ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου - Έμπνευση, διαίσθηση και τύχη- το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου - Έμπνευση, διαίσθηση και τύχη- το τρίπτυχο της επιτυχίας! Photo/Istock

Η Δευτέρα διατηρεί το τρυφερό, γλυκό και συναισθηματικό κλίμα του Σαββατοκύριακου και είμαστε πολύ τρυφεροί και προστατευτικοί με τα πρόσωπα που στηρίζουμε και αγαπάμε. Κατ΄επέκταση, αυτή  η συμπεριφορά  βελτιώνει τις σχέσεις μας τόσο τις διαπροσωπικές όσο και αυτές με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Από την άλλη είναι μια ημέρα πολύ επικοινωνιακή,  με τα νέα, τις ειδήσεις και τις πληροφορίες να διαδέχονται η μια την άλλη! Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα , αλλά θα πρέπει να κρατηθούμε μακριά από σχόλια και κουτσομπολιά για άλλα πρόσωπα . Επίσης πρέπει να προστατεύσουμε και τα δικά μας μυστικά από τα λάθος άτομα που δεν θα αργήσουν να τα κοινοποιήσουν. Επαγγελματικά μπορούμε να πετύχουμε πολλές από τις επιδιώξεις μας αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να μην χάνουμε χρόνο από ανασφάλεια. Η σημερινή ημέρα έχει έμπνευση, διαίσθηση και τύχη, ας την εκμεταλλευτούμε σωστά. Στα προσωπικά μας, τα τηλεφωνήματα, οι επαφές και οι ουσιαστικές συζητήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Όσο για τον έρωτα κάπου φοβόμαστε να τον βάλουμε στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με το χώρο σας, να τον κάνετε πιο όμορφο και πιο λειτουργικό. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε και αρκετά χρήματα για αυτό το σκοπό. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να συμβιβαστείτε σε κάποια πράγματα, αλλά μέχρι το σημείο που δεν θίγεται  η αξιοπρέπεια σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, το πιο πιθανό μέσω μια extra ενίσχυσης ενός αγαπημένου σας προσώπου. Συναισθηματικά, στη προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε κάποιο πρόσωπο, ίσως πείτε και πράγματα που δεν ισχύουν και θα χάσετε το παιχνίδι…

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με κάποιους δικούς σας ανθρώπους σήμερα και για να χαρείτε αυτές τις στιγμές μαζί τους θα αποφύγετε να θίξετε κάποιες οικονομικές τους κινήσεις που επηρεάζουν και τη δική σας ζωή. Επαγγελματικά, το αποτέλεσμα δικαιώνει την επιμονή σας να ασχολείστε με ένα θέμα που για κάποιους συναδέλφους δεν είχε νόημα, και θεωρούσαν ότι χάνατε τον χρόνο σας. Συναισθηματικά η τύχη είναι με το μέρος σας, και μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καιρό τώρα, αναπτερώνει τις ελπίδες σας για να δημιουργηθεί κάτι ανάμεσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το έξυπνο και ευέλικτο μυαλό σας θα βρει σήμερα συμφέρουσες λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Υπάρχουν ακόμη κάποιες πρακτικές δυσκολίες που σας καθυστερούν γενικότερα αλλά οι θετικές εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί. Επαγγελματικά έχετε την ικανότητα να βλέπετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος και να προχωρείτε στη λύση του άμεσα και αποτελεσματικά. Συναισθηματικά,  αν θέλετε να κάνετε εντύπωση ξέρετε καλά τι πρέπει να πείτε και να κάνετε, αλλά τελευταία νιώθετε μια ανασφάλεια που σας κρατάει πίσω.. Αν είστε δεσμευμένοι είναι η στιγμή να μοιραστείτε με το σύντροφό σας τις βαθύτερες επιθυμίες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα τύχης, επιτυχιών και διακρίσεων  χάρη στις δυναμικές σας ενέργειες που λύνουν τα προβλήματα σχεδόν πριν δημιουργηθούν!  Επαγγελματικά νιώθετε αδικημένοι εδώ και καιρό και σήμερα θα  μπορούσατε να κάνετε τα παράπονα σας εκεί που πρέπει αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τα εκφράσετε. Μιλήστε για την θετική απόδοση σας στη δουλειά,   την προσπάθεια που κάνετε και βάλτε τα όρια σας. Συναισθηματικά, νιώθετε να μην μπορείτε να αντισταθείτε στην έλξη που σας ασκεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν όσο και αν η λογική σας είναι αντίθετη...

