ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου- Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι και μετά τις 8 το βράδυ θα βγω!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου- Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι και μετά τις 8 το βράδυ θα βγω! Photo/Istock

Η Δευτέρα φιλοξενεί την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία, που μετά από την πολύμηνη αναδρομή του θα διευκολύνει από εδώ και πέρα τις αλλαγές που επιδιώκουμε να κάνουμε στη ζωή μας! Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι θα υπάρξουν και απρόσμενα γεγονότα ή ανατροπές που δεν υπολογίζαμε. Η Σελήνη κινείται και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου όπου συναντά την Αφροδίτη και τον Κρόνο, λειτουργώντας στο ναι μεν, αλλά… Ναι στην εκδήλωση των συναισθημάτων  αλλά με έλεγχο… Ναι στη διασκέδαση και  τις φιλικές παρέες αλλά καλύτερα να μη πάμε πουθενά… Ναι στα ψώνια και τις αγορές αλλά όχι έξοδα… Σύνθετα και κουραστικά μας τα λέει λοιπόν η Δευτέρα, αλλά μετά τις 8 το βράδυ που θα περάσει στους Ιχθύς τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα!

Κριός

Η συζήτηση με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε τη κρίση του σας οδηγεί στην επαναξιολόγηση  ενός στόχου που δεν προχωρά και ίσως πάρετε την απόφαση να τον εγκαταλείψετε οριστικά. Η ορθή πορεία του Ουρανού φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα μετά από ένα μεγάλο διάστημα που υπήρχε στασιμότητα και πλέον θα μπορείτε να ελέγχετε εσείς την πορεία τους.

Ταύρος

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά σημαντικά θέματα της ζωής σας που για καιρό δεν προχωρούσαν.  Επαγγελματικά, ενώ έχετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, σήμερα υπάρχει μια ψυχρότητα στην ατμόσφαιρα που δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε αλλά ούτε και αγνοήσετε. Μείνετε ήρεμοι, αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Στηρίξτε συναισθηματικά ένα πολύ αγαπητό σας πρόσωπο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ακόμη και αν δεν σας το ζητήσει.  

Δίδυμοι

Από σήμερα ξεκινά μια καλύτερη περίοδος για την ψυχολογία και τη διάθεση σας, με τα άγχη και τις ανασφάλειες του προηγούμενου διαστήματος να υποχωρούν και να δίνουν τη θέση τους στην αισιοδοξία και τη θετική σκέψη! Σήμερα, θα αναγκαστείτε από τις συνθήκες του περιβάλλοντος που κινείστε να είστε συγκρατημένοι, σοβαροί και μετρημένοι στη συμπεριφορά σας, χωρίς τη γνωστή ανεμελιά σας.

Καρκίνος

Με τον Ουρανό να κινείται από σήμερα σε ορθή πορεία, η υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σας επιταχύνεται και θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που οραματίζεστε για τη ζωή σας, χωρίς να σας λείψει η στήριξη κάποιων ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς. Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας περιορίζει συναισθηματικά και να μην επιτρέπει υπερβολές αλλά σε αντιστάθμισμα σταθεροποιεί μια σημαντική σας σχέση και βρίσκει λύση σε ένα πρακτικό/οικονομικό ζήτημα που αντιμετωπίζατε.

Λέων

Οι ανησυχίες που είχατε για τα επαγγελματικά σας, οι καθυστερήσεις που προέκυπταν σε διάφορα θέματα της εργασίας σας και μπλόκαραν την απόδοση σας, οι αναβολές και οι ανατροπές που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση μιας συνεργασίας, επιτέλους σταματούν. Ο Ουρανός, σε ορθή πορεία από σήμερα, θα σας απελευθερώνει σταδιακά από όλα αυτά τα εμπόδια επιτρέποντας σας να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Σήμερα ωστόσο για οτιδήποτε θελήσετε να πετύχετε θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά, να αποφύγετε κάθε υπερβολή και να κρατήσετε μετριοπαθή στάση. 

