ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 12-18/12- Δυναμικές κινήσεις, ευχάριστες εκπλήξεις, προσοχή στις αυταπάτες

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 12-18/12- Δυναμικές κινήσεις, ευχάριστες εκπλήξεις, προσοχή στις αυταπάτες Photo/Istock

Στα μέσα πλέον του Δεκεμβρίου και πολύ κοντά στα Χριστούγεννα, την εβδομάδα αυτή έχουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε από τις εντάσεις και τα προβλήματα που έφερε η Πανσέληνος και οι όψεις που την συνόδευαν. Πρόκειται για μια σχετικά ήσυχη αστρολογική εβδομάδα που έχει τις ευκαιρίες και τα ανοίγματα της- κυρίως στα επαγγελματικά-ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις, αλλά και ένα διήμερο (Τετάρτη-Πέμπτη) που η λογική και η καθαρή κρίση υποχωρούν μπροστά στην φαντασία και την μη ρεαλιστική προσέγγιση των όσων συμβαίνουν γύρω μας. 

Αναλυτικά, οι πιο σημαντικές όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο βοηθά τη σταθεροποίηση των σχεδίων και των στόχων μας, μόνο όμως αν είναι αποτέλεσμα συνειδητής προσπάθειας, αφοσίωσης και λογικής σκέψης. Αν ένα σχέδιο δεν είναι ρεαλιστικό ή δεν βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα, τότε δεν έχει καμιά ελπίδα να προχωρήσει. 

Ακριβώς αντίθετη είναι την Τετάρτη 14/12 η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που "εξαφανίζει" κάθε επαφή με την πραγματικότητα, οδηγώντας τους περισσότερους από εμάς σε λάθος επιλογές και λάθος εκτιμήσεις. Δεν θα πρέπει να εμπιστευτούμε όσα μας λένε άνθρωποι που δεν είμαστε σίγουροι για την ειλικρίνεια τους, όσο ευχάριστα και αν μας ακούγονται τα λόγια τους. Επίσης η όψη αυτή επηρεάζει και τη σωματική ή ψυχική μας υγεία και θα πρέπει να είμαστε και σε αυτό προσεκτικοί. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα μεταβλητά ζώδια, Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες. 

Η έμπνευση και η πρωτοτυπία χαρακτηρίζουν το Σάββατο 17/12, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού να φέρνει νέες ιδέες, έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις σε υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει, καινούργια επιχειρηματικά σχέδια που υπόσχονται την επιτυχία. Οι συζητήσεις για βελτίωση των οικονομικών μας απολαβών επίσης ευνοούνται, αρκεί να γίνουν με επιχειρήματα, και αποδείξεις για την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και τα ζώδια του Νερού( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Κριός 

Με την υποστήριξη ατόμων από το ευρύτερο περιβάλλον σας θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε έναν σημαντικό σας στόχο ενώ ήδη έχετε καταστρώσει καινούργια σχέδια. Επαγγελματικά, κάνετε διάφορες σκέψεις για το πως θα εξελιχθείτε επαγγελματικά αλλά καλύτερα να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας μέχρι να τις κάνετε πράξη. Αν τις συζητάτε δεξιά αριστερά μπορεί κάποιος να θελήσει να τις εφαρμόσει για δικό του όφελος. Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και στα τέλη της εβδομάδας θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που αν την βάλετε σε εφαρμογή θα βελτιώσετε πράγματι τα οικονομικά σας. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα και μέσα από εκεί μπορεί να έχετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει!

Ταύρος

Τα οικονομικά σας απαιτούν μεγάλη προσοχή και αυτή την εβδομάδα, για την ακρίβεια μέχρι τις 12/1 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή φορά και θα σταματήσει να σας φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτόν τον τομέα. Ειδικά στα μέσα της εβδομάδας δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα, ή σε σπατάλες στην κοινωνική σας ζωή προσπαθώντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε μια αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών σας, ταυτόχρονα με την απαίτηση των ανωτέρων σας να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Η υγεία σας είναι ευαίσθητη, φροντίστε να ξεκουράζεστε. Το Σαββατοκύριακο έχει εκπλήξεις, χαρούμενες συναντήσεις αλλά και μια μια είδηση, μια επικοινωνία, (ίσως και μέσω των social) με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν που σας κολακεύει. 

Δίδυμοι

Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα, η εβδομάδα αυτή θα κλείσει αρκετά από τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν και μάλιστα προς όφελος σας. Επαγγελματικά ωστόσο είναι αρκετά περίεργα τα πράγματα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαφές που έχετε, τις συζητήσεις που κάνετε και σε ποιον εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας. Είναι πιθανό κάποιος να θελήσει να εκμεταλλευτεί είτε τις γνώσεις είτε τις γνωριμίες σας και για να πετύχει το σκοπό του θα χρησιμοποιήσει ότι μέσο μπορεί. Εννοείται πως δεν κλείνετε σημαντικές συμφωνίες και δεν υπογράφετε έγγραφα που σας δεσμεύουν. Συναισθηματικά, αν προκύψει μια καινούργια γνωριμία Τετάρτη-Πέμπτη να είστε πολύ επιφυλακτικοί στην εικόνα που σας δείχνει το πρόσωπο αυτό, γιατί μπορεί να κρύβει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Το Σαββατοκύριακο, μέσα από μια βαθιά και ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο που εμπιστεύεστε θα μπορέσετε να ξεπεράσετε άγχη και φοβίες που δοκιμάζουν τις αντοχές σας.

