ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Tα 3 trend ευεξίας που θα σου αλλάξουν τη ζωή για το 2021

Πάρε λίγο χρόνο και ξανασκέψου αν η καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης ανταποκρίνεται 100% στις ανάγκες του προσώπου και του σώματος σου.
1
'
3 trend ευεξίας που θα σου αλλάξουν τη ζωή για το 2021

Το 2020 και ακόμα χειρότερα μέχρι στιγμής δηλαδή, το 2021, έχει ρίξει τους στόχους και τις προτεραιότητές σου σε ένα μπλέντερ και τις έχει κάνει θρυμματίσει.

Προσπάθησε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να μην χάνεσαι στη διαδρομή για την επιτυχία. Μπορεί αυτά που ζούμε να είναι πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα αλλά εν πρέπει να χάνουμε τον εαυτό μας.

Η ειδικός υγείας και ευεξίας Jennifer Nad σου προτείνει κάποια μικρά tipς για να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου ξεκινώντας από το πιο απλό όπως η περιποίηση σου.

1.Ένωσε όλες σου τις αισθήσεις

Είτε πλένεις  το πρόσωπό σου  είτε εφαρμόζεις μακιγιάζ, εξασκήσου  στην άσκηση πέντε-τέσσερα-τρία-δύο-ένα: Περιγράψτε πέντε πράγματα που βλέπετε, τέσσερα πράγματα που μπορείτε να αγγίξετε, τρία πράγματα που ακούτε, δύο πράγματα που μυρίζετε και ένα πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

2.Καθυστέρησε επίτηδες

Εάν κανονικά σου παίρνει περίπου τριάντα δευτερόλεπτα για να εφαρμόσεις το serum , βάλε ένα χρονόμετρο και κάνε τα  εξήντα. Δες αν μπορείς λίγο να επεκτείνεις την όλη διαδικασία, ειδικά αν την κάνετε προς τις βραδινές ώρες, αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις αυτόματα ε μια κατάσταση ύπνου, χαλαρώνοντας το σώμα.

3.Κάνε εκκαθάριση του γραφείου σου

Καθάρισε και οργάνωσε τα προϊόντα σου για να αντικατοπτρίσεις ο πώς θέλεις  να αισθάνεσαι στο εσωτερικό (καθαρή και με έλεγχο!). "Αν κοιτάζετε πολλά πράγματα που  είναι συσσωρευμένα, αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι."

Αγαπημένο