πρόγραμμα διατροφής. Ερωτικά, η δουλειά μπορεί να σας προσφέρει... επιπλέον συγκινήσεις, αν το επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σας οίκο νιώθετε ότι έχετε «φουλάρει» από καύσιμα και είστε έτοιμοι να ξεχυθείτε μπροστά σε καινούργιες περιπέτειες και αναζητήσεις στα ερωτικά σας. Είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις και προοπτικές, κολλήματα και δισταγμούς δεν έχετε, οπότε όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ωστόσο, επειδή τα πάντα είναι ρευστά, μην αποκλείεται το ενδεχόμενο, άλλο πρόσωπο να κυνηγάτε και άλλο τελικά να κατακτήσετε, που μάλιστα ούτε καν το είχατε σκεφτεί. Η διάρκεια και η σταθερότητα πάντως είναι προς αναζήτηση. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, αν ξεκινάτε τώρα μια αυτόνομη προσπάθεια ίσως βρείτε υποστήριξη από ανθρώπους του κοινωνικού σας κύκλου ή από άλλους που θα γνωρίσετε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάσει τον οικογενειακό σας τομέα, όπου ενδέχεται να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις, οι οποίες θα είναι κάπως σκληρές, αλλά αναγκαίες, με στόχο την απεμπλοκή σας από διάφορες υποθέσεις που τραβάνε καιρό και δεν λύνονται ή την σχέση σας με ένα πρόσωπο που παρεμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, προκαλώντας εντάσεις. Από την άλλη, είναι πιθανή μια αλλαγή σπιτιού ή της επαγγελματικής σας έδρας, ο εξωραϊσμός ή η μετατροπή ενός χώρου σας. Ερωτικά, θα βάλετε τέλος σε μια κατάσταση, προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει μια καινούργια αρχή. Ίσως, επίσης, εκεί που δεν περιμένετε κάτι, να έρθει και να ανατρέψει τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας η επικοινωνία με τους γύρω σας δε θα είναι εύκολη, ενώ συχνά πυκνά θα νιώθετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος γι’ αυτό δε μπορείτε να συνεννοηθείτε. Θα εκνευρίζεστε με τις διαφορετικές απόψεις και γνώμες ή παρεμβάσεις και προσώπων του στενού σας κύκλου ενώ και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας ενδέχεται να αλλάξουν, αφού θα αυξηθούν οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις σας είτε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σίγουρα όμως είναι μια καλή περίοδος για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, όσο πρωτοποριακές ή μεγάλες είναι και να βρείτε τους κατάλληλους αποδέκτες αλλά και να κάνετε μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει αρκετά τον οικονομικό σας τομέα και μάλιστα θα νιώσετε ότι δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ούτε καν έσοδα που ήταν προγραμματισμένα, αφού ενδέχεται να μην τα λάβετε ή να προκύψει ένα έξοδο και να σας τα «πάρει». Από την άλλη όμως, αν αρχίσετε να γίνεστε πιο διεκδικητικοί και προασπίσετε τα συμφέροντά σας και το δίκιο σας, τότε το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σας. Ερωτικά, ωστόσο, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προβλέπονται έντονες συγκινήσεις, καινούργιες εμπειρίες και πειραματισμοί, με εσάς πρόθυμους να ρισκάρετε περισσότερο, καθώς οι επιθυμίες θα είναι αυξημένες και θα σας ωθούν σε επιλογές που ίσως ξεφεύγουν κι από τα στάνταρ σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να σας σπρώξει σε μια καινούργια κατεύθυνση, αλλά για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές αλλαγές είτε ηθελημένα είτε εξ αιτίας διαφόρων απρόσμενων εξελίξεων που θα ανακύψουν. Μπορεί να κάνετε την επανάστασή σας για να ξεφορτωθείτε πιέσεις, βάρη του παρελθόντος, αλλά και πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας εκφράζουν πια, σχετικά είτε με τον ερωτικό είτε με τον επαγγελματικό σας τομέα. Πιθανόν βέβαια όλα αυτά να γίνουν με έναν