Καρκίνος

Εργασία και χαρά υπόσχεται η εβδομάδα αυτή αγαπητοί Καρκίνοι, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να συνεχίζουν ακάθεκτες και ίσως να προστίθενται και άλλες που πριν λίγο καιρό ήταν αρμοδιότητα άλλου συναδέλφου. Τετάρτη και Πέμπτη προσοχή στις συζητήσεις που κάνετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, ειδικά όταν αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να εμπιστεύεστε κάποιους συναδέλφους και να μιλάτε μαζί τους ελεύθερα για τα πάντα, ακόμη και να σχολιάζετε αρνητικά τρίτα πρόσωπα, και εκείνοι να μεταφέρουν όσα λέτε στους ανωτέρους σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα δοκιμαστεί μόνο στην περίπτωση που στο πρόσφατο παρελθόν έχετε κινηθεί παρασκηνιακά, έχετε παραστρατήσει ή έχετε πει ψέματα στο σύντροφο σας για ορισμένες ενέργειες σας. Οι αποκαλύψεις προκύπτουν προς το τέλος της εβδομάδας και τότε θα πρέπει να απολογηθείτε ή  να έχετε βρει την τέλεια δικαιολογία...

Λέων

Είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, και με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια συνεργασία που πρόσφατα είχε κλυδωνιστεί. Δεν αποκλείεται να προσεγγίσετε και πάλι ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε κοινούς στόχους ή ήσασταν μέλη της ίδιας ομάδας και να δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι μαζί.  Τα οικονομικά σας βέβαια εξακολουθούν να θέλουν προσοχή και ειδικά στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγετε οποιασδήποτε σημαντική κίνηση που τα αφορά. Μην παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις κάποιων για εύκολο κέρδος, μην προχωρήσετε σε επενδύσεις κάθε είδους, και γενικά πείτε όχι σε έξοδα και σπατάλες. Στη συναισθηματική σας ζωή αν είστε σε μια  σχέση που μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως πιεστείτε από το ταίρι σας για να προχωρήσετε σε κάποιου είδους δέσμευση. Οι Λέοντες που είστε μόνοι,  είστε πλέον πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. 

Παρθένος

Υποχρεώσεις, ευθύνες, δουλειές και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σας είναι ότι θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή. Όσο και να προσπαθείτε να τα τελειώσετε όλο και κάτι καινούργιο παρουσιάζεται. Στα επαγγελματικά σας έχετε διαμορφώσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που αυτό το διάστημα δεν γίνεται αποδεκτή από τους συναδέλφους σας και δημιουργούνται εντάσεις. Προσέξτε τον τρόπο που αντιδράτε, γιατί οι προϊστάμενοι σας δεν θα δείξουν κατανόηση. Το Σαββατοκύριακο η προσωπική σας ζωή αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον με την κινητικότητα που παρουσιάζει! Καινούργιες φιλίες δημιουργούνται με πρόσωπα διαφορετικής ψυχοσύνθεσης, κουλτούρας ή αντιλήψεων από τις δικές σας και αυτό είναι που σας κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον. Τα φλερτ και οι γνωριμίες δεν λείπουν από τους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι Παρθένοι εντυπωσιάζετε τον σύντροφό σας με τον εντελώς διαφορετικό τρόπο που τον προσεγγίζετε. 

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα την αφιερώσετε στο να κάνετε χρήσιμες επαφές, να συναντήσετε άτομα από τον περίγυρο σας που θα σας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους, να βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε μην κάνετε λάθη από αφηρημάδα και αν σχεδιάζετε να μετακινηθείτε, να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε. Τετάρτη και Πέμπτη, αν βρεθείτε σε μέρη με πολυκοσμία πάρτε τα αναγκαία μέτρα προστασίας για να προστατευτείτε από ιώσεις ή λοιμώξεις που αυτό το διάστημα είναι πολύ διαδεδομένες. Επαγγελματικά τα πράγματα φαίνονται ήρεμα ενώ καλές είναι και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας βέβαια είναι μια μόνιμη πηγή άγχους και ψάχνετε τρόπους να τα βελτιώσετε. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο είτε θα έχετε μια ξαφνική πρόταση είτε εσείς θα το επιδιώξετε, σας δίνεται η ευκαιρία για μια extra απασχόληση, ενδεχομένως και από τον χώρο σας που  θα αυξήσει το εισόδημα σας. 

