ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στην ερώτηση του Αρναούτογλου- “Που βρίσκει τα λεφτά;”

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή!
26.01.2022
2
'

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης απάντησε μεταξύ άλλων στην ερώτηση που αναρωτιούνται πολλοί: «Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης».

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Νίκος Κοκλώνης: Η ηλικία, η περιουσία με τις επιχειρήσεις και το τέλος της σχέσης του

«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα…

Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Αγαπημένο