ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 7-13/11- Η έκλειψη Σελήνης δεν αφήνει τίποτε όρθιο

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 7-13/11- Η έκλειψη Σελήνης δεν αφήνει τίποτε όρθιο Photo/Istock

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή εστιάζει κυρίως στα οικονομικά σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε ενώ η συνεχόμενη αστάθεια και ρευστότητα που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα σας έχει κουράσει. Προσοχή, οι μέρες αυτές δεν είναι καθόλου καλές για να κάνετε σημαντικές αγορές, να προχωρήσετε σε επενδύσεις ή κλείσετε μια οικονομική συμφωνία. Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται μέσα από μια extra, μικρής διάρκειας απασχόληση. Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, τόσο γιατί οι συνθήκες στην εργασία σας γίνονται ολοένα και πιο πιεστικές όσοι και γιατί εσωτερικές διεργασίες εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν. Αισθηματικά, έχετε την τάση πρώτα να μιλάτε και ύστερα να σκέφτεστε και συχνά λέτε πράγματα που πληγώνουν, στεναχωρούν και στο τέλος απομακρύνουν το πρόσωπο που προσπαθείτε να φέρετε κοντά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο σας ανακηρύσσει σε πρωταγωνιστές της εβδομάδας! Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας θα επηρεαστούν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στις αποφάσεις όσο και στις ενέργειες σας γιατί το αντίκτυπο τους θα το βιώνετε για καιρό. Επαγγελματικά, μπορεί να βάλετε τέλος σε μια επαγγελματική συνεργασία, ακόμη και πολλών χρόνων, ειδικά αν δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική στο οικονομικό της κομμάτι. Γενικότερα θα υπάρχει πίεση στο χώρο της εργασίας σας, με ευθύνες και αυξημένες υποχρεώσεις ενώ θα έρθετε αντιμέτωποι με την –χωρίς αιτία-επιθετική συμπεριφορά ενός συναδέλφου. Φημίζεστε για την ψυχραιμία και την υπομονή σας καιρός να το αποδείξετε. Στην προσωπική σας ζωή έρχονται αποκαλύψεις που θα σας αναστατώσουν και θα σας κάνουν να αλλάξετε συμπεριφορά προς τον σύντροφο σας. Κάποιες κινήσεις του θα σας απογοητεύσουν και θα σας πικράνουν και αν αποφασίσετε να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση θα το κάνετε με τους δικούς σας πλέον όρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να κινείστε περισσότερο οργανωμένα, στοχευμένα και βάσει προγράμματος. Αν συνεχίσετε να ασχολείστε με λίγο από όλα δεν θα καταλήξετε πουθενά και μόνο θα αγχώνεστε χωρίς αποτέλεσμα. Η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, ίσως και απογοητευμένοι από τα ως τώρα αποτελέσματα των προσπαθειών σας αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε ότι έχουν γίνει κάποιες ενέργειες και έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις ερήμην σας, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σας και τώρα εσείς θα πρέπει να δεχθείτε τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην εργασία σας. Στη συναισθηματική σας ζωή τα πράγματα είναι καλύτερα από τα μέσα της εβδομάδας που θα νιώσετε πιο ανάλαφρα και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε οριστικά κάποιες φιλοδοξίες σας και να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά είναι ένας σημαντικός παράγοντας για αυτές σας τις αποφάσεις αφού οι προσδοκίες, οι ελπίδες αλλά και οι ενέργειες σας για τη βελτίωση τους δεν έχουν αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά σας τρέχετε και δεν φτάνετε να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε κάποιες καταστάσεις, ενώ κάποια λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα αποκαλύπτονται τώρα και φυσικά πρέπει να διορθωθούν. Στη συναισθηματική σας ζωή μην εμπιστεύεστε λόγια και κρίσεις που αφορούν τον άνθρωπό σας και προέρχονται από ανθρώπους που δεν έχετε αποδείξεις για την ειλικρίνεια τους. Προς το τέλος της εβδομάδας μια είδηση ή μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας κάνει να ονειροπολείτε!

