ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 16-22 Ιανουαρίου - Πλανητικές ανακατατάξεις, αυτοί που ξέρουν να διεκδικούν θα κερδίσουν!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
16.01.2023
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 16-22 Ιανουαρίου - Πλανητικές ανακατατάξεις, αυτοί που ξέρουν να διεκδικούν θα κερδίσουν! istock

Μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία, οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και βελτίωση των προσωπικών, φιλικών μας σχέσεων φέρνει αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά και τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας  είναι οι εξής:

  • Την Tετάρτη 18/1 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά καθυστερήσεις, παρανοήσεις και προβλήματα της καθημερινότητας ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ οι επαγγελματικές υποθέσεις επιτέλους προχωρούν. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου αρχικά. 
  • Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και επίτευξη επαγγελματικών στόχων, ιδίως για τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου. Είναι ωστόσο μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις  στις σχέσεις λόγω αυταρχικών συμπεριφορών, εμμονικών σκέψεων, νεύρων και πεισμάτων.
  • Την Παρασκευή 20/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο  του Υδροχόου, επηρεάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις φιλικές μας σχέσεις και τις επαφές μας με τον κοινωνικό περίγυρο, ωθώντας μας να καλλιεργήσουμε σχέσεις με άτομα με τα οποία μας συνδέει πνευματική συγγένεια, κοινές αξίες και ιδανικά. Παράλληλα θα επιδιώξουμε την πραγματοποίηση των στόχων και των επαγγελματικών μας σχεδίων και μέσα από αυτά την πρόοδο μας.
  • Το Σάββατο 21/1 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο  του Υδροχόου, ευνοώντας τα νέα ξεκινήματα ενώ οι θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία μας βοηθά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν! Η στήριξη δε που θα έχουμε από το φιλικό μας περιβάλλον θα είναι σημαντική, βοηθώντας μας να διακρίνουμε τις προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.   
  • Την Κυριακή 22/1 η σύνοδος Αφροδίτης –Κρόνου φέρνει αυτοσυγκράτηση και περιορισμό στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας αλλά οδηγεί και σε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή, με τα βήματα μας να είναι σταθερά και σίγουρα.  Επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις επίσης ευνοούνται καθώς βασίζονται στη λογική και την ώριμη σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Με την ορθή πλέον πορεία του Ερμή θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά κάποιες υποθέσεις της καθημερινότητας που συνεχώς αναβάλλονταν ή καθυστερούσαν (γραφειοκρατικά θέματα, ιατρικές εξετάσεις, πρακτικά θέματα). Τα επαγγελματικά σας θέματα τα διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη άνεση, θα πρέπει ωστόσο να θυμάστε ότι  πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως συμπεριφέρεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον καθώς κάποιοι επιδιώκουν να σας κακολογήσουν. Συναισθηματικά ξεκινά ένα διάστημα που φιλικές και  προσωπικές σχέσεις ανθίζουν και εξελίσσονται, δίνοντας σας χαρά και ικανοποίηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνεται και μπορείτε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, ενώ θα έχετε νέα, ειδήσεις και πληροφορίες που καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα και σας εμπόδιζαν από το πάρετε αποφάσεις σε διάφορα θέματα. Από την Παρασκευή 20/1 μπαίνετε σε μια περίοδο ενός περίπου μήνα όπου  θα έχετε όλη τη δύναμη, την ορμή και την ενέργεια που χρειάζεστε για να φέρετε την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη στο σημείο που θέλετε. Στη συναισθηματική σας ζωή δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, κυρίως γιατί είστε πολύ απασχολημένοι με άλλους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το προηγούμενο διάστημα είχατε αντιμετωπίσει διάφορα θέματα που σας ταλαιπώρησαν και σας κούρασαν αλλά όλα αυτά τελειώνουν από την Τετάρτη που ο κυβερνήτη σας επιστρέφει σε ορθή πορεία! Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε μια οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά και με σύνεση, χωρίς σπατάλες και περιττά έξοδα. Από τα τέλη της εβδομάδας η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε νέα πορεία, με καινούργιες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επαφές με πρόσωπα που δείχνουν πολύ πιο ώριμα συγκροτημένα από αυτά που συνήθως σας τραβούσαν ερωτικά. Αρκετοί από τους δεσμευμένους Διδύμους, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, θα πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και εβδομάδα ξεκινά με μικροπροβλήματα στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα, όσο προχωρούν οι ημέρες θα βρείτε τη δύναμη να διεκδικήσετε σωστότερη αντιμετώπιση, ενημέρωση για θέματα που αφορούν και εσάς και μέχρι τώρα σας απέκρυπταν, Συναισθηματικά, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, αναθεωρείτε σκέψεις και κινήσεις που έχετε κάνει για το πρόσωπο που συνδέεστε ή σας ενδιαφέρει ερωτικά και έχετε αναστατώσει το όλο κλίμα. Επαγγελματικά, είτε από ένα συνεργάτη είτε από κάποιο συνάδελφο σας έχετε ορισμένες πληροφορίες που σας δείχνουν έναν άλλο δρόμο για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.  Επίσης έχετε τη στήριξη κάποιων πολύ σημαντικών προσώπων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που στο μέλλον θα είναι πολύ πιο εμφανής!

