ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου- Μια δημιουργική ημέρα γεμάτη επιτυχίες!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου- Δυναμικές κινήσεις, ευχάριστες εκπλήξεις, προσοχή στις αυταπάτες Photo/Istock

Η Δευτέρα μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός σχεδίου, ενός στόχου μας για τον οποίο έχουμε δουλέψει πολύ καιρό και το έχουμε κάνει με συνέπεια, οργάνωση και σοβαρότητα. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν την θετική ενέργεια του εξάγωνου Ήλιου-Κρόνου και την εύνοια που φέρνει για θετικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις μας! Η Σελήνη που κινείται στον Λέοντα ενισχύει την δημιουργικότητα, την έκφραση των ταλέντων και των δεξιοτήτων μας αλλά και την κοινωνική μας ζωή. Ευκαιρία να διασκεδάσουμε  και να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και κοινωνικές συναναστροφές!   

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε να πατάτε γερά στα πόδια σας σήμερα, έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία προκύψει σήμερα με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα!  Συναισθηματικά, οι ευκαιρίες για γνωριμίες δεν λείπουν στους αδέσμευτους, ενώ όσοι είστε γονείς, θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση από ένα ζήτημα σε σχέση με το παιδί σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε προβληματισμένοι με ένα οικογενειακό ζήτημα, που ενώ θεωρούσατε πως είχατε ρυθμίσει τώρα παρουσιάζει μια απρόοπτη τροπή που δεν ξέρετε πως να χειριστείτε.  Στα επαγγελματικά σας δείξτε περισσότερη θέρμη και προθυμία στις συζητήσεις με τους ανωτέρους σας , αλλιώς θα πιστέψουν πως δεν σας ενδιαφέρει η εργασία σας. Έχει ξεκινήσει ένα πιο θετικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν  μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας  που δεν πρέπει να σας ενοχλήσουν ενώ δεν  θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Επαγγελματικά,  οι ιδέες και η  αποτελεσματικότητά σας εντυπωσιάζουν! Αισθηματικά, όσο εκφράζετε αυτά που νιώθετε, σκέφτεστε και επιθυμείτε, τόσο πιο κοντά έρχεστε με το ταίρι σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται χωρίς προσπάθεια, και αν υπάρχει ένα ζήτημα στην καθημερινότητα ή ακόμη και στην εργασία σας που καθυστερεί, θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και να το τακτοποιήσετε, για να μην έχετε και οικονομικές απώλειες στο μέλλον. Επαγγελματικά,  γίνονται αποτελεσματικές συζητήσεις που εδραιώνουν τη θέση σας.  Αισθηματικά, κινείστε εκ του ασφαλούς, αφού ο σύντροφος σας δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει το δρόμο που του δείχνετε. 

ΛΕΩΝ 

Η Σελήνη, που κινείται στο δικό σας ζώδιο, διευκολύνει τις επιδιώξεις σας και με λίγη προσπάθεια από μέρους σας θα δείτε να υλοποιούνται αρκετά από τα σχέδια σας.  Επαγγελματικά, εργαστείτε με μέθοδο και πρόγραμμα πάνω σε μια υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και μέρες και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες που έχετε για το μέλλον επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας και στην προσωπική σας ζωή και αυτό είναι πρόβλημα...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ ευχάριστη είδηση, μια θετική εξέλιξη που έρχεται στα επαγγελματικά σας προσφέρει σημαντική ανακούφιση από το άγχος του τελευταίου διαστήματος και σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για την εξέλιξη της καριέρας σας. Συναισθηματικά, αφήστε στην άκρη οικογενειακές υποθέσεις που δεν σας αφορούν άμεσα και ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή που συνήθως την βάζετε σε δεύτερη μοίρα και είναι λάθος. 

ΖΥΓΟΣ

Μερικές φορές χρειάζεται να αλλάζετε πορεία αν βλέπετε πως ο δρόμος που ακολουθείτε δεν βγάζει πουθενά. Σήμερα λοιπόν, δείτε τα πράγματα όπως είναι, αναθεωρήστε τους στόχους σας και βρείτε  νέους, πιο αποδοτικούς τρόπους δράσης. Στην προσωπική σας ζωή, προτιμάτε να κάνετε πως δεν βλέπετε τα προβλήματα στη σχέση σας παρά να μπείτε σε αντιπαράθεση, αλλά αυτό λειτουργεί σωρευτικά και κάποια στιγμή θα εκραγείτε..Η συζήτηση με το σύντροφό σας για όσα σας ενοχλούν είναι η καλύτερη λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκονται και πρόσωπα της οικογένειας σας. Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις και διαξιφισμούς, αντίθετα η διπλωματική συμπεριφορά θα βοηθήσει πολύ περισσότερο. Επαγγελματικά, δείξτε κατανόηση στις αδυναμίες των συναδέλφων σας και  η συνεργασία μαζί τους θα είναι πολύ πιο εύκολη. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί βγείτε, κυκλοφορείστε και καλοδεχτείτε τις γνωριμίες που έρχονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με κάποια σχέδια που στριφογυρίζουν καιρό στο μυαλό σας και με τη στήριξη των Ήλιου-Κρόνου θα μπορέσετε να τα βάλετε σε εφαρμογή. Τα οικονομικά σας ωστόσο απαιτούν προσοχή και δεν είναι εποχή για σπατάλες ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Στην προσωπική σας ζωή, μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τον ενθουσιασμό μιας καινούργιας δραστηριότητας και ανανεώστε τη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια υπόθεση από το παρελθόν , το πιο πιθανό οικονομική,  έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και σας αναστατώνει. Ασχοληθείτε σοβαρά μαζί της ώστε να την ολοκληρώσετε και να πάψει να σας ταλαιπωρεί. Στα επαγγελματικά σας, συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό και το μέλλον υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες!   Συναισθηματικά, θέλετε τον χρόνο σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και το ταίρι σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολές, είτε στη συμπεριφορά είτε στην εκτίμηση κάποιων καταστάσεων δεν βοηθούν ούτε την εικόνα σας ούτε την επίλυση τους. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση που πρέπει. Επαγγελματικά, εργαστείτε με σοβαρότητα και ρεαλισμό και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν. Συναισθηματικά, είναι μια καλή ημέρα για να δείξετε στο ταίρι σας τα συναισθήματά σας και να αξιολογήστε την ανταπόκριση του. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η στήριξη που θα έχετε από πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος είναι σημαντική και θα μπορέσετε να λύσετε ένα πρακτικό ζήτημα που λειτουργούσε ως τροχοπέδη για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Επαγγελματικά, έρχεστε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που σας εκνευρίζουν, αλλά μην τις αφήσετε να επηρεάσουν την απόδοση σας. Συναισθηματικά, μην πιέζετε το ταίρι σας και αφήστε τη μέρα να κυλήσει χαλαρά...

Αγαπημένο