ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Βιαστικές κινήσεις και επιπολαιότητες καθυστερούν τα σχέδια μας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Βιαστικές κινήσεις και επιπολαιότητες καθυστερούν τα σχέδια μας Photo/Istock

Οι πρωινές ώρες της Τρίτης θα κυλήσουν σε ένα κλίμα βιασύνης, επιπολαιότητας και συναισθηματικής έντασης, με τη ευάλωτη Σελήνη να συναντά τον ορμητικό Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Αργότερα, η Σελήνη που ολόκληρη την ημέρα θα διελαύνει το ίδιο ζώδιο, συναντά σε όψη τριγώνου τον Ήλιο στον Υδροχόο και με τονισμένη την λογική αλλά και την αυτοπεποίθηση μας θα μπορέσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε σωστές επιλογές στα επαγγελματικά μας να αναλάβουμε δράση!

ΚΡΙΟΣ

Ανυπομονείτε να δείτε τα αποτελέσματα των κόπων και των προσπαθειών που κάνατε το προηγούμενο διάστημα αλλά προετοιμαστείτε για μικρές καθυστερήσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη σας κάνει νευρικούς και ευερέθιστους και αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθά την ομαλή επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες. Συναισθηματικά, η στήριξη που έχετε από τους φίλους και το περιβάλλον σας είναι βάλσαμο στην γεμάτη αμφιβολίες καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας πορεία σας απασχολεί έντονα και αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις κάντε τες άμεσα, γιατί τις επόμενες ημέρες θα είναι πιο δύσκολο να σας ακούσουν. Μια οικονομική συζήτηση μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκετε αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει η επιμονή και το πείσμα που διεκδικείτε αυτό που πιστεύετε ότι σας αξίζει. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, που μπορεί να τη φέρουν ακόμη και πολύ μικρές κινήσεις, αρκεί να τις κάνετε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάξτε παραστάσεις σήμερα και κάντε πράγματα που ξεκουράζουν το μυαλό και την ψυχή σας γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε κουραστεί πολύ προσπαθώντας να πετύχετε τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας οι διαφωνίες και οι λογομαχίες δεν θα λείψουν, κυρίως γιατί νιώθετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Συναισθηματικά, μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφο σας είναι η ανανέωση που χρειάζεστε, ενώ οι αδέσμευτοι επιδιώξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μάθετε ή θα ανακαλύψετε κάτι που θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνατε για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων απέναντί σας. Δεν ευθύνεστε για κάτι και δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε άλλο και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει λόγος να κλειστείτε στον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ίσως λόγω της ενίσχυσης που θα έχετε από κάποιο δικό σας πρόσωπο ή κάποιες καθυστερούμενες οφειλές. Προσέχετε την υγεία σας και προστατευτείτε από μικροατυχήματα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς υπόσχεται τα καλύτερα για την ερωτική σας ζωή!

ΛΕΩΝ

Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που δεν μπορούν να συμβαδίζουν με τον δικό σας τρόπο σκέψης και η παρέα μαζί τους μόνο προβλήματα θα σας φέρει. Επαγγελματικά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, και αν σκέφτεστε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις προγραμματίστε τες για την επόμενη εβδομάδα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας που τον έχουν πιάσει οι ανασφάλειες του, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δείτε με άλλη ματιά ένα πρόσωπο που καιρό τώρα προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο περιβάλλον που κινείστε και μην προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή με υπερβολές και εκκεντρικότητες. Επαγγελματικά δεν θα λείψουν σήμερα εντάσεις και διαφωνίες με ένα πρόσωπο που αμφισβητεί τις ιδέες σας ή τον τρόπο που δουλεύετε. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη απέναντί σας όλο και προκύπτουν ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες αλλά και ρομαντικές στιγμές για όσους είναι ήδη δεσμευμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να τελειώνετε με κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν και κάνετε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια σύντομη μετακίνηση για να στηρίξετε ένα κοντινό σας πρόσωπο, ενώ δεν θα λείψουν οι διαφωνίες με ένα συγγενικό άτομο χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Επαγγελματικά, κινηθείτε με διπλωματία και επενδύστε στη συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας σήμερα χρησιμοποιώντας τόσο το μυαλό όσο και τη διαίσθηση σας. Επαγγελματικά, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του γιατί το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά πιεστικό σε αυτόν τον τομέα.. Εκφράζετε την ερωτική σας διάθεση επιθετικά και επίμονα και ίσως το ταίρι σας αντιδράσει γιατί προτιμά μια πιο ρομαντική προσέγγιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθείστε το πρόγραμμα σας χωρίς να ασχολείστε με ξένες υποθέσεις και μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να λύσετε προβλήματα ανθρώπων που χαίρονται να τα έχουν. Επαγγελματικά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας διαφωνίες και εντάσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξη σας. Συναισθηματικά δεν είστε σταθεροί στις επιθυμίες σας και αυτό το αντιλαμβάνεται το ταίρι σας με αποτέλεσμα να έχετε γκρίνιες και παράπονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε υποχρεώσεις και δεσμεύσεις στην καθημερινότητα σας που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα με αποτέλεσμα κούραση και εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας, ενώ μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, δεν ικανοποιείστε με τίποτε, είστε απαιτητικοί και γκρινιάρηδες και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πρόσκαιρα εμπόδια που προκύπτουν σήμερα και οι καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση ενός σχεδίου επηρεάζουν τη διάθεση σας και σας απογοητεύουν. Ευτυχώς, έχετε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων και σύντομα βρίσκετε τη δύναμη να προσπαθήσετε και πάλι. Συναισθηματικά, αν αναζητάτε το πρόσωπο εκείνο που θα μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες, κινηθείτε στο ανάλογο περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Με δυναμικές κινήσεις και την ανάληψη πρωτοβουλιών θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ορισμένα από τα σχέδια σας αλλά και να βάλετε σε πορεία επίλυσης μια οικογενειακή υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καιρό. Η στήριξη δε που θα έχετε σε όλα αυτά από δικούς σας ανθρώπους είναι δεδομένη. Συναισθηματικά, με τη γοητεία σας ανεβασμένη δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα...

Αγαπημένο