ΛΕΩΝ

Είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που φιλοξενεί την Πανσέληνο –Έκλειψη Σελήνης και εστιάζει σε ότι έχει να κάνει με θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και με την καριέρα και την επαγγελματική σας πρόοδο και φυσικά όλα αυτά μαζί επηρεάζουν και τη συναισθηματική σας ζωή. Υπάρχει ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει ένα μέλος της οικογένειας σας και επηρεάζει και τη δική σας ζωή και ενδεχομένως δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως θα θέλατε. Στα επαγγελματικά σας αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την εργασία σας ή το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε θα θελήσετε να αλλάξετε ακόμη και εντελώς κατεύθυνση και να ασχοληθείτε με κάτι που να σας ικανοποιεί πολύ περισσότερο. Μπορεί να αναγκαστείτε ακόμη και από τις συνθήκες να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχετε μια πολύ χρήσιμη πληροφορία που αν την αξιολογήσετε σωστά θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στη συναισθηματική σας ζωή η ένταση των ημερών σας κάνει εριστικούς και καταπιεστικούς με αποτέλεσμα ο  σύντροφός σας να απομακρύνεται από κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια εσείς θα περάσετε μια πιο εύκολη εβδομάδα, με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης να μην σας επηρεάζει σημαντικά. Βέβαια θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις, τις επικοινωνίες και τις επαφές σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας, στις προτάσεις που κάνετε και γενικότερα στις ευθύνες που αναλαμβάνετε. Έχετε την τάση να φορτώνεστε περισσότερα από όσα προλαβαίνετε να κάνετε.  Προς τα μέσα της εβδομάδας ωστόσο θα έχετε μια σημαντική και θετική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Στα συναισθηματικά σας, αν δείτε ότι όσο και να προσπαθείτε να εξελίξετε μια ιστορία αυτή δεν προχωρά ήρθε η ώρα να την σταματήσετε. Η επικοινωνία που έχετε με τον άλλο είναι για εσάς ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας σχέσης και αν αυτή δεν λειτουργεί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά αγχωτική και πιεστική, με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης να επηρεάζει κυρίως ότι έχει να κάνει με τα κεκτημένα σας και την ασφάλεια που εισπράττετε μέσα από αυτά. Είναι αλήθεια πως οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν στα οικονομικά, κυρίως γιατί κάποιο πρόσωπο πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις χωρίς να σας συμβουλευτεί ή να σας ενημερώσει. Φροντίστε να σώσετε ότι σώζεται και από εδώ και πέρα να έχετε εσείς τον έλεγχο αυτών των θεμάτων. Στα επαγγελματικά σας αναζητάτε τρόπους να εξελιχθείτε και αυτό μπορεί να περνά μέσα από ένα μεταπτυχιακό, μια εξειδίκευση, μια επιπλέον ξένη γλώσσα. Η συζήτηση όλων αυτών με ένα φίλο μπορεί να σας  βοηθήσει να αποφασίσετε. Συναισθηματικά, όσο εσείς δεν ξεκαθαρίζετε τα πράγματα και δεν εκφράζετε με θάρρος και ειλικρίνεια τα όσα θέλετε από τη σχέση σας και τις προσδοκίες που έχετε από αυτήν τόσο θα έρχεστε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που σας απογοητεύει και σας στεναχωρεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται απέναντι σας είναι πολλές οι αλλαγές που θα βιώσετε αυτές τις ημέρες τόσο στις εξωτερικές συνθήκες της ζωή σας όσο και εσωτερικά, στην ψυχή σας. Θα αποδεχθείτε ότι κάποιες καταστάσεις και κάποιες σχέσεις όχι μόνο δεν σας βελτίωναν σαν άνθρωπο αλλά αντίθετα σας πήγαιναν πίσω, σας  πονούσαν και σας ταλαιπωρούσαν. Αυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξει, να τελειώσει, όσο και αν σας πονά… Στα επαγγελματικά σας αυτό που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε σκοπέλους, ανατροπές αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντλήσετε δύναμη από εσάς τους ίδιους. Εξάλλου, κατά κάποιο τρόπο, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις αισθάνεστε πιο σίγουροι για τις ικανότητες σας.  Στα συναισθηματικά σας δεν έχετε διάθεση να προσπαθήσετε για τίποτε και έτσι το βάρος της σχέσης και της διατήρησης της πέφτει στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας..Τα πράγματα καλυτερεύουν προς το τέλος της εβδομάδας, με μια συνάντηση να επουλώνει τις πληγές σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η εξωστρέφεια σας δοκιμάζονται αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης να περιορίζει αρκετά την εκφραστικότητα σας. Ακόμη τακτοποιούνται κάποια θέματα της καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούσαν ενώ  ρυθμίζονται κάποιες εκκρεμότητες σε σχέση με τις συνθήκες της δουλειάς σας. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στο μέσο μεταφοράς σας, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την υγεία σας. Στα επαγγελματικά σας πολλά θέματα που θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει επανέρχονται και απαιτούν και αυτά κομμάτι από το χρόνο σας. Να είστε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι  με τους συναδέλφους σας, ακόμη και αν θεωρείτε ότι αυτά που σας ζητούνται είναι ανεφάρμοστα ή δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η συναισθηματική σας ζωή έχει μπει στο περιθώριο αυτό το διάστημα, όχι όμως και η ερωτική, αφού στο μυαλό σας αυτά τα δυο μπορούν να λειτουργούν ωραιότατα και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο…

