ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας αυξάνει την γρήγορη σκέψη με δυσκολίες όμως που συναντάει είτε γιατί δεν εκφράζεται σωστά είτε γιατί δεν ολοκληρώνει την σκέψη της…
3
'
Ζώδια σήμερα προβλέψεις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου Shutterstock

Δευτέρα σήμερα και στην αρχή της εβδομάδας έχουμε διάθεση για πολλή δράση και λιγότερη εργασία… Αυτό βέβαια μας κάνει να διοργανώνουμε συσκέψεις με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα κυρίως για τα επαγγελματικά μας… Η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας αυξάνει την γρήγορη σκέψη με δυσκολίες όμως που συναντάει είτε γιατί δεν εκφράζεται σωστά είτε γιατί δεν ολοκληρώνει την σκέψη της… Ερωτικά, η μέρα έχει λιγότερες εντάσεις αλλά παραμένει το κλίμα τεταμένο και σίγουρα ένα σπίρτο είναι αυτό που μπορεί να αναζωπυρώσει την κατάσταση… Ας το ανάψουμε όμως για καλό σκοπό και για να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, και να τα παραδεχτούμε, γιατί και αυτή είναι μία καλή εκδοχή… Γενικότερα, τώρα που περιμένουμε την στάση του Ερμή και λίγο πριν γυρίσει ορθόδρομος δεν μπορεί να μας κάνει να τελειώνουμε την σκέψη μας, και κυρίως να οργανωθούμε ή να οριστικοποιήσουμε κάτι, αφού αυτό θα γίνει αργότερα, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, οπότε αφού το ξέρουμε, ας το περιμένουμε τότε και όχι νωρίτερα!

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα για εσάς, σας βρίσκει σε μετακινήσεις και σίγουρα με αρκετή δουλειά που όμως βαρυγκωμάτε για να την εκτελέσετε… Αυτό είναι που σας βάζει σε σκέψεις αν τελικά αξίζει τον κόπο να το προσπαθείτε για να έχετε αυτό το δεδομένο αποτέλεσμα… Ερωτικά, είναι πολλά αυτά που σας προβληματίζουν σε ότι όμως έχει να κάνει με τον εαυτό σας και το αντίκτυπο των πράξεών σας στους άλλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, για εσάς είναι ευκαιρία να δείτε πως θα νιώσετε ασφάλεια ή θα την επιδιώξετε μέσα από τις αποφάσεις σας… Για εσάς βέβαια η ασφάλεια έρχεται και μέσω της οικονομικών σας, αλλά σ’ αυτόν τον τομέα νιώθετε κάποιους τριγμούς που σας κάνουν να ανησυχείτε… Ερωτικά, πάντως, ξέρετε τι μπορείτε να αποφύγετε χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα… Επαγγελματικά, κατανοείτε περισσότερο την ανάγκη για συνεργασία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για δείτε πως η δική σας ενέργεια και δράση θα μπορέσει να βοηθήσει και να εξελίξει τα θέματα της εργασίας σας, χωρίς να φοβάστε να προχωράτε και να αποφασίζετε… Οι υπεκφυγές είναι ένα ενδεχόμενο που σας καθυστερεί ακόμα περισσότερο… Ερωτικά, αυτό που νιώθετε ότι σας αποφεύγουν ή ότι δε σας συμπαραστέκονται είναι πρόσκαιρο γιατί και εσείς είστε απόμακροι αλλά δεν το καταλαβαίνετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι μία μέρα που ενώ η θεωρία σας είναι διαφορετική , οι πράξεις σας είναι εντελώς ανακόλουθες από αυτή και αυτό είναι που δημιουργεί υποψίες… Ερωτικά, ξέρετε ότι είναι δύσκολο να προσπεράσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας και αυτά που σας απομακρύνουν… Ωστόσο δεν έχετε και τόσο διάθεση να τα βρείτε μεταξύ σας… Εσείς τουλάχιστον δεν είστε συγκαταβατικοί, αλλά και δεν εστιάζετε σωστά στα σημεία διαφωνίας!

