ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι θα θυσίαζαν για ένα ταξίδι οι πραγματικοί λάτρεις των ταξιδιών

1 στους 5 ενήλικες θα σταματούσε το σεξ για ένα χρόνο, αρκεί να μπορούσε να ταξιδέψει με ασφάλεια στην Covid-19 εποχή, σύμφωνα με έρευνα. Οι πραγματικοί λάτρες των ταξιδιών όμως; Τι θα θυσίαζαν;
3
'
Λάτρεις των ταξιδιών shutterstock

Η πανδημία μάς εμπόδισε να κάνουμε τόσα πολλά από τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα σε έναν προ-COVID κόσμο.  Από το να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο μέχρι να βγαίνουμε για καφέ με τους φίλους μας ή να έχουμε ένα επαγγελματικό γεύμα με κάποιον συνεργάτη.  Ένα από τα πράγματα, όμως, που φαίνεται ότι λείπει περισσότερο από τη ζωή των ανθρώπων τον τελευταίο χρόνο είναι τα ταξίδια. Η ελευθερία δηλαδή να ταξιδεύουν. Σε μια έρευνα μάλιστα που διεξήχθη από το έντυπο The Vacationer τέθηκε στους συμμετέχοντες στην έρευνα το εξής ερώτημα: Τι θα θυσίαζες για ένα χρόνο, προκειμένου να μπορούσες να ταξιδέψεις ξανά με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς. Ορίστε τι θα θυσίαζε:

Θα έκοβε το σεξ

Σχεδόν ένας στους πέντε ερωτηθέντες, περίπου δηλαδή το 20% των συμμετεχόντων, είπε ότι θα μπορούσε να σταματήσει το σεξ για ένα χρόνο, προκειμένου να μπορεί να ταξιδέψει…και να περιπλανηθεί σε ένα κόσμο χωρίς περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας. Διάβασε κι αυτό: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός των σεξουαλικών σου συντρόφων για την υγεία σου. 

Θα περνούσε μια νύχτα στη φυλακή

Περίπου 17% των συμμετεχόντων στην έρευνα είπαν πως θα το δεχόντουσαν αυτό, προκειμένου να μπορούν να ταξιδέψουν κανονικά.  

Θα αποχωριζόταν τον καλύτερο φίλο

22% περίπου των συμμετεχόντων της έρευνας δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να θυσιάσουν για ένα χρόνο την επαφή με τον καλύτερό τους φίλο, προκειμένου να μπορούν να ταξιδέψουν. Διάβασε επίσης: 5 φίλοι ίσον οικογένεια.

Θα σταματούσε την άσκηση

Το 23% θα θυσίαζε τη γυμναστική του, προκειμένου να μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα. Διάβασε ακόμα: Το τραγούδι που σε κάνει να περπατάς περισσότερο. 

Θα μπορούσε να στερηθεί το αγαπημένο του φαγητό

24% είπαν ότι θα μπορούσαν να μη φάνε το αγαπημένο τους φαγητό για ένα χρόνο αρκεί να μπορούσαν να ταξιδέψουν.   

Όλα τα παραπάνω

Τέλος, οι πραγματικοί λάτρεις των ταξιδιών, που αντιστοιχούν στο 38,25% με βάση την έρευνα, θα θυσίαζαν όλα τα παραπάνω για ένα ταξίδι.  

Διάβασε: Τι δεν σου αρέσει στον εαυτό σου; Τι απάντησαν οι συμμετέχοντες σε έρευνα. 

Αγαπημένο