ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανατρέπει τα πάντα! Έχεις λόγο να τη φοβάσαι;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανατρέπει τα πάντα! Έχεις λόγο να τη φοβάσαι; Photo/Istock

Η εβδομάδα που υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο είναι πολύ ενδιαφέρουσα αστρολογικά αν και αρκετά κουραστική σε προσωπικό επίπεδο, αφού θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο κάποιες δύσκολες όψεις όσο και την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Λέοντα!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Δευτέρα 30/1 το τρίγωνο Ήλιου-Άρη μας γεμίζει ενεργητικότητα, δύναμη, θέληση και πείσμα να καταφέρουμε τους στόχους μας, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να καταστρώσουμε τα πλάνα μας για το μέλλον! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου είναι αυτά που μπορούν  με μεγαλύτερη ευκολία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους!

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει χρήσιμες πληροφορίες, νέα και ειδήσεις που αν τις διαχειριστούμε σωστά θα μπορέσουμε και κάποιους στόχους μας να πετύχουμε και να προστατευτούμε από εντάσεις και αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν στην πορεία της εβδομάδας. Ταύροι-Παρθένοι και Αιγόκεροι και Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου είναι αυτοί που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη!

Το Σάββατο 4/2 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μιλά για αλλαγές που είτε επιδιώκουμε είτε προκύπτουν σε καταστάσεις που σχετίζονται με την προσωπική μας ζωή, την εργασία ή το σπίτι και την οικογένεια. Σχέσεις που εδώ και καιρό δεν λειτουργούν θα τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ μεγάλη προσοχή απαιτεί και η οικονομική μας διαχείριση. Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί -Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου είναι αυτοί που κυρίως επηρεάζονται από αυτή την όψη.

Τέλος, την Κυριακή 5/1 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, με ακραίες αντιδράσεις, συγκρούσεις και ανατροπές πάσης φύσεως! Όλα τα ζώδια επηρεάζονται από αυτή την Πανσέληνο, αλλά τα  σταθερά ζώδια (Ταύροι- Λέοντες-Σκορπιοί- Υδροχόοι)  του δευτέρου δεκαημέρου  θα πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο.

Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει εντάσεις, νεύρα και διαφωνίες να αναστατώνουν σημαντικά τις προσωπικές  μας σχέσεις, χωρίς να λείψουν και επεισοδιακοί χωρισμοί. Από την άλλη, είναι μια όψη που ξυπνά το ερωτικό πάθος αλλά και τη ζήλια, την καχυποψία και το θυμό,  όταν το πάθος αυτό  δεν  βρει την ανάλογη ανταπόκριση... Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύεςς) του δευτέρου δεκαημέρου είναι αυτά που θα πιεστούν περισσότερο και ίσως οδηγηθούν σε λάθος αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στις αρχές της εβδομάδας αξιοποιήστε τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς για να προωθήσετε τον εαυτό σας, να παρουσιάσετε τις ιδέες σας εκεί που πρέπει και να κερδίσετε τις εντυπώσεις των ανωτέρων σας. Έρχονται ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, μην τις χάσετε! Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά προσοχή στα οικονομικά σας, η εποχή δεν επιτρέπει επιπολαιότητες και άστοχες κινήσεις λόγω ενθουσιασμού.  Συναισθηματικά, επηρεάζεστε έντονα από την Πανσέληνο και μπορεί να διαφωνήσετε έντονα με τον σύντροφό σας για οικονομικούς λόγους. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γυρίσετε την πλάτη σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς επηρεασμένοι από λόγια ατόμων του περιβάλλοντός σας θα πιστέψετε για αυτό πράγματα που δεν ισχύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα περιθώρια να τακτοποιήσετε τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν  στενεύουν αγαπητοί Ταύροι, και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να τα λύσετε οριστικά. Σημαντική βοήθεια θα μπορούσατε να πάρετε από τις χρήσιμες  συμβουλές ενός προσώπου του στενού σας περιβάλλοντος. Από τα μέσα της εβδομάδας και ως το τέλος της κυριεύεστε από μια επαναστατική διάθεση και αρνείστε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις κάποιων προσώπων από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αν έχετε τη δυνατότητα, μεταφέρετε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις για την άλλη εβδομάδα, που θα έχει απομακρυνθεί η επιρροή της Πανσελήνου. Στη συναισθηματική σας ζωή διατηρήστε σταθερή την επικοινωνία με το ταίρι σας και μην ψάχνετε αφορμή για καυγά, γιατί θα βρείτε πολλές...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε κάποιες ιδέες αλλά και κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λύσετε ορισμένα ζητήματα που σας απασχολούσαν και σας άγχωναν για αρκετό καιρό χωρίς να προχωρούν. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα μαθαίνετε, ακούτε ή σας εμπιστεύονται γιατί πολλά από αυτά δεν θα ισχύουν σε λίγες ημέρες. Επαγγελματικά, εκνευρίζεστε με τη συμπεριφορά κάποιων προσώπων και ξεσπάτε υπερβολικά και αυτό ίσως να επηρεάσει αρνητικά την άποψη που έχουν οι ανώτεροι σας για εσάς. Συναισθηματικά είστε αρκετά πιεσμένοι από εξωτερικούς παράγοντες και ξεσπάτε άδικα στον σύντροφο σας. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί τριβές και εντάσεις στις σχέσεις σας με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αναγνωρίζετε και τα δικά σας λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στην αρχή της εβδομάδας, σάς δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ένα σημαντικό για εσάς ζήτημα έχοντας μάλιστα τη στήριξη και τη βοήθεια ενός πολύ δικού σας ανθρώπου που θα κάνει τις προπαρασκευαστικές ενέργειες.  Ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας η στήριξη αυτή δεν θα είναι δεδομένη φροντίστε λοιπόν να κινηθείτε τη στιγμή που πρέπει. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου φέρνει ειδήσεις που αναστατώνουν τον ψυχισμό σας και ενεργοποιούν κάποιους φόβους σας που δεν έχουν λογική βάση. Κρατήστε αυτές τις πληροφορίες και αξιολογήστε τες από την επόμενη εβδομάδα. Και στα επαγγελματικά σας μην δώσετε βάση στις συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα και πολύ περισσότερο αγνοήστε σχόλια γύρω από το άτομο σας που σας μεταφέρονται από πρόσωπα που παριστάνουν τους φίλους σας. Μεγάλη προσοχή και στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο. Συναισθηματικά, επηρεασμένοι από την Πανσέληνο μπορεί να φερθείτε με άσχημο τρόπο στο σύντροφο σας και αυτό να ταράξει τις  ισορροπίες ή να κάνετε κάτι  που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή έχει δύο "πρόσωπα", με το καλό της προφίλ να σας το δείχνει στην αρχή της, Δευτέρα και Τρίτη, όπου σας προσφέρεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε θέματα της καθημερινότητας, πρακτικά ζητήματα και πάσης φύσεως εκκρεμότητες. Επίσης, το διήμερο αυτό ευνοείστε και επαγγελματικά  όπου με τη βοήθεια ενός στενού σας συνεργάτη ή συναδέλφου θα αναδειχθούν τα προσόντα και οι ικανότητες σας, τραβώντας την προσοχή ενός προσώπου που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο σας επηρεάζοντας σχέσεις και συνεργασίες, και αν στο χώρο της εργασίας σας έχουν γίνει μυστικές κινήσεις τις ημέρες αυτές θα αποκαλυφθούν. Συναισθηματικά, μπορεί μια καινούργια γνωριμία να σας ενθουσιάσει, αλλά μην βιάζεστε, και μην πιστεύετε όσα ακούτε… Οι δεσμευμένοι Λέοντες αποφύγετε συζητήσεις για σημαντικά θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δευτέρα και Τρίτη τακτοποιείστε ότι εκκρεμότητες έχετε στην εργασία σας και πραγματοποιήστε σημαντικές συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. Από την Πέμπτη και μετά προκύπτουν απρόοπτα γεγονότα που αναστατώνουν το πρόγραμμα σας, ενώ ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα υγείας ενός δικού σας ανθρώπου. Η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια κάποια παράπονα ή πικρίες που έχετε από το σύντροφό σας αλλά δε είναι η κατάλληλη στιγμή να τις συζητήσετε. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι μπορεί να ενθουσιαστείτε με μια γνωριμία που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά το Σαββατοκύριακο, αλλά  η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι προβληματική. Επαγγελματικά, σκεφτείτε κάθε σας κίνηση δυο φορές πριν την κάνετε και μην μπλέκεστε σε σχόλια και κουτσομπολιά για συναδέλφους ή πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ

Οι αρχές της εβδομάδας προσφέρονται για να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα και διάφορα πρακτικά θέματα που πρέπει να γίνουν και πάντα αναβάλλονται. Από την Πέμπτη και  ως το τέλος της εβδομάδας ετοιμαστείτε για απρόοπτα γεγονότα που καθυστερούν την πορεία κάποιων επαγγελματικών σας υποθέσεων, ενώ δεν θα λείψουν ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν και αφορούν σε θέματα της δουλειάς σας. Προφυλάξτε επίσης την υγεία σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει κυρίως τις φιλικές σας σχέσεις και ίσως προκύψει μια παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να εκνευριστείτε με τον σύντροφο σας για μικροπράγματα που άλλοτε δεν θα δίνατε καθόλου σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε μια σημαντική συζήτηση που αφορά σε μια νέα συνεργασία, να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος που μπορούν να στηρίξουν τους στόχους σας.  Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές που θα επηρεάσουν τόσο τα σχέδια που κάνετε όσο και τη διάθεση σας, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες οικονομικές διαρροές.  Η Πανσέληνος στον Λέοντα δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στο χώρο της εργασίας σας και αν δεν επιδιώκετε να αλλάξετε περιβάλλον ή αντικείμενο εργασίας κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Συναισθηματικά, αφήστε τις ημέρες να περάσουν όσο γίνεται πιο ήσυχα, χωρίς πολλές απαιτήσεις από το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί που έχετε κάνει πρόσφατα μια καινούργια γνωριμία αφήστε το χρόνο να δείξει τη δυναμική της.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι έχει να κάνει με οικονομικές υποθέσεις, οφειλές, υποχρεώσεις φροντίστε να το τακτοποιήσετε τις δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα της οικονομικής σας κατάστασης και να ξέρετε πως θα κινηθείτε. Από την Πέμπτη και μετά οι ημέρες είναι περισσότερο απαιτητικές, με την Πανσέληνο της Κυριακής χωρίς να είναι δύσκολη για εσάς να απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς σε ότι έχει να κάνει με την ροή  συνηθισμένων θεμάτων στην εργασία σας.  Η διάθεση σας να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργούν κάποια πράγματα θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας. Συναισθηματικά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σας επηρεάζει άμεσα και ψάχνετε την παραμικρή αφορμή για να ξεσπάσετε στο σύντροφο σας τα νεύρα και την ένταση που  νιώθετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δευτέρα και Τρίτη, με το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο, η επιτυχία των σχεδίων σας είναι εξασφαλισμένη αρκεί να κινηθείτε και εσείς ανάλογα.  Επικοινωνήστε με σημαντικά πρόσωπα, συζητήστε για ένα επαγγελματικό ζήτημα με επιχειρήματα και αξιόλογες ιδέες, αξιοποιείστε ειδήσεις και πληροφορίες γύρω από το αντικείμενο της εργασίας σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής αλλάζει απρόσμενα κάποιες δεδομένες καταστάσεις στη ζωή σας ή τη ζωή πολύ αγαπητών σας ανθρώπων με την αναστάτωση αυτή να σας αγχώνει ιδιαίτερα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και φροντίστε κάθε σας κίνηση σε αυτόν τον τομέα να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη. Συναισθηματικά, η διαφορετική αντιμετώπιση που έχετε με τον σύντροφο σας σε ένα θέμα της καθημερινότητας οδηγεί σε νεύρα και διαφωνίες μεγαλύτερης έντασης από τη συνηθισμένη.    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στην αρχή της εβδομάδας σας βοηθά να τακτοποιήσετε εργασιακά ζητήματα όπως και να διευθετήσετε κάποια πρακτικά θέματα στον χώρο που εργάζεστε τα οποία μάλιστα σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό.  Από την Πέμπτη και μετά προετοιμαστείτε για αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο που θα αναστατώσουν το πλάνο που έχετε στο μυαλό σας αλλά μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσουν θετικά. Τόσο η Πανσέληνος απέναντι σας όσο και  το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη  σας αναστατώνουν συναισθηματικά, αναμοχλεύουν παράπονα και δυσαρέσκειες του παρελθόντος και επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπετε τον σύντροφό σας ή μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι. Ίσως μάθετε κάποια πράγματα που αφορούν το ταίρι σας και απογοητευτείτε, αλλά θα πρέπει να του αφήσετε το περιθώριο να σας εξηγήσει. Επαγγελματικά, τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο θα πάρετε ορισμένες πληροφορίες για κινήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που επηρεάζουν και τη δική σας πορεία αλλά μέχρι τώρα δεν είχατε ενημερωθεί για αυτές. Αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα και μετά, αν το κρίνετε απαραίτητο, εκφράστε τα παράπονα σας. Αναταράξεις προκύπτουν και στα οικονομικά σας, περικόψτε κάθε περιττό έξοδο ή σπατάλη!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι  επαφές και οι συζητήσεις με πρόσωπα κοντινά και αγαπημένα πάντοτε σας δίνουν χαρά και καλή διάθεση, αλλά τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα βρείτε σε αυτά τα πρόσωπα τη στήριξη και το ενδιαφέρον που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις διάφορες υποχρεώσεις σας. Από την Πέμπτη και μετά, με την Πανσέληνο στον Λέοντα θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας, ίσως χωροταξικές ή άλλα πρακτικά θέματα που θα πρέπει αναγκαστικά να ρυθμίσετε. Φροντίστε να είστε τυπικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην αφήνετε εκκρεμότητες κανενός είδους. Νιώθετε τόσο κουρασμένοι που δεν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες του συντρόφου σας, αλλά προσέξτε μήπως η συμπεριφορά σας οδηγήσει το ταίρι σας σε άλλες αγκαλιές. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες  περισσότερο εκνευρίζετε παρά κεντρίζετε το ενδιαφέρον με τη συμπεριφορά σας.

Αγαπημένο