Παρθένος

Όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας και στη λίστα των επιθυμιών σας για μεγάλο διάστημα και όλο και καθυστερούσαν, με τον Ουρανό πλέον σε ορθή πορεία  θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης! Θέματα της καθημερινότητας τακτοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ όσοι αντιμετωπίσατε ένα πρόβλημα υγείας θα το δείτε να βελτιώνεται, ίσως και με τη χρήση πρωτοποριακών μεθόδων.  Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά κουραστική, με υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα να καταναλώνουν πολύ από το χρόνο σας. Από το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ που η Σελήνη είναι εκτός πορείας αποφύγετε σημαντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Αν έχετε κληρονομικά , διαδικαστικά ή φορολογικά ζητήματα σε εκκρεμότητα, με την ορθή πλέον πορεία του Ουρανού θα ξεπεράσετε καθυστερήσεις και αναβολές και θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε! Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται χαρούμενες στιγμές, ευχάριστες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αρκεί να κινηθείτε και εσείς και να μην διαλέξετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας και την απομόνωση. Επαγγελματικά, μια καινούργια συνεργασία προετοιμάζεται, αλλά ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο.

Σκορπιός

Από τον προηγούμενο Αύγουστο μέχρι τώρα ήσασταν σε μια διαρκή ανησυχία γύρω από τα επαγγελματικές σας σχέσεις, με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και εσείς να είστε υποχρεωμένοι να προσαρμόζεστε συνεχώς στις συνθήκες όπως αυτές διαμορφωνόντουσαν. Από σήμερα όλη αυτή η κατάσταση γίνεται πιο σταθερή, επιτρέποντας σας να αναδείξετε τις ικανότητες και τα προσόντα σας και να σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον.       Έχετε κουραστεί να ασχολείστε με ένα οικογενειακό πρόβλημα, σαν να βλέπετε σε επανάληψη μια βαρετή ταινία, αλλά και η σημερινή ημέρα ζητά να δώσετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό, όσο και αν πιέζεστε.

Τοξότης

Τις αλλαγές που επιδιώκατε στα επαγγελματικά σας και  όλο και καθυστερούσαν, από σήμερα που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να τις σχεδιάσετε καλύτερα και να τις πραγματοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι σήμερα στη συμπεριφορά και τις εκφράσεις σας για να μην παρεξηγηθείτε. Ένα ερωτικό ραντεβού ίσως ακυρωθεί.

Αιγόκερως

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα συναισθηματικά σας, απρόοπτες γνωριμίες και γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή που διευρύνουν τον κύκλο των επαφών σας. Μη κάνετε οικονομικές επιπολαιότητες σήμερα με περιττά έξοδα και αχρείαστες αγορές γιατί σύντομα θα το μετανιώσετε. Τα ερωτικά σας προς το παρόν δεν έχουν σημαντικές αλλαγές, αλλά σε λίγες μέρες τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό σε ορθή πλέον πορεία θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στο χώρο του σπιτιού σας, κάποιοι ίσως μετακομίσετε, ή κάποιοι άλλοι φιλοξενήσετε για μεγάλο διάστημα ένα πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος. Ενώ η σημερινή ημέρα δεν έχει σημαντικές δυσκολίες, η διάθεση σας δεν είναι και στα καλύτερα της, και  αποφεύγετε τις πολλές συναναστροφές. Ευτυχώς οι δικοί σας άνθρωποι σας είναι κοντά σας δείχνοντας σας την αγάπη και το ενδιαφέρον τους!

Ιχθύες

Μετακινήσεις και ταξίδια, αγορά μεταφορικού μέσου, σπουδές και επιμόρφωση είναι μερικά από όσα θέλατε να κάνετε το προηγούμενο διάστημα και όλο και αναβάλλονταν, προέκυπταν δυσκολίες ή υποχρεώσεις που δεν σας επέτρεπαν να τα πραγματοποιήσετε. Η ορθή όμως κίνηση του Ουρανού από σήμερα και ως το Αύγουστο σας δίνει το χρονικό περιθώριο να τα πραγματοποιήσετε. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να δείξετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας σε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας όπως και να τακτοποιήσετε υποθέσεις της οικογένειάς σας. 

Αγαπημένο