ΛΕΩΝ

Η ορθή πορεία του Ερμή σας λύνει τα χέρια σε ότι έχει σχέση με ζητήματα της καθημερινότητας και πρακτικά θέματα ενώ σας βάζει στην διαδικασία να φροντίσετε την εμφάνιση και την φυσική σας κατάσταση. Στα μέσα της εβδομάδας χρησιμοποιήστε με μέτρο την υπερβολική ενεργητικότητα και τη σωματική δύναμη που νιώθετε για να μην ταλαιπωρήσετε την υγεία σας. Από τις 20/1 και για ένα περίπου μήνα επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε καινούργια βάση ενώ προκύπτουν και νέες προτάσεις συνεργασίας.  Αν και τα οικονομικά σας βελτιώνονται, δεν είναι η εποχή που μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς σκέψη και σύνεση. Συναισθηματικά έχετε πολλές επιλογές και κάπου μπερδεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε σταδιακά να ξεπεράσετε απαισιόδοξες σκέψεις, άγχη και αγωνίες που είχατε είτε για ορισμένα προσωπικά σας θέματα είτε για προβλήματα πολύ δικών σας ανθρώπων. Στα μέσα της εβδομάδας μάλιστα η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και ίσως πείτε και κάνετε υπερβολές που δεν συνηθίζατε. Επαγγελματικά, από τις 20/1 και μετά θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι στα θέματα της εργασία σας και αναζητάτε καινούργιους τρόπους που θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα της. Μην παραμελείτε τη διατροφή και προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση γιατί θα έχετε την τάση να τα παραμελείτε. Συναισθηματικά, αν είστε σε σχέση φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα την ανανεώσουν ενώ οι αδέσμευτοι Παρθένοι περισσότερο σκέπτεστε παρά πράττετε…