μάλλον επιθετικό ή απότομο τρόπο, όμως το σίγουρο είναι ότι μετά τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως η ψυχολογική σας φόρτιση να είναι τέτοια που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να μην εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που έχετε καιρό, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να σας γίνουν διάφορες αποκαλύψεις αναφορικά με τα εργασιακά σας που θα σας εκπλήξουν, ωστόσο θα είναι το κίνητρο ώστε να προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες. Ερωτικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και εκεί που ορκιζόσασταν ότι μια κατάσταση δε σας εκφράζει ή δεν είναι του στιλ σας, να βρεθείτε τώρα μπλεγμένοι, γι’ αυτό συγκρατήστε την ορμή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σας σπρώχνει να ξανοιχτείτε και να μεγαλώσετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο, να γνωριστείτε με πρόσωπα που σας εκφράζουν περισσότερο ή μοιράζεστε ενδιαφέροντα και αντιλήψεις. Επίσης, όμως υπάρχει πιθανότητα να φέρει μια αναστάτωση στις φιλικές σας σχέσεις, με παλιές να διακόπτονται οριστικά, ενώ παράλληλα να δημιουργούνται καινούργιες. Σίγουρα η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο έντονη με αποτέλεσμα να υπάρξουν και αρκετά φλερτ που θα σας αναζωογονήσουν, παρότι η χρονική τους διάρκεια δε θα είναι μεγάλη. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας ένας άνθρωπος που θα σας φέρει μια διαφορετική επαγγελματική προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σας οίκο καλείστε να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας και μάλιστα άμεσα και χωρίς κανένα δισταγμό που ενδεχομένως να πασχίζατε καιρό να τις αποφύγετε αλλά μάταια. Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσετε έναν κύκλο και να ανοίξετε κάποιον άλλον, να κάνετε μια δική σας απόπειρα ή να αλλάξετε τελείως αντικείμενο εργασίας, που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Αν, πάλι, δε συνταχτείτε με το πνεύμα, οι αλλαγές που θα έρθουν από «έξω» θα σας δυσαρεστήσουν. Ερωτικά, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη, παρά να επιμείνετε κάπου, αφού με τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα, δε γνωρίζετε πού «θα κάτσει η μπίλια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο σας θα μπείτε σε μια φάση, όπου η κατάσταση που βρίσκεστε δε θα σας ικανοποιεί και θα ψάχνετε καινούργιες προοπτικές, γνώσεις, αλλά και ενδιαφέροντα ή επαφές που θα σας αναζωογονήσουν πνευματικά. Ενδεχομένως να αποκτήσετε επαφές με το εξωτερικό ή να προκύψει από το πουθενά ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει, αφού θα είναι η αφορμή για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, συν το ότι μπορεί να έχει και ερωτική χροιά. Θα κάνετε κι αρκετές συζητήσεις για επαγγελματικά όμως είναι πιο πιθανό αυτό που θέλετε να σας το παρέχει ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, παρά αυτά που ήδη ξέρετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας καλεί να κάνετε δραστικές αλλαγές στην νοοτροπία σας, να ξεφορτωθείτε κολλήματα, ανασφάλειες και βιώματα του παρελθόντος ώστε να αλλάξουν και οι συνθήκες τόσο στον οικονομικό όσο και τον σεξουαλικό σας τομέα. Είναι πιθανό, μάλιστα, να διαπιστώσετε ότι αυτά που θέλετε πολύ, δε συμφωνούν με αυτά που κάνετε κι έχετε στρέψει την προσοχή σας να καλύψετε υποχρεώσεις σας και ανάγκες που τελικά δεν είναι όλες σημαντικές. Ευκαιρίες πάντως θα σας δοθούν σημαντικές να κάνετε μια καινούργια αρχή και αν τις εκμεταλλευτείτε, ακόμα και οι εκπλήξεις που θα λάβετε θα είναι ευχάριστες. Αν επιμείνετε στα ίδια, έναν αιφνιδιασμό που θα σας δυσαρεστήσει δε θα τον γλιτώσετε.

Αγαπημένο