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς παραμένει έντονη κοινωνικά αλλά αυτή τη φορά με διαθέσεις εξομολόγησης σε αυτούς που εμπιστεύεστε… Βέβαια, προσέξτε να δώσετε σωστά όλα τα δεδομένα για να λάβετε και τις σωστές απαντήσεις… Ερωτικά, ανησυχείτε γιατί έχετε κάνει ένα λάθος και φοβάστε να το διορθώσετε ή τουλάχιστον θέλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς αυτό… Επαγγελματικά, ολοένα και περισσότερο ο οικονομικός παράγοντας σας κατευθύνει τις αποφάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς είναι μέρα που οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε έρχονται και σας περιορίζουν αρκετά σήμερα.. Αυτό που σας αγχώνει είναι ότι τα ερωτικά σας παρουσιάζουν σταθερότητα και ασάφειες… Γίνονται κινήσεις που άλλοτε σας πάνε μπροστά, άλλοτε σας αφήνουν άφωνους… Τα επαγγελματικά σας θέλουν από εσάς περισσότερη προσοχή ιδιαίτερα αν έχετε αναθέσει σε άλλους να εκτελέσουν κάτι χωρίς να το έχετε ελέγξει!

ΖΥΓΟΣ

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε σήμερα αλλά πιο εύκολο είναι να σας παρεξηγήσουν, ειδικά αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι με διακριτικότητα… Αφενός δεν μπορείτε να αποσπάσετε αυτά που θέλετε και αφετέρου δε θα πάρετε αυτό που αναζητάτε ή θα καταλάβετε ότι πρέπει να το εγκαταλείψετε ειδικά αν βιάζεστε… Ερωτικά, σας αρέσει η προσπάθεια να συγχρονιστείτε ωστόσο δεν είναι μόνο σημαντικό το να συναντιέστε, αλλά το πώς νιώθετε όταν είστε χώρια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει οικονομικές σκοτούρες και φυσικά αυτό που είναι δύσκολο είναι να μοιράζεστε ή να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς για κάτι που δεν είναι δική σας υποχρέωση… Σημασία έχει αυτό να μη γίνει συνήθεια και το επαναληφθεί και στο μέλλον.. Ερωτικά, ολοένα και περισσότερο νιώθετε ανυπόμονοι αλλά σημασία έχει ότι ακόμα κάτι λείπει για να ξεκαθαρίσετε το πώς τελικά θα κινηθείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι δύσκολη μέρα για συνεργασία αλλά σήμερα δεν είστε εσείς αρμόδιοι… Απλώς εσείς είστε απόλυτοι και ξέρετε που να βάζετε φρένο αλλά και όρια… Ερωτικά πάντως, έχετε κατεβάσει τους τόνους και ανυπομονείτε να αντιληφθούν γιατί τηρείτε αυτή την στάση… Επαγγελματικά, δεν αρκεί να υπάρχει προθυμία, αλλά και σωστή ερμηνεία, κυρίως να συμπεριλάβετε σε όλες σας τις αποφάσεις το ψυχολογικό αντίκτυπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποσυντονισμένοι σήμερα στα επαγγελματικά σας και καταπιάνεστε με ότι βλέπετε μπροστά σας και το θεωρείτε επείγον, μέχρι να αποδειχθεί ότι αγνοείτε κάτι σημαντικό ή γιατί δε σας το έχουν πει, ή γιατί εσείς δεν το αξιολογείτε σωστά… Το αποτέλεσμα θα είναι να καθυστερήσετε… Ερωτικά, έχετε καλύτερη διάθεση και κυρίως είστε και πιο έτοιμοι να μιλήσετε ξεκάθαρα και ανοιχτά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που για εσάς ο έρωτας σας προβληματίζει γιατί δε θέλετε να τον στριμώξετε μέσα σε όλες σας τις ασχολίες αλλά και δεν έχετε και άλλα περιθώρια να κάνετε κάτι διαφορετικό… Αν οι φίλοι σας έχουν την ανάγκη σας τότε, θα αναγκαστείτε να δώσετε χρόνο εκεί και να ακούσετε στη συνέχεια τα παράπονα… Αυτό που ίσως κάνετε ασυναίσθητα είναι να θεωρείτε δεδομένους ανθρώπους και ότι θα ανεχτούν το οτιδήποτε από εσάς… Φυσικά, και αυτό είναι μία εσφαλμένη εκτίμηση!

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακές γκρίνιες έχει η σημερινή μέρα, γιατί εσείς έχετε αποφασίσει να βάλετε σε προτεραιότητα την εργασία σας , χωρίς να ρωτήσετε τους έμμεσα εμπλεκόμενους σε αυτή, όπως είναι οι δικοί σας άνθρωποι που έχουν φυσικά διαφορετική άποψη.. Ερωτικά πάντως, βλέπετε ότι επηρεάζεστε αρκετά από λόγια τρίτων που δεν έχουν ολοκληρωμένη την εικόνα ή που έχουν ακούσει μόνο μία εκδοχή των ζητημάτων! Τότε μπερδεύεστε ακόμα περισσότερο!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!