ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 21-27/11- Η επικοινωνία κερδίζει στα σημεία

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 21-27/11- Η επικοινωνία κερδίζει στα σημεία Photo/Istock

Η τελευταία ουσιαστικά εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι μια εβδομάδα που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε, να γίνουμε λίγο πιο αισιόδοξοι, να βρούμε μέσα μας την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, φυσικά μέσα και από τις δικές μας προσπάθειες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι όλα γύρω μας θα είναι όμορφα και εύκολα, αλλά αλλάζει ο τρόπος που εμείς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα γύρω μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη που βοηθά την επικοινωνία , τη συναισθηματική έκφραση, τις οικονομικές συμφωνίες. Επίσης ευνοούνται επαφές με άτομα που ζουν μακριά από τη δικό μας τόπο κατοικίας, ακόμη και στο εξωτερικό, και μέσα από αυτές τις επαφές θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να τις εκμεταλλευτούμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας.

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και για ένα μήνα θα μας απασχολήσουν θέματα που συνδέονται με το ζώδιο αυτό. Ταξίδια, μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις, νέες γνωριμίες και διεύρυνση οριζόντων, όλα αυτά θα είναι τα πεδία που με χαρά θα κινηθούμε! Νομικές και δικαστικές υποθέσεις παίρνουν το δρόμο τους και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Στις 24/11 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά στους Ιχθύες βοηθώντας υποθέσεις που καθυστέρησαν αρκετά να μπουν στην τελική ευθεία και να ολοκληρωθούν. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα νιώσουμε πως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας οριστικά καταστάσεις και ανθρώπους που μας πλήγωσαν, μας ταλαιπώρησαν και μας δυσκόλεψαν γενικότερα.

Την ίδια ημέρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ξεκινά ένα διάστημα που θα υπάρχει μια γενικότερη ευκολία στο να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, να αρπάξουμε τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά μας, και εννοείται να βελτιώσουμε το κλίμα στην προσωπική μας ζωή!

ΚΡΙΟΣ

Με καλύτερη διάθεση και ψυχολογία υποδέχεστε μια εβδομάδα που έχει να σας προσφέρει πολλά, τόσο στην εξέλιξη των υποθέσεων που σας απασχολούν όσο και, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας! Επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά, συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν να σας διδάξουν πολλά, ευχάριστες συναντήσεις αλλά και χαρούμενες μετακινήσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση. Το άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα για τα οικονομικά σας έχει καταλαγιάσει, όχι γιατί είδατε καμιά σημαντική βελτίωση αλλά γιατί πλέον αντιμετωπίζετε την κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα θέμα σε σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη επανέρχεται και θα έχετε και την βοήθεια ενός προσώπου που πιστεύει στις ικανότητες σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αλλάξουν την εικόνα στην ερωτική σας ζωή! Ένα νομικό θέμα οδεύει προς τη λύση του!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις της ζωής σας που σας κρατούν μακριά από τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τις ημέρες αυτές θα μπορέσετε να το κάνετε. Βελτίωση των οικονομικών σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που μπορεί και να συνδέεται με τη βελτίωση των οικονομικών ενός άλλου προσώπου που βρίσκεται κοντά σας (οικογένεια, σύντροφος). Στα επαγγελματικά σας δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές και δεν το προσπαθείτε κιόλας αφού είστε αφοσιωμένοι στην προσωπική σας ζωή! Είτε κάνετε μια καινούργια γνωριμία, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και τώρα το είδατε αλλιώς, το σίγουρο είναι οτι θα ζήσετε έναν έρωτα που θα σας ταρακουνήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καλύτερα σας είστε αυτή την εβδομάδα αφού είστε σε συνεχή δράση, με πολλές επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις, τηλεφωνήματα και μετακινήσεις που σας φέρνουν κοντά με ανθρώπους οικείους και αγαπημένους! Προσέξτε μόνο μήπως πάνω στον ενθουσιασμός σας πείτε περισσότερα από όσα πρέπει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια επαγγελματική πρόταση πολύ δελεαστική που θα πρέπει να την αξιολογήσετε σωστά πριν προχωρήσετε. Τα οικονομικά σας σας ταλαιπωρούν μέχρι να μάθετε να τα αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα. Στη συναισθηματική σας ζωή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, με κάποιους να μπλέκετε με το λάθος πρόσωπο και με κάποιους άλλους να γνωρίζετε τον έρωτα της ζωή σας! Οι δεσμευμένοι σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τις κινήσεις σας, κινείστε με αυτοπεποίθηση και τακτοποιείτε με ευκολία εκκρεμότητες που κάποια άλλη στιγμή θα σας άγχωναν ιδιαίτερα!Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ρυθμίσετε κάποια θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούσαν αρκετά και ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση την υγεία σας ή ακόμη και την υγεία του κατοικιδίου σας. Επαγγελματικά, προετοιμάζονται θετικές εξελίξεις χάρη στην αφοσίωση και την συνέπεια που έχετε δείξει στην εργασία σας. Μπορεί να ασχοληθείτε και με ένα καινούργιο αντικείμενο στη δουλειά σας που θα καταναλώνει πολύ από το χρόνο σας με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να αισθάνεται παραμελημένος. Για τους αδέσμευτους, ένας έρωτας στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι παραπάνω από πιθανός!

