ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα για όλα τα ζώδια.
3
'
ζώδια σήμερα προβλέψεις Shutterstock

H καλή όψη του Ερμή με το Δία είναι μία καλή συγκυρία σήμερα για να εξωτερικευθούμε και να επικοινωνήσουμε με άνεση…. Είμαστε στις επάλξεις, προσπαθώντας να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις μας, να κάνουμε δουλειές που έχουν μείνει μισές ή πίσω, αλλά και να συζητήσουμε με κόσμο και να κάνουμε νέες επαφές. Από την άλλη, θα υπάρξει ένας καταιγισμός ειδήσεων και πληροφοριών και μια διάθεση από την πλευρά μας να αποκτήσουμε πολλές και ποικίλες γνώσεις ή να φρεσκάρουμε τις υπάρχουσες, να ανοίξουμε το μυαλό μας και να δώσουμε έναν πιο ανάλαφρο τόνο στην καθημερινότητά μας με καινούργιες ασχολίες ή ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα μας. Ευκαιρία να φλερτάρουμε, να ερωτοτροπήσουμε, να αστειευτούμε, αλλά θα κρατηθούμε μακριά από δεσμεύσεις, κυρίως αν διαπιστώσουμε ότι «εγκεφαλικά» δε συνδεόμαστε. Επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή, να ρωτήσουμε, να κουβεντιάσουμε, να ενημερωθούμε, να εξετάσουμε νέες προοπτικές.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητά σας ενδέχεται να αποκτήσει πιο ταχείς ρυθμούς γιατί πλέον θα χρειαστεί να διευθετήσετε αρκετές υποθέσεις σας, μάλλον γραφειοκρατικές, ενώ θέλετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Θα έχετε και έντονη επικοινωνιακή διάθεση, θα συναντήσετε αρκετούς γνωστούς ή συγγενείς, μπορεί να αυξήσετε τις μετακινήσεις σας ή να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη, ό,τι ακούτε ή μαθαίνετε, θα το συγκρατείτε σαν πληροφορία, γιατί μπορεί να σας χρειαστεί στη συνέχεια. Επαγγελματικά, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις ή θα σας γίνει μια πρόταση που θα σκεφτείτε σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να βρείτε τον τρόπο να καλύψετε κάποιες βασικές σας ανάγκες, χωρίς να καταπιεστείτε ιδιαίτερα ή να περικόψετε κάτι που ενδεχομένως να μην κρίνεται απαραίτητο, όμως εσάς σας ευχαριστεί, αν, φυσικά, ξεφύγετε από τα στενά σας πλαίσια και δοκιμάσετε εναλλακτικές. Μια συμφωνία που καθυστερούσε, τώρα μάλλον θα τρέξει, ίσως γιατί θα ξεκολλήσετε από ορισμένες λεπτομέρειες που τελικά, όπως θα αντιληφθείτε, δεν ήταν και τόσο σημαντικές. Ερωτικά θα κινηθείτε πιο πονηρά και με περισσότερη ευελιξία, χωρίς να χάσετε όμως και το πείσμα σας. Άλλωστε γρήγορα θα καταλάβετε ότι για να καταφέρετε ό,τι θέλετε, δε χρειάζεται να πηγαίνετε πάντα ευθεία...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκαιρία να ανανεωθείτε, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά κυρίως σε ψυχολογία και διάθεση. Άλλωστε το σύμπαν σας παρέχει βοήθειες για να αναλάβετε πρωτοβουλίες και το πιο σημαντικό να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και να προχωρήσετε στον δρόμο σας. Τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, η εξωστρέφεια και η επικοινωνία θα παίξουν το πιο σημαντικό ρόλο, αφού θα έρθετε σε επαφή με καινούργια άτομα με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και γνώσεις, θα συνεργαστείτε ή θα φλερτάρετε, άλλωστε η τσαχπινιά και ο ερωτισμός θα σας περισσεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η ταχύτητα με την οποία μεταβάλλονται τα πράγματα στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή να σας προβληματίζει ή να σας δημιουργεί ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον. Όμως, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις στα διλήμματά σας, να ξεφύγετε από αδιέξοδα και να πάρετε αποφάσεις. Πιθανόν να σας βοηθήσουν σε αυτά κάποια στοιχεία που θα μάθετε ή η κρυφή υποστήριξη που θα έχετε από ένα άτομο. Επίσης, ίσως χρειαστεί για λίγο να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση για να ξεκουραστείτε ή να κινηθείτε με μυστικότητα, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια νέα δουλειά ή συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Ο κύκλος σας θα μεγαλώσει, καθώς η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και από τη στιγμή που θα κυκλοφορείτε περισσότερο, θα συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, ομάδες ή δρώμενα λογικό είναι να γνωρίζεστε και με καινούργια πρόσωπα, με τα οποία θα βρίσκετε κοινά, είτε σε ενδιαφέροντα είτε σε αντίληψη. Θα κάνετε νέες παρέες, επαφές με ανθρώπους που υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία, προώθηση ή σύμπραξη. Δεν αποκλείεται να «δέσετε» με κάποιο άτομο περισσότερο, ωστόσο, ίσως ξεκινήσετε μια φιλική σχέση, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι και οι δυο έχετε το μυαλό σας σε πιο πονηρά... πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό επαγγελματικά να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι και να μην ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε, καθώς ο καθένας θα σας προσφέρει κάτι που θεωρείτε σημαντικό. Από την άλλη, θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις επιλογές σας ή να σας δελεάσουν προτείνοντάς σας πράγματα που όμως τα περισσότερα δε θα γίνουν. Ίσως πάλι το δίλημμά σας να είναι μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Ό,τι κι αν είναι όμως, σύντομα θα βρείτε την άκρη. Ερωτικά, αυτό που ζητάτε με αυτό που σας προσφέρεται δε συμβαδίζει, αυτό όμως δε σας εμποδίζει να διασκεδάσετε και να κρατήσετε την επαφή σε φιλικό-κοινωνικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σας ταιριάζει το κλίμα που δημιουργεί η όψη του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με το Δία , αφού γίνεται σαφώς πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό και σας προτρέπει να βγάλετε κι εσείς την κοινωνικότητά σας, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να έρθετε σε επαφή με κόσμο και κοσμάκη, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξετε ιδέες, να το ρίξετε στις πνευματικές αναζητήσεις ή απλά να ταξιδέψετε και να γεμίσετε με καινούργιες εμπειρίες. Η παρουσία σας θα κεντρίζει το ενδιαφέρον είτε επαγγελματικό είτε καθαρά ερωτικό, οπότε θα έχετε τις προτάσεις και τα τυχερά σας. Μην αφήσετε όμως να περάσει πολύς χρόνος μέχρι να αποφασίσετε γιατί το πουλάκι θα πετάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα θα υπάρξει τόσο στα οικονομικά σας όσο και τα ερωτικά σας. Θα συζητήσετε προτάσεις συνεργασίας και συμφωνίες, θα κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες κι ίσως, μέσω γνωστών, καταφέρετε να βρείτε διέξοδο σε μια υπόθεση που αφορά στα κληρονομικά, σε δάνεια, ασφάλεια ή το δημόσιο. Είναι πιθανό να κερδίσετε κάποια χρήματα από μια επένδυση ή χρησιμοποιήσετε πληροφορίες για να επενδύσετε ή να κάνετε μια αγορά. Από την άλλη, θα ελκύετε αρκετά, οπότε οι επιλογές σας θα είναι αρκετές και θα μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο για σας πρόσωπο, ανάλογα με τις διαθέσεις σας και τις ανάγκες σας τη δεδομένη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά μια περίοδος μεγάλης επικοινωνιακής σας άνεσης, δημοτικότητας και έντονης κοινωνικοποίησής σας. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πετύχετε όλα όσα σχεδιάζετε, καθώς θα ακούσετε και θα πείτε πολλά, κυρίως για συνεργασίες, αλλά τα περισσότερα θα μείνουν στα λόγια ή δε θα πειστείτε για την σοβαρότητά τους. Στον άνθρωπό σας θα διακρίνετε μια ανεμελιά που θα αγγίξει την επιπολαιότητα, ενώ η υπερβολική διαχυτικότητά του μερικές φορές θα σας κάνει να αισθανθείτε άβολα. Αν είστε μόνοι, θα παίξετε, θα σας φλερτάρουν, αλλά δε θα υπάρχει δεσμευτικός χαρακτήρας ούτε από σας, ούτε από την άλλη πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα εργασιακά σας θέματα, όπου θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Πολλές ιδέες θα εκφραστούν, δουλειές θα ξεκινήσουν, άνθρωποι θα πηγαινοέρχονται, αλλά δε θα είναι λίγες οι φορές που θα σας εκνευρίσει αυτό το αλαλούμ, η έλλειψη οργάνωσης -κατά τη γνώμη σας- ή η τάση κάποιων να καμώνονται ότι τα ξέρουν όλα. Από την άλλη όμως θα γίνουν και αρκετά και θα ξεκολλήσουν διάφορες υποθέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι η υγεία σας γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις αντοχές σας και στο τέλος να ξεπεράσετε τα όριά σας και να καταπονήσετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικότερα, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον και αυτό θα συμβεί και στον ερωτικό τομέα, αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα και εσείς να βαριέστε ή να θέλετε να μείνετε απέξω από το παιχνίδι, όλο και κάποιο πρόσωπο θα εμφανίζεται να σας πειράξει, να σας προκαλέσει, να σας εξάψει την περιέργεια, οπότε θα ξαναμπαίνετε και πάλι δυναμικά γι’ αυτό είναι πιθανό κι ένα ειδύλλιο. Από την άλλη, θα είναι μια αρκετά δημιουργική περίοδος, όπου θα ασχοληθείτε και διάφορα θέματα που σας εμπνέουν, και έχουν πνευματική δραστηριότητα!

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αναλάβετε αρκετές πρωτοβουλίες σήμερα για να φέρετε σε πέρας διάφορα ζητήματα, όμως δε θα είναι εύκολο, αφού η ασυνεννοησία που θα επικρατεί ανάμεσα σε σας και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί να σας τρελάνει. Από την άλλη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε και τους γνωστούς ξερόλες στη δουλειά σας, που δε θα δείχνουν καμία διάθεση να σας βοηθήσουν και θα σας κάνουν μόνο υποδείξεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, να θέλετε να φρεσκάρετε το σπίτι σας, είτε βάφοντάς το είτε κάνοντας ορισμένες αλλαγές στη διακόσμηση ή σε έπιπλα!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!