ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Ζήτησε συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι μετά την ερώτηση της στην Λάουρα Νάργες που προκάλεσε αμηχανία- “Τι ράτσα είναι;”

Δείτε την ατάκα αλλά και την δημόσια συγγνώμη της Μάρας Μεϊμαρίδη!
26.11.2021
3
'
Μάρα_Μειμαρίδη

Το πρωί της Πέμπτης η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων συνομίλησε και με την Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στην συζήτηση προκλήθηκε έντονη αμηχανία όταν η Μάρα Μεϊμαρίδη ρώτησε την Λάουρα Νάργες για τον σύντροφο της Χρήστο Σαντικάι, «Τι ράτσα είναι» καθώς το επίθετο του δεν της ακούγεται ελληνικό.

 

 

Μετά από αρκετές αντιδράσεις που προκάλεσε η συγκεκριμένη ατάκα, η Μάρα Μεϊμαρίδη έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη στον τρουγουδιστή.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα, γιατί ρώτησα “what race”  είναι αυτός ο άνθρωπος. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαν ντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε οπότε πίστεψα πως είναι από Αμερική πλευρά. Έπρεπε η κοπέλα να μου απαντήσει “Όχι, είναι European”. Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα Νάργες ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human race. Άνοιξε το google και θα σου βγάλει το human races και θα σου βγάλει επιστημονικά αυτό που λέμε “ράτσες των ανθρώπων”», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Χρήστος Σαντικάι: Η καταγωγή, η ηλικία, το βιογραφικό του και η σχέση με την Λάουρα Νάργες

Αγαπημένο