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές έχει αυτή η εβδομάδα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις φιλικές σας σχέσεις και τις σχέσεις σας γενικότερα οι οποίες με έναν τρόπο εμπλέκονται με τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης αν και δεν σας επηρεάζει τόσο αρνητικά όσο κάποια άλλα ζώδια, δεν παύει να σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι λόγω μιας φιλίας που θα διακοπεί απρόσμενα θα αναγκαστείτε να απομακρυνθείτε από μια κοινή παρέα.  Ή μπορεί μέσα από την εργασία σας να διευρύνετε και τον φιλικό σας κύκλο. Τα επαγγελματικά σας  συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο των πολλών και διαφορετικών θεμάτων που τρέχουν καθημερινά! Ακόμη, θα προκύψουν νέοι συνεργάτες τους οποίους μάλλον θα κληθείτε εσείς να βάλετε στο νόημα της δουλειάς, λες και δεν έχετε αρκετά να κάνετε. Στη συναισθηματική σας ζωή, προς το τέλος της εβδομάδας θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές, με τον ρομαντισμό αλλά και τον ερωτισμό να κυριαρχούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη Σελήνης  να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, όλη η εβδομάδα σας βρίσκεται κάτω από την επιρροή της και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα! Θέματα πρακτικά που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας είναι από μόνα τους μια ταλαιπωρία και μπορεί να σας κοστίσουν και οικονομικά. Θα προκύψει ένα οικογενειακό ζήτημα –το πιο πιθανό για κληρονομικά-το οποίο θα οφείλεται σε ασυνεννοησία μεταξύ των μελών της οικογένειας και για άλλη μια φορά θα κληθείτε να κάνετε τον ειρηνοποιό. Και στα επαγγελματικά σας θα πιεστείτε αρκετά, με τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας να μην έχουν τέλος. Θα αποκαλυφθούν επίσης κάποιες συζητήσεις κακοπροαίρετες που έγιναν γύρω από το άτομο σας και αυτό θα σας πληγώσει, αλλά η σωστή αντίδραση είναι να σας πεισμώσει και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Με όλα αυτά στο κεφάλι σας δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε πολύ περισσότερο η διάθεση να ασχοληθείτε με τη συναισθηματική σας ζωή, ωστόσο το τέλος της εβδομάδας φέρνει  ευχάριστες συναντήσεις.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ευτυχώς για εσάς η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης δεν δοκιμάζει τις αντοχές σας όπως συμβαίνει σε άλλα ζώδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα… Αυτό που δοκιμάζεται είναι ο τρόπος που σκέφτεστε για τη ζωή σας, που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, που αποδέχεστε ή όχι κάποιες συμβουλές ή παραινέσεις κοντινών σας και πιο έμπειρων ανθρώπων που βέβαια γίνονται από καλή πρόθεση. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες πολύ αγχωτικές καταστάσεις και θα πρέπει να αφοσιωθείτε στην επίλυση τους για να μην εκτεθείτε στους ανωτέρους σας.  Στη συναισθηματική σας ζωή τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχετε ένα ισχυρό αίσθημα μοναξιάς και μια αβεβαιότητα για την πορεία των ερωτικών σας. Από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν, με μια συνάντηση ή μια είδηση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να σας φτιάχνει τη διάθεση!

Αγαπημένο