Σκορπιός

Έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο τώρα και αντιμετωπίζετε τόσο τις εξωτερικές ανατροπές όσο και τις εσωτερικές σας αναταράξεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Τα οικονομικά σας φαίνεται να καλυτερεύουν αυτή την εβδομάδα, το πιο πιθανό μέσω της οικογένειάς σας ή κάποιων εφοδίων (υλικών ή πνευματικών) που έχετε πάρει από αυτήν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες αφού έτσι και αλλιώς θα κάνετε κάποια έξοδα ή θα καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Απλά βάλτε όρια, ειδικά Τετάρτη με Πέμπτη που η διάθεση σας να δώσετε χαρά στο ταίρι σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, την ίδια στιγμή που κάποια χρήματα που θεωρούσατε σίγουρα πως θα εισπράξετε να μην έρθουν.  Επαγγελματικά είστε πολύ δραστήριοι και τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας πολύ γρήγορα. Το Σαββατοκύριακο δεν θα λείψουν συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος για κοινές σας υποθέσεις, όπου παρά τις αρχικές σας διαφωνίες θα βρείτε τελικά μια μέση λύση που θα σας ικανοποιεί όλους. 

Τοξότης

Νιώθετε σαν κάποιος να σας έλυσε τα χέρια που τόσο καιρό ήταν δεμένα και τώρα τρέχετε να προλάβετε να κάνετε όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας, να κάνετε πράξη τα σχέδια που καθυστερούσαν καιρό, να πραγματοποιήσετε τις επαφές και τις συζητήσεις που αποφεύγατε το προηγούμενο διάστημα. Η κατάσταση που επικρατεί στο εργασιακό σας περιβάλλον σας προβληματίζει αρκετά αφού αντιλαμβάνεστε μια χωρίς λόγο επιθετικότητα απέναντί σας  και όσο προσπαθείτε να προσεγγίσετε αυτά τα άτομα τόσο μεγαλώνει η ένταση. Μην προσπαθείτε άδικα, τις ημέρες αυτές δεν θα καταφέρετε τίποτε. Κρατηθείτε σε απόσταση και αφήστε το χρόνο να κυλήσει. Και στη συναισθηματική σας ζωή υπάρχουν ένταση και διαφωνίες με τον σύντροφό σας καθώς σας κατηγορεί για συμπεριφορές του παρελθόντος που θεωρητικά τις είχατε ξεπεράσει. 

Αιγόκερως

 Όσο παλεύετε να βάλετε σε μια σειρά τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, τις δουλειές και τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας όλο κάτι παρουσιάζεται που ακυρώνει τις προσπάθειες σας.  Αυτή όλη η κατάσταση σας εκνευρίζει και σας εξαντλεί, για αυτό προσέχετε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο μπορείτε.  Το Σαββατοκύριακο ωστόσο κάποια πράγματα δείχνουν να τακτοποιούνται, κυρίως γιατί αλλάζετε τον τρόπο που τα χειρίζεστε. Τετάρτη και Πέμπτη, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας, να μην κάνετε λάθη, να μην σας ξεφύγει κάτι ή να ξεχάσετε κάτι σημαντικό και αυτό να επηρεάσει την γνώμη των ανωτέρων σας. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τις προοδευτικές σας απόψεις. Συναισθηματικά, είστε όλο και καλύτερα, μιας και όλοι, φίλοι, σύντροφος και αγαπημένα πρόσωπα  κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. 

Υδροχόος

Η εύνοια των ημερών αυτών βρίσκεται σε ότι έχει να κάνει με φίλους, το κοινωνικό σας περιβάλλον ή με ομάδες που σαν συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, και θα μπορέσετε τις ημέρες αυτές να συσφίξετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Και εσείς, όπως και τα περισσότερα ζώδια, θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, να μην κάνετε έξοδα, και κυρίως στα μέσα της εβδομάδας να μην δανείσετε χρήματα, όσο και αν νοιάζεστε για το πρόσωπο που σας τα ζητά. Επαγγελματικά, η αυξημένη σας διαίσθηση σας προστατεύει από λανθασμένες ενέργειες, ενώ αν έχετε ένα ιδιαίτερο χάρισμα ή ταλέντο, σκεφτείτε μήπως μπορεί να σας αποφέρει ένα extra εισόδημα. Συναισθηματικά, αν είστε δεσμευμένοι, θα αναστατωθείτε από μια νοσταλγία για το αισθηματικό παρελθόν σας και ίσως μπείτε στη διαδικασία της σύγκρισης του τότε με την τωρινή σας σχέση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου σας δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν να ζητήσει και πάλι την προσοχή σας βάζοντας σας σε σκέψεις. 

Ιχθύες

Η αβεβαιότητα που υπάρχει εδώ και καιρό στο κομμάτι των επαγγελματικών σάς εξαντλεί ψυχολογικά και ψάχνετε κάπου να πιαστείτε για να νιώσετε ασφαλείς. Δεν είστε τόσο αδύναμοι όσο θέλετε να δείχνετε και αυτές τις μέρες έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε κάποιες υποθέσεις που καθυστερούσαν  για αρκετό διάστημα. Τετάρτη και Πέμπτη μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, και μην προσπαθείτε να ξεγλιστρήσετε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις φορτώνοντας τες σε κάποιον άλλον. Το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ ευνοϊκό για να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε! Ακόμη, μέσα από μια ουσιαστική συζήτηση θα ενισχύσετε τη σχέση σας με ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σας κύκλο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. 

Αγαπημένο