ΛΕΩΝ

Αισθάνεστε πολύ δυνατοί αυτές τις ημέρες, με την αισιοδοξία και τη ζωντάνια να ξεχειλίσει σε κάθε σας εκδήλωση. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας βάζει στο κέντρο της προσοχής και θα δείτε πολλούς ανθρώπους να έρχονται κοντά σας τόσο γιατί αναγνωρίζουν τα χαρίσματά σας όσο και γιατί τους έλκετε ερωτικά! Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και επιλογές για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση όσοι είστε αδέσμευτοι, ενώ αν είστε ήδη σε μια σχέση που έχει περάσει δυσκολίες και άντεξε, δεν αποκλείετε να σκεφτείτε να κάνετε αυτή τη δέσμευση οριστική! Επαγγελματικά αντιμετωπίζετε τις τρέχουσες εκκρεμότητες με μεγάλη άνεση και ευκολία και αυτό σας αφήνει χρόνο να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Μια οικονομική υπόθεση που καθυστερούσε για αρκετό διάστημα, τώρα προχωρά και ανακουφίζεστε από το άγχος των χρημάτων...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με τη θετική σας διάθεση να μεταδίδεται και στους γύρω σας! Ξεκινά ένα διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα ότι έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη σας περιουσία. Αρκετοί μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε διακόσμηση στο χώρο σας (και μάλιστα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτό), να φιλοξενήσετε για ένα διάστημα μέλη της οικογένειας σας που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνουν μαζί σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες επαγγελματικές προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες ή ακόμη και έναν καινούργιο συνάδελφο. Στη συναισθηματική σας ζωή οι ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας είναι πολλές, και αν το προηγούμενο διάστημα περάσατε μια κρίση στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να την ξεπερασετε!

