ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Δευτέρα ξεκινά σε κάπως πιο αργούς, νωχελικούς ρυθμούς. Θέλουμε το χρόνο μας, την ηρεμία μας, δε μας αρέσει να μας τρέχουν, να μας πιέζουν, να μας βιάζουν. Δε σπαταλάμε την ενέργειά μας, κάνοντας πράγματα χωρίς ουσία και σκοπό. Το πνεύμα μας είναι πρακτικό, κινούμαστε με βάση το «ένα και ένα κάνουν δύο» και δίνουμε περισσότερη σημασία στα απλά, καθημερινά κι ωραία της ζωής. Ερωτικά, δεν σπαταλιόμαστε σε εφήμερες αγάπες, προτιμούμε να χτίσουμε ένα σταθερό οικοδόμημα που θα αντέξει στο χρόνο. Οι επιλογές μας είναι πιο κλασικές ή... και συντηρητικές. Δε μας αρέσουν οι διαχυτικότητες, τα μεγάλα λόγια, οι υπερβολές. Είμαστε λιγομίλητοι, σαφείς, αλλά και πεισματάρηδες. Στηρίζουμε την απόφασή μας και δεν υποχωρούμε. Επαγγελματικά, προχωράμε, με αργά, βέβαια βήματα. Δεν παίρνουμε ρίσκα, μόνο αν είναι εκ του ασφαλούς και όχι πριν σιγουρευτούμε ότι αυτό που πάμε να κάνουμε δεν θα μας αποφέρει παραπάνω οφέλη, από αυτό που έχουμε.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με ένα άγχος για το αν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς βλέπετε να μαζεύονται αρκετές. Γι’ αυτό αναρωτιέστε, μήπως κάνετε εσείς κάτι λάθος ή θα έπρεπε να βρείτε νέους πόρους. Αν σας γίνει μια πρόταση πάντως, κύριο μέλημά σας θα είναι το οικονομικό. Από την άλλη, ο έντονος ερωτισμός αυξάνει τις επιθυμίες σας και αν έχετε σχέση, όλα καλά, αφού αρκετές θα ικανοποιηθούν από το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι όμως, θα είναι δύσκολο να τις ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σιγουριά σας είναι μεγάλη και με δεδομένο το πλανητικό «σπρώξιμο» που έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε ή να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, αρκεί να είστε εστιασμένοι εκεί και αποφασισμένοι να μην κάνετε πίσω. Ερωτικά, διανύετε μια καλή περίοδο κατά την οποία, αν είστε σε σχέση, τα αισθήματά σας για το έτερον ήμισυ έχουν αναζωπυρωθεί και ζείτε μοναδικές στιγμές κι αν είστε μόνοι, ελκύετε σαν το φως τις πεταλούδες. Λίγο να εξωτερικευτείτε, λίγο να λυγήσετε τις αντιστάσεις σας κι όλα μπορούν να γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναρωτηθείτε μήπως καταναλώνετε αρκετό από το χρόνο σας, ασχολούμενοι με ανούσιες υποθέσεις τρίτων, αντί να κοιτάξετε να λύσετε επαγγελματικά ή άλλα θέματά σας, να βρείτε απαντήσεις στα διλήμματά σας και να βγείτε από προσωπικά σας αδιέξοδα. Όσο όμως έρχεστε σε επαφή με κόσμο, αποπροσανατολίζεστε και διαιωνίζεται η κατάσταση. Σας χρειάζεται ηρεμία και περισυλλογή. Ερωτικά καλό θα ήταν να μη τροφοδοτείτε με προσδοκίες και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας αφήσουν θετική εντύπωση κάποιες επαφές που μπορεί να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους, καθώς τα λίγα λόγια τους και καλά θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση της αξιοπιστίας. Έχετε υπόψη σας όμως ότι οτιδήποτε επιδιώκετε, στήριξη ή μελλοντική συνεργασία δε θα γίνει στο άψε-σβήσε. Από την άλλη, ένα πρόσωπο από το ευρύτερο ή φιλικό σας περιβάλλον με τη συμπεριφορά ή μια κίνησή του θα σας προκαλέσει περίεργα συναισθήματα, κατά κύριο λόγο ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να μονοπωλείτε την προσοχή και να έρχεστε πρώτοι σε οτιδήποτε κάνετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, όμως αυτό σας δημιουργεί και μια νευρικότητα που σας σπρώχνει σε υπερβολές, με κίνδυνο να εκθέσετε και αδυναμίες σας. Εφ’ όσον έχετε το κατάλληλο υπόβαθρο, αφήστε να μιλήσουν οι πράξεις σας. Ερωτικά, έχετε το πάνω χέρι και γι’ αυτό δύσκολα θα στρέψετε το βλέμμα σας σε κάποιο πρόσωπο που είναι «κατώτερό» σας, αλλά, η ευτυχία σας μπορεί να κρύβεται στα πιο απλά κι όχι εκεί που ψάχνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας πάντα αποτελούν ένα τομέα που σας αγχώνει και μπορεί να μην έχετε υπερβολικές φιλοδοξίες, θέλετε όμως να υπάρχει μια σταθερότητα, που θα σας επιτρέπει να κάνετε απερίσπαστοι τη δουλειά σας. Ενδεχομένως, επειδή δεν είστε και πολύ σίγουροι για το καθεστώς που επικρατεί, ίσως κάνετε κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με ένα πρόσωπο, να πάρετε μια εικόνα. Ερωτικά, έχετε αναπτύξει ταχύτητα. Αν χτυπάτε μια πόρτα που δε σας ανοίγουν, πηγαίνετε κατευθείαν στην επόμενη.

