ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μυριέλλα Κουρεντή: Νέες δηλώσεις του συντρόφου της για το φλερτ με το Γιώργο Κατσαούνη - "Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ…”

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Λυγνός!
10.01.2022
3
'

Νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» έκανε ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός, όπου μίλησε τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το ειδύλλιο της ηθοποιού στο «Survivor» με το Γιώργο Κατσαούνη.

Μετά το φιλί που αντάλλαξε η Μυριέλλα Κουρεντή με το συμπαίκτη της στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (10/01), ο Γιάννης Λυγνός ξεκαθάρισε ότι δεν ενοχλήθηκε από τις σκηνές της αγαπημένης του και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε εκείνη για τα όσα βιώνει.

Αναλυτικά δήλωσε: «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου    συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες  συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Λυγνός στο ακόλουθο βίντεο:

 

Αγαπημένο