ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 23 Μαΐου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'

Αρκετά δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα μας , με πολλές εναλλαγές διάθεσης που μπορούν να κυμαίνονται από την απογοήτευση έως την πλήρη ικανοποίηση, χωρίς καμία προειδοποίηση….Η συναισθηματική διακύμανση αυτών των ρυθμών, δεν δημιουργεί και το καλύτερο περιβάλλον για το νευρικό σύστημα…Μεγαλύτερη σημασία θα πρέπει να δώσουμε στις φαντασιώσεις που μας δίνουν μια προσωρινή διέξοδο, διότι  από τη μια μπορούν να ελαφρύνουν αρκετά την δύσκολη συναισθηματική φάση, αλλά από την άλλη αν δεν συνειδητοποιούμε πως είναι απλά μια προσωρινή διέξοδος, δίνοντάς της μεγαλύτερες διαστάσεις, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ο θυμός και ξανά η απογοήτευση….Η μεγάλη ανάγκη που έχουμε σήμερα να διατηρήσουμε μια σταθερή θέση οικονομική, συναισθηματική, ψυχολογική, ή νοητική, με σκοπό να δραπετεύσουμε από τυχόν ευθύνες, θα μας οδηγήσει τελικά είτε στην πλήρη αποχή, είτε σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές…Όσοι αποφασίσουν να έχουν την ευθύνη της άποψης και γνώμης τους, θα είναι αυτοί που ακόμα κι αν χάσουν σήμερα κάτι πολύτιμο, θα κερδίσουν το μέλλον τους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει μια σχετική συνάφεια με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Τα γεγονότα δεν αλλάζουν δραματικά κι εσείς παραμένετε με παγιωμένες θέσεις, ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δεν έχετε αντίρρηση να πάρετε τις ευθύνες των πράξεών σας, αλλά θα σας επιστήσουμε την προσοχή, στο ότι αυτό το πιστεύετε μέχρι να πράξετε, μετά τις πράξεις, η διάθεση σας θα αλλάξει και θα θελήσετε να βρείτε διέξοδο, πιστεύοντας πως η φυγή είναι μια καλή λύση. Αυτό σημαίνει πως οι πράξεις θα είναι παρορμητικές χωρίς προηγούμενη επεξεργασία, με αμφισβητήσιμα αποτελέσματα, τόσο για την συναισθηματική όσο και για την υλική σας ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα νιώθετε πιο ευαίσθητοι από τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή η ευαισθησία έχει να κάνει είτε με μια γλυκιά ζεστασιά που ξεπηδάει μέσα από τις δικές σας σκέψεις, είτε έρχεται  από το αποτέλεσμα προσπαθειών, που σας έχουν πάρει πολύ χρόνο, αλλά τελικά καταφέρνουν να σας κάνουν να νιώσετε την δικαίωση βαθιά μέσα σας. Καταλαβαίνετε επιπλέον πως η ζωή έχει τόσα γυρίσματα, που αν έχετε ήδη ωριμάσει σαν άνθρωποι θα αναγνωρίσετε την σκοπιμότητα των αλλαγών, θα τις αξιολογήσετε ανάλογα και θα καταλήξετε να είστε ευγνώμονες για όλα όσα σας συμβαίνουν.  Παρατηρώντας, θα ανακαλύψετε πως τελικά το εξωτερικό γεγονός δεν σας επηρεάζει όσο νομίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξέλιξη της ημέρας θα κριθεί από το πόσο σιωπηλοί θα μείνετε. Θα πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά το περιβάλλον σας και να «τσιμπήσετε» την πληροφορία που χρειάζεστε χωρίς να προδώσετε τις δικές σας σκέψεις. Η υπομονή, η εχεμύθεια και η παρατηρητικότητα , θα αποδειχτούν πολύτιμα εργαλεία. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, μπορούν να γίνουν παραγωγικές αν καταφέρετε να μοιραστείτε με εμπιστοσύνη τα μυστικά σας. Επιπλέον η σχέση με τον σύντροφό σας, χρειάζεται να ξεπεράσει θέματα ζηλοτυπίας και καχυποψίας. Οι κακοί τρόποι συμπεριφοράς, δεν σας ταιριάζουν, οπότε είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αποτραβηχτείτε για λίγο, ώστε να τους αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δεν χρειάζεται να μπείτε σε καμία αντιπαράθεση, για να δείξετε την αξία σας, καθώς επίσης δεν χρειάζεται καν να αποδείξετε σε κανέναν «τι» και «πόσο» αξίζετε. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σας, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο γνωρίζετε, είτε είναι εναλλακτική, είτε ψυχολογική. Αν θελήσετε να διεκδικήσετε μια αμοιβή που σας αξίζει, απλά μπορείτε να τη ζητήσετε, εφόσον η εργασία σας αποδεικνύει το ζητούμενό σας. Επιπλέον θα πρέπει να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε ιδίως σήμερα, με τρόπους που σας υποβιβάζουν. Κρατήστε ψηλά το ηθικό και το κεφάλι, δίνοντας εσείς πρώτοι τα εύσημα στον εαυτό σας και το παράδειγμα στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να βάλετε λίγη χαρά στη ζωή σας. Οι μεγάλες αποφάσεις που έχετε πάρει εδώ και καιρό, σας έχουν στοιχίσει την χαρά και την ικανοποίηση. Η σημερινή ημέρα, σας υποδεικνύει πως χωρίς αυτή τη χαρά, της έμπνευσης, της αγάπης και της δημιουργίας, δεν μπορείτε να προχωρήσετε και άδικα τα βάζετε με τους άλλους. Η λύση βρίσκεται στην αγκαλιά που σας λείπει, στην κατανόηση και την ευγνωμοσύνη για τα ήδη δημιουργήματα σας. Αν είστε γονείς δώστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σας. Αν δεν έχετε παιδιά, δώστε αυτόν τον χρόνο στον έρωτα σας, στους φίλους, στον σύντροφό σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει στην σιωπή του έρωτα και απολαύστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσετε σχέδια που εδώ και καιρό ετοιμάζετε, είτε να καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε την αξία των σκέψεων που κάνετε το τελευταίο διάστημα. Η επένδυση που έχετε κάνει σε ενέργεια ή χρήμα είναι μεγάλη και σαφώς επιθυμείτε να την πάρετε πίσω όχι αυτούσια, αλλά πολλαπλάσια. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε λοιπόν, ακόμα κι αν οι καταστάσεις δεν είναι πλήρως ολοκληρωμένες. Μην αφήσετε κανέναν να σας βάλει αμφιβολίες για το έργο σας. Πάρτε την ευθύνη σας και προχωρήστε. Κανείς δεν λέει πως όλα είναι εύκολα, αυτή η είναι και η πρόκληση, να τα καταφέρετε μέσα από τα δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ

Αν θελήσετε να αξιοποιήσετε την σημερινή ημέρα, ώστε να υλοποιήσετε πράγματα, τα οποία μπορεί να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και κάποιο διάστημα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας. Εμπνευστείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την ημέρα σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι ή την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να δώσετε μια καλλιτεχνική ή προσωπική πινελιά. Αποφύγετε όμως να φανταστείτε οτιδήποτε που αφορά στους άλλους, αλλά μόνο τι επιθυμείτε από εσάς για εσάς. Η επιμονή και η εμμονή που σας πιάνει κάποιες φορές, σήμερα δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας, αν συνεχίσετε να είστε εύθικτοι και νευρικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα σας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να αναδείξετε όχι τη γνώση σας, αλλά την τέχνη σας. Η γνώση να θυμάστε αν δεν συνοδεύεται με την κατάλληλη τεχνική, η οποία προσδιορίζεται από τις εσωτερικές ικανότητες του καθενός, είναι απρόσωπη και εντελώς ρομποτική. Εσείς λοιπόν έχετε την ευκαιρία σήμερα, να αναδείξετε τα στοιχεία αυτά που μπορούν να σας κάνουν αναντικατάστατους, όχι γιατί κάνετε κάτι καλά, αλλά γιατί το κάνετε με την ψυχή σας και δεν χρησιμοποιείτε απλά υλικά, χρησιμοποιείτε  και υλικά που βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο μέσα στην καρδιά σας, τα οποία εκφράζονται με τρόπους που δείχνουν την ποιότητα σας. Καλή επιτυχία !