ΖΥΓΟΣ

Όσο τραμπαλίζεστε και καθυστερείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε στα ερωτικά σας είτε στα επαγγελματικά σας, τόσο μεγαλύτερες απορίες δημιουργείτε στους άλλους και δίνετε το δικαίωμα να αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας ή πιστεύουν ότι προσπαθείτε να καβατζωθείτε και είναι η δεύτερη επιλογή σας, γι’ αυτό κι οι αντιδράσεις τους είναι ανάλογες. Καλώς επιδιώκετε να εξασφαλιστείτε υλικά ή συναισθηματικά, αλλά θα το καταφέρετε, όταν είστε ξεκάθαροι στα θέλω σας και απευθύνεστε σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να σας τα ικανοποιήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στέκεστε βράχος σε όσους θεωρείτε «δικούς» σας ανθρώπους, στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, στηρίζοντας κάθε τους κίνηση, πρόβλημα ή προσπάθεια, ωστόσο, ζητάτε και τα «ανταλλάγματά» σας. Θέλετε την αποκλειστικότητά τους και να είναι απίκο, όποτε κι αν τους χρειαστείτε, όμως κάποια στιγμή ίσως νιώσετε ότι δε τα έχετε και αγριέψετε. Μην είστε απόλυτοι! Μπορεί τη δεδομένη στιγμή αυτό που επιθυμείτε να μη γίνεται εκ των πραγμάτων. Αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια στάση, τότε ναι, έχετε κάθε δικαίωμα να εξεγερθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για κάποια πρωτοβουλία ή επιπόλαια κίνησή σας στην εργασία σας, να σας επιπλήξουν ή να σας κρίνουν αρκετά αυστηρά. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, σκεφτόμενοι κάτι άλλο την ώρα που την «ακούτε», προασπίστε τον εαυτό σας ψύχραιμα. Μην βγείτε στην αντεπίθεση γιατί δε σας συμφέρει. Ερωτικά, το να ξεκινήσετε μια επαφή με ένα πρόσωπο που σας προκαλεί το ενδιαφέρον είναι εύκολο, το να περάσετε στο... παρασύνθημα θα σας δυσκολέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε περισσότερο στα ερωτικά σας. Το ένστικτό σας λέει να επιμείνετε σε μια επιλογή και αυτό θα κάνετε, δεδομένου ότι η χημεία υπάρχει και το νιώθετε. Είναι πιθανό πάντως στο τέλος να ανταμειφτείτε. Επαγγελματικά, έχετε ήδη κάνει μια ευθεία αναφορά ή έχετε εκφράσει μια απαίτηση και σας έχουν βάλει στην αναμονή. Επειδή όμως δεν εφησυχάζετε, κοιτάτε κι αλλού, μήπως υπάρχουν πιο πρόθυμοι να σας ικανοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε λόγω εποχής είτε δικής σας ψυχολογίας, θέλετε να αλλάξετε το χώρο σας. Ενδεχομένως να κάνετε μια εφ’ όλης της ύλης εκκαθάριση, να τον φρεσκάρετε, να τον ομορφύνετε ή να τον «ανοίξετε». Γι’ αυτό και καταστρώνετε συνεχώς σχέδια, όμως καλό θα ήταν να περνάτε σιγά-σιγά σε πράξεις γιατί όσο σκέφτεστε, καθυστερείτε και μετά θα σας φύγει η διάθεση. Ερωτικά, έχετε ένα σωρό προτάσεις και σας καλοβλέπουν διάφορα πρόσωπα, αλλά κανένα μέχρι στιγμής δε φαίνεται ικανό να σας «δέσει».

ΙΧΘΥΣ

Αν είστε σε φάση αναζήτησης στα επαγγελματικά σας, θα μαζέψετε αρκετές πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να κάτσετε μετά με την ησυχία σας, να τα μελετήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Το σίγουρο είναι ότι δε θα βιαστείτε να απαντήσετε, όσο κι αν πιέζεστε χρονικά ή από κάποια πρόσωπα, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Αν κάποια από αυτά σας δημιουργούν υποψίες ή αμφιβολίες, ακούστε τη φωνή της διαίσθησής σας και μην τα λαμβάνετε υπόψη σας. Ερωτικά, κάντε το ίδιο γιατί πολλά λέγονται και λίγα θα γίνουν.

Αγαπημένο