ΖΥΓΟΣ

Κονωνικοί από τη φύση σας, την εβδομάδα αυτή θα απολαύσετε συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις με αγαπημένους και πλούσια κοινωνική ζωή! Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας  βάλουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης και θα γίνετε πιο ανοικτοί στις απόψεις σας. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να ρυθμίσετε προς όφελος σας ένα οικονομικό θέμα ή να τακτοποιήσετε θέματα φορολογικά, δάνεια ή κληρονομικά. Οι απαιτήσεις συνεχίζουν στα επαγγελματικά σας αλλά πλέον μπορείτε να τις διαχειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Σκεφτείτε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε στην εργασία σας ώστε τον επόμενο μήνα να έχετε την εξέλιξη που στοχεύετε! Η συναισθηματική σας ζωή δεν έχει σημαντικές αλλαγές αν είστε δεσμευμένοι, ενώ για τους αδέσμευτους  ο τρόπος που θα σας μιλήσει κάποιος θα κρίνει και την ανταπόκριση ή όχι από μέρους σας...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα ασχοληθείτε τόσο πολύ με τα οικονομικά σας θέματα που σχεδόν δεν θα σας μείνει χρόνος για τίποτε άλλο! Έχετε αρκετά έξοδα που σας αγχώνουν αλλά δεν κινδυνεύετε να πτωχεύσετε καθώς έρχονται προτάσεις επαγγελματικές που συνοδεύονται από σημαντικές οικονομικές απολαβές. Ακόμη και αν αυτές οι προτάσεις δεν μπουν σε εφαρμογή αμέσως αλλά σε λίγο καιρό, η ουσία είναι οτι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σκεφτείτε ποιές πρέπει να είναι οι κινήσεις σας και τι ενέργειες πρέπει να κάνετε ώστε τα οικονομικά σας να έχουν μια σταθερή απόδοση. Με τον Δία να κινείται σε ορθή φορά μπορεί να ασχοληθείτε εκ νέου με μια σχέση που είχατε διακόψει πριν λίγο καιρό χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ο έρωτας μπορεί επίσης να σας συναντήσει σε έναν χώρο που θα βρίσκεστε για χρηματοοικονομικά ζητήματα (!) 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερωμένη σε εσάς είναι αυτή η εβδομάδα αγαπητοί Τοξότες, με Ήλιο-Ερμή-Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας αλλά και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιο σας!  Μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με αυτά που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση αλλά μην παραμελείτε και την πρακτική πλευρά της ζωής που έχει και αυτή τις απαιτήσεις της. Επαγγελματικά, είστε πηγή νέων ιδεών και η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε πολλές από αυτές! Η επικοινωνία  με τους συναδέλφους βελτιώνεται επίσης και αυτό ενισχύει σημαντικά και την δική σας απόδοση! Στα ερωτικά σας δεν πρέπει να έχετε κανενα παράπονο με τον σύντροφο σας να ικανοποιεί  κάθε σας επιθυμία! Όσο για τους αδέσμευτους, θα κουραστούν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να δέχονται το φλερτ τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σας θυμίσει οτι πέρα από την καριέρα, τους στόχους και τα σχέδια σας για το μέλλον, υπάρχει και η ζωή σας που δεν πρέπει να ξεχνάτε. Βρείτε τι είναι αυτό που σας ξεκουράσει και σας χαλαρώνει και φροντίστε να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας! Στα επαγγελματικά σας, οι κρυφές και μυστικές κινήσεις κάποιων συναδέλφων συνεχίζονται αλλά δεν έχουν σχέση με εσάς, και καλά θα κάνετε να μην δείξετε οτι γνωρίζετε τι συμβαίνει. Κρατήστε  μυστικά τα σχέδια σας.  Η συναισθηματική σας ζωή ανθίζει μέσα από την επικοινωνία και τις κοινές δραστηριότητες με τον άνθρωπο σας,ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το στενό σας περιβάλλον. Στη συναισθηματική σας ζωή αποφύγετε να κάνετε πράγματα πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας γιατί θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη του και δύσκολα θα την ξανακερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας για το μέλλον αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον  και είστε αποφασισμένοι να κάνετε πολλά προκειμένου να πραγματοποιηθούν! Να είστε επιφυλακτικοί στις ιδέες φίλων σας που μπορεί να κρύβουν επιπολαιότητα. Στα επαγγελματικά σας κάτι αλλάζει, και αυτό μπορεί να είναι από μια χωροταξική αλλαγή στην εργασία σας, ως μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που θα σας βάλει σε δίλημμα. Τα οικονομικά σας δείχνουν μια τάση βελτίωσης, και αν σας οφείλουν χρήματα μπορεί να σας τα επιστρέψουν γύρω στην Πέμπτη. Συνασθηματικά ζείτε το ιδανικό μοντέλο σχέσης για εσάς, είστε δηλαδή και αγαπημένοι και φίλοι με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι, στον κύκλο των φίλων σας και του κοινωνικού σας κύκλου γενικότερα, θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία!      

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη  τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται θετικά, με τις ευκαρίες να κάνετε καινούργια πράγματα στη δουλειά σας να μην λείπουν. Ίσως να κάνετε ένα άνοιγμα προς ένα πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο ίδιο επαγγελματικό αντικείμενο με εσάς αλλά σε άλλη περιοχή και να έχετε μια συνεργασία από απόσταση. Ακόμη και ένα σχέδιο που καθυστερούσε καιρό μπορεί το διάστημα αυτό να προχωρήσει. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ευκαιρία  να πλησιάσετε και πάλι ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε χαθεί αλλά δεν έφυγε από το μυαλό σας ποτέ!  Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να λύσετε μια παρεξήγηση που δεν ήταν σημαντική αλλά είχε δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας.

Αγαπημένο