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα καλείστε να ξεπεράσετε εσωτερικά εμπόδια, να σπάσετε τα όρια της δικής σας ανασφάλειας και να προχωρήσετε σε ενέργειες οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες για το μέλλον. Σήμερα υπογράφετε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σας, το οποίο θα είναι οδηγός σας για το επόμενο διάστημα. Η εμπιστοσύνη που πρέπει και οφείλετε να δείξετε στις εσωτερικές και προσωπικές σας δυνάμεις, είναι ένα στοίχημα που έχετε υποσχεθεί να κερδίσετε και κανένας δεν είναι ικανός να αλλάξει αυτή την πορεία, εκτός από εσάς τους ίδιους. Δείξτε αυτοπειθαρχία, αποφύγετε νευρικές συμπεριφορές, επιδείξτε ευγένεια και ξεκινήστε το ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανασφάλεια που νιώθετε δεν σας βοηθάει, ούτε στην είσπραξη των συναισθημάτων αλλά ούτε και στην αύξηση των χρημάτων. Μπορεί όμως να σας βοηθήσει να ενεργοποιηθείτε σε κατευθύνσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την είσπραξη της χαράς, όσο και την οικονομική σας βελτίωση. Μόλις βαρεθείτε να γκρινιάζετε γι αυτά που δεν έχετε, θα ανακαλύψετε πως έχετε τη δύναμη να τα αποκτήσετε, αρκεί να φανείτε έξυπνοι. Δεν χρειάζεται να έχετε ευφυΐα Αϊνστάιν, χρειάζεται να έχετε υπομονή, παρατηρητικότητα και συγχρονισμένη δράση.  Χαλαρώστε συνειδητά και όχι από παραίτηση, βάλτε μπροστά ένα σχέδιο δράσης και ξεκινήστε από σήμερα να το δοκιμάζετε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ένταση σήμερα είναι μεγάλη, ενώ οι σκέψεις σας δεν σας αφήνουν να καθίσετε σε μια μεριά και να ηρεμήσετε. Προσπαθήστε όσο γίνεται να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας είναι χρήσιμα, όπως π.χ. να φτιάξετε το σπίτι σας, να πάτε γυμναστήριο, να γράψετε τις σκέψεις σας, να βγείτε μια βόλτα να αλλάξετε παραστάσεις. Αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε θα σας είναι άχρηστο για το παρόν και το μέλλον, όπως π.χ. να τσακωθείτε με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, με τους εργοδότες ή τους φίλους. Στην πραγματικότητα με όποιον και αν τσακωθείτε σήμερα, θα είναι το θύμα και όχι ο πραγματικός φταίχτης, οπότε άδικα θα χαλάσετε τις καρδίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Η προσπάθεια που κάνετε να κατανοήσετε θέματα τα οποία φαντάζουν ακατανόητα για πολύ κόσμο, σας παίρνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όχι μόνο νοητικά  αλλά και σωματικά. Σήμερα μπορεί να έχετε αυξημένη όρεξη για φαγητό έως αχαλίνωτη πείνα. Εάν νομίζετε πως θα σας βοηθήσει να φιλοσοφήσετε την πείνα σας, κάντε το. Αν δεν βρίσκετε κανένα νόημα στη φιλοσοφική προσέγγιση αυτού του είδους των αναγκών σας, απλά φάτε δίχως ενοχές. Απολαύστε αυτό που επιθυμείτε και προσπαθήστε να ξεκουράσετε τόσο το σώμα όσο και την ψυχή. Μη ξεχνάτε κανένα από τα δύο, γιατί και τα δύο σας χρειάζονται.

 

Αγαπημένο