ΖΥΓΟΣ

Απαλλάσσεστε σιγά σιγά από υποχρεώσεις προς το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον, που όσο και αν αρχικά δεν τις θεωρούσατε σημαντικές, η κατάληξη ήταν να απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας και του χρόνου σας. Ειδικά στα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσετε να χειριστείτε αυτές τις υποθέσεις με αποφασιστικότητα και δυναμισμό μεταφέροντας τις ευθύνες στα πρόσωπα που πρέπει. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα που φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες αλλά και ανανέωση σχέσεων για τους δεσμευμένους Ζυγούς, με μια σύντομη μετακίνηση στα τέλη της εβδομάδας να σας δίνει μεγάλη χαρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό νιώθατε πως όσο και να προσπαθούσατε δεν καταφέρνατε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, στις επικοινωνίες και επαφές σας, αλλά από τα μέσα αυτής της εβδομάδας  θα δείτε όλα αυτά να βελτιώνονται, με την επικοινωνία σας να αποκαθίσταται, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Προγραμματίστε σημαντικές συζητήσεις και επαφές από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, με τη δύναμη που σας δίνει η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα να εντυπωσιάζει τους συνομιλητές σας! Το τέλος της εβδομάδας σας επηρεάζει συναισθηματικά, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να σας κάνει εσωστρεφείς και απόμακρους με τη συμπεριφορά σας αυτή να απομακρύνει από κοντά σας το σύντροφό σας ή ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ταχύτητες επιταχύνονται από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, και αν έχετε οικονομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα ή περιμένατε κάποια χρήματα ή παροχές που συνεχώς αναβάλλονταν, θα δείτε αυτά τα θέματα να ρυθμίζονται από την Τετάρτη και μετά, ενώ τις ημέρες γύρω από την Τετάρτη αρκετοί από εσάς θα έχετε μια έκτακτη οικονομική βοήθεια που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση του πορτοφολιού σας.  Επαγγελματικά, εκμεταλλευτείτε το διάστημα από 20/1 και για ένα περίπου μήνα για να κάνετε χρήσιμες επαφές, συζητήσεις, να παρουσιάσετε προτάσεις, να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Ήρθε ο καιρός να ηρεμήσετε από διάφορα άγχη που είχατε το τελευταίο διάστημα, αφού θα δείτε να τακτοποιούνται και να λύνονται τα θέματα που σας πίεσαν με μεγάλη άνεση και ευκολία Από τα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια και οι επαγγελματικοί σας στόχοι προχωρούν πολύ πιο γρήγορα χάρη στο δυναμισμό και την προσήλωση που δείχνετε, αλλά προσέξτε μήπως γίνετε ιδιαίτερα απαιτητικοί προς  τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας και αυτό δημιουργήσει ένταση. Από τις 20/1 και για ένα περίπου μήνα, αυξάνουν τα έσοδα σας ίσως και μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου, μιας extra απασχόλησης, μιας επιχειρηματικής ιδέας που βάζετε σε εφαρμογή .  Από όπου και αν προέρχονται, φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποχωρούν οι ανασφάλειες, οι αγωνίες  και κάποιοι περίεργοι φόβοι που είχατε το τελευταίο διάστημα και νιώθετε περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας. Στα μέσα της εβδομάδας έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά στη δουλειά σας, απαλλαγμένοι από κάποια οικογενειακά θέματα που επηρέαζαν την ψυχολογία σας και δεν σας επέτρεπαν να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό σας. Η βοήθεια επίσης που θα σας δοθεί από ένα πρόσωπο κύρους θα είναι σημαντική, αν και δεν θα πρέπει να το κοινοποιήσετε στο περιβάλλον σας. Τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας όσο και ο Ήλιος που περνά στο δικό σας ζώδιο στρέφουν τα φώτα επάνω σας και αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες

ΙΧΘΥΕΣ

Την εβδομάδα αυτή μπαίνει τέλος στις καθυστερήσεις και τις αναβολές στόχων και σχεδίων που σας ταλαιπώρησαν και σας εκνεύρισαν το προηγούμενο διάστημα. Εξετάστε τις καινούργιες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται αυτό το διάστημα και πάρτε τις αποφάσεις σας με λογική και ψυχραιμία. Στα μέσα της εβδομάδας είστε γεμάτοι δύναμη και σιγουριά για όσα θέλετε να κάνετε και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό σας σχέδιο έχοντας τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Από τις 20/1 και για ένα περίπου μήνα Συναισθηματικά, είναι πολλές οι σκέψεις που κάνετε για κάποιο πρόσωπο αλλά δεν είστε έτοιμοι ακόμη να εκδηλωθείτε. Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να μιλήσετε ειλικρινά στο σύντροφό σας και να ξεπεράσετε παράπονα και απωθημένα που κρατούσατε μέσα σας.   

Αγαπημένο