ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Συνεργασία SOUNDIS.GR και VICE Greece με τη δημιουργία του PODCAST “UNPLUGGED by VICE”

Στο πρώτο επεισόδιο οι δημοσιογράφοι Κορίνα Πετρίδη και Κώστας Κουκουμάκας, παρουσιάζουν "Το Κενό στον Εμβολιασμό στην Ελλάδα".
04.02.2021
2
'
SOUNDIS.GR και VICE Greece συνεργασία

To VICE Greece, που ανήκει στον Αμερικάνικο κολοσσό ΜΜΕ "VICE", με τη μεγαλύτερη επιρροή στους νέους παγκοσμίως, δημιούργησε το πρώτο podcast με πρωτότυπο και αποκλειστικό περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει έρευνες και ρεπορτάζ που καταγράφουν μοναδικά θέματα και ιστορίες από την Ελλάδα.

Το VICE Greece,το εμπιστεύονται κάθε μήνα πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες εκπέμπει στην Ελλάδα, με μεγαλύτερο κοινό μεταξύ 17 και 24 ετών. Το ελληνικό γραφείο του VICE, μέσα από τη συνεργασία του με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα SOUNDIS.GR επιλέγει ένα νέο μέσο ενημέρωσης και διευρύνει τα ψηφιακά σημεία δραστηριοποίησής του με την δημιουργία και παραγωγή του "UNPLUGGED - Podcast by VICE Greece"

Στο πρώτο επεισόδιο οι δημοσιογράφοι Κορίνα Πετρίδη και Κώστας Κουκουμάκας, παρουσιάζουν "Το Κενό στον Εμβολιασμό στην Ελλάδα".

«Σε μια περίοδο όπου όλος ο πλανήτης ασχολείται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, στην Ελλάδα υπάρχει ένα κενό για κατόχους Golden Visa, ξένους φοιτητές και διπλωμάτες. Μιλήσαμε με την Αμερικανίδα Rebecca Lieb, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά είναι “εκτός λίστας” για το εμβόλιο, καθώς δεν έχει ΑΜΚΑ».

Στο δεύτερο επεισόδιο παρουσιάζουν τον “Φάκελο του πιο Πολύνεκρου Ναυαγίου τα Τελευταία Χρόνια στην Ελλάδα”.

«Είκοσι άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ. Πιθανόν εγκλωβίστηκαν στο σκαρί και παρασύρθηκαν στον βυθό, πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Από τον φάκελο του ναυαγίου που παρουσιάζει το VICE, αποκαλύπτεται το χρονικό μιας από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες στην Ελλάδα με θύματα μετανάστες»

Ο Φροίξος Φυντανίδης, Editor in Chief του γραφείου VICE στην Ελλάδα αναφέρει για τη συνεργασία με το SOUNDIS.GR «Όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο project, που θα μας ανοίξει ακόμα μια “πόρτα” επικοινωνίας με το κοινό μας. Η δημιουργία ενός podcast by VICE Greece ήταν κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και καιρό. Τώρα μας δόθηκε η δυνατότητα να το πραγματοποιήσουμε μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας SOUNDIS.GR και στόχος μας είναι να κάνουμε το “UNPLUGGED” όσο καλύτερο γίνεται».

SOUNDIS, radio, music, podcast and more

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή.

Αγαπημένο