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα που θα πρέπει να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν, αντί  να γκρινιάζετε για κάποια πράγματα που σας ενόχλησαν κάποτε αλλά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Επίσης μην χάνετε τον χρόνο σας με ονειροπολήσεις περασμένων μεγαλείων και στρωθείτε στη δουλειά  για να τα ξαναζήσετε! Επαγγελματικά δραστηριοποιηθείτε και κάντε τις κατάλληλες επαφές που θα προάγουν την καριέρα σας. Οικονομικά θα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες για τη βελτίωση τους. Η συναισθηματική σας ζωή θα ζωηρέψει αν είστε και εσείς πρόθυμοι να αλλάξετε τις κακές σας συνήθειες που εκνευρίζουν το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμικά και με μεγάλη διάθεση για δράση ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα, και να είστε σίγουροι πως η Δευτέρα  είναι μια πολύ θετική ημέρα για τις επιδιώξεις σας! Επαγγελματικά, μην βιαστείτε να απορρίψετε μια πρόταση που όσο και αν σας φαίνεται έξω από το αντικείμενο σας  θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε μια χαρά. Μπορείτε να πάρετε κάποια επιπλέον εκπαίδευση που θα καλύψει κάθε σας ανασφάλεια. Στη συναισθηματική σας ζωή, οι κοινές υποχρεώσεις και η κοινή πορεία που έχετε με τον σύντροφό σας διαφέρει από το ερωτικό ενδιαφέρον και αυτό είναι που θα πρέπει να ξαναβρείτε μεταξύ σας…

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να λύσετε ένα οικογενειακό θέμα που αισθάνεστε να σας έχει εξαντλήσει. Συζητήστε το με ηρεμία και αποφασιστικότητα και η λύση θα βρεθεί. Επαγγελματικά, έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες που καλό θα ήταν να μην τις συζητάτε πριν τις βάλετε σε εφαρμογή. Συναισθηματικά αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου που υπάρχει μέσα σας δεν σας αφήνει να χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας που δείχνει να μην έχει αντιληφθεί την εσωτερική σας αναστάτωση. Οι αδέσμευτοι θα δεχθείτε το επίμονο φλερτ ενός συναδέλφου και η συνέχεια του εξαρτάται από εσάς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις φέρνει η σημερινή ημέρα που σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψη που είχατε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Έχετε φερθεί άδικα απέναντί του και με τον τρόπο σας θα θελήσετε να επανορθώσετε. Στα επαγγελματικά σας γίνονται κάποιες μυστικές διεργασίες που σας αφορούν και τις καταλαβαίνετε διαισθητικά, αλλά δεν έχετε χειροπιαστό τίποτε ακόμη. Οικονομικά δεν νιώθετε ασφαλείς όσο προκύπτουν έξοδα που δεν περιμένατε. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αν δείξετε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας. Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας που γίνεται ακραία όταν σας ξυπνά η ζήλια ή ο εγωισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω στη βιασύνη σας να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα των ενεργειών σας κάνετε κινήσεις αψυχολόγητες που σας πηγαίνουν πάλι πίσω στην αρχή. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει προς τη σωστή κατεύθυνση και κινηθείτε μεθοδικά. Επαγγελματικά μπορεί να αξιολογήσετε λάθος μια περίπτωση και να βρεθείτε εκτεθειμένοι στα μάτια των συνεργατών ή των ανώτερων σας. Ελέγξτε καλά κάθε είδους έγγραφα πριν τα υπογράψετε και βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να αποφύγετε λάθη και παρερμηνείες. Συναισθηματικά, τόσο η ατίθαση φύση σας, όσο και η ανάγκη σας να γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλετε, οδηγούν σε σημαντικές διαφωνίες με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα είναι μια πολύ δυνατή και ευνοϊκή για εσάς ημέρα αγαπητοί Αιγόκεροι. Θα μπορέσετε να  εξελίξετε τα σχέδια σας, να έχετε μια επιτυχημένη συνάντηση, να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία. Επαγγελματικά υπάρχει μια ένταση που περισσότερο την δημιουργείτε εσείς, από το άγχος σας να λειτουργούν όλα σωστά και να μην εκτεθείτε.  Δείξτε εμπιστοσύνη στους συναδέλφους σας και μην είστε τόσο συγκεντρωτικοί. Συναισθηματικά, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι στα καλύτερα της και αν υπάρχουν προβλήματα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με συζήτηση και καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα  μπείτε στο στόχαστρο ενός προσώπου με εντελώς διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε πρόβλημα που θα προκύψει, κυρίως χάρη στην παρατηρητικότητα  και την μεγάλη σας αντίληψη. Μπορεί ένα σχέδιο σας να καθυστερεί, αλλά σύντομα θα το δείτε να μπαίνει μπροστά. Επαγγελματικά, μέσα από την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας θα μάθετε σημαντικές εξελίξεις που έρχονται στο εργασιακό σας περιβάλλον και σας επηρεάζουν τόσο οικονομικά όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά, μοιραστείτε με το σύντροφό σας τους προβληματισμούς σας για την πορεία της σχέσης σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε  για  κάτι πραγματικά καλό που έρχεται στη ζωή σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο του Ήλιου με το ζώδιο σας η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Βάζετε καινούργιους στόχους, καταστρώνετε σχέδια και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στηριζόμενοι πάντα στην αλάνθαστη διαίσθησή σας! Επαγγελματικά πιέζεστε αρκετά, αφού δεν φτάνει που έχετε τις δικές σας αρμοδιότητες, θέλετε να βοηθήσετε και τους συναδέλφους σας στις δικές τους υποχρεώσεις. Το αποτέλεσμα είναι να ξεπερνάτε τις αντοχές σας και να νιώθετε πολύ κουρασμένοι.  Στην ερωτική σας ζωή, διεκδικείστε και δεν θα χάσετε!  Εκπέμπετε αρμονία, σιγουριά και συναισθηματική ισορροπία, στοιχεία που σας κάνουν ακαταμάχητους!

Αγαπημένο