ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι λέει το υπνοδωμάτιο σου για το χαρακτήρα σου

Η αυτοκριτική είναι πολύ σημαντική αν θέλεις να ζήσεις σε μια αρμονία και να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου.
3
'
τι λέει το υπνοδωμάτιο για τον χαρακτήρα σου Shutterstock

Το να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Το υπνοδωμάτιο σου είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σου και του χαρακτήρα σου. Είναι το μέρος που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν άτομο χαλαρό και άνετο και για το λόγο αυτό ,το έχεις διαμορφώσει στα μέτρα και τα θέλω σου. Η ψυχολόγος Chaitra Krishnan σε άρθρο της στο "StyleCraze" αναλύει τους τύπους ανθρώπων ανάλογα με το υπνοδωμάτιο τους.

Διάβασε ανάλογα με τον τύπο του υπνοδωματίου σου τι τύπος ανθρώπου είσαι:

# 1 Μινιμαλιστική διακόσμηση

διακόσμηση υπνοδωματίου

Shutterstock

Εάν το δωματίου σου έχει εκτός από το κρεβάτι, 2 με 3 το πολύ έπιπλα και ελάχιστα διακοσμητικά τότε είσαι πολύ απλός άνθρωπος και καθόλου περίπλοκος στον χαρακτήρα. Διατηρείς το δωμάτιο σου πάντα καθαρό και τακτοποιημένο χωρίς υπερβολές και ξέρεις τι ζητάς από τον εαυτό σου. Ένα χαρακτηριστικό αυτών των ανθρώπων είναι ότι είναι ευθείς και ότι σκεφτούν θα το πουν πρόσωπο με πρόσωπο.

# 2 Δωμάτιο εμπνευσμένο από την φύση

διακόσμηση υπνοδωματίου

Shutterstock

Εάν σου αρέσει με κάθε δυνατό τρόπο να διατηρείς όλους τους ζωντανούς οργανισμούς γύρω σου από ζώα μέχρι φυτά, εάν έχεις παντού επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες και μεταλλικά καλαμάκια για τη μείωση του πλαστικού στον πλανήτη τότε είσαι 100% οικολόγος και αγαπάς το περιβάλλον. Σε ενδιαφέρει οτιδήποτε είναι γύρω σου να έχει κάτι να σου προσφέρει και εσύ να μπορείς να του το ανταποδώσεις πίσω με την πρώτη ευκαιρία. Είσαι zero waste άτομο και για αυτό, σύμφωνα με την ειδικό, θα πας μπροστά! Είσαι άτομο που του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις και τα πιστεύω του στους γύρω του και να μαθαίνει από αυτούς διαρκώς νέα πράγματα. Το δωμάτιο σου είναι πάντα οργανωμένο και το κάθε τι έχει την δική του ξεχωριστή θέση.

# 3 Ακατάστατο δωμάτιο

διακόσμηση υπνοδωματίου

Shutterstock

Υπάρχει επίσης η κατηγορία των ανθρώπων, που πετάνε τα πράγματά τους όπου βρουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα πατήσουν τις πεταμένες από χθες στο πάτωμα κάλτσες τους. Εάν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία τότε το υπνοδωμάτιο σου συνήθως θα είναι σαν να έχει πέσει βόμβα! Συχνά απορροφάσαι από άλλα πράγματα και δεν μπορείς εύκολα να τελειώσεις ότι αρχίζεις γιατί κάτι θα σου αποσπάσει την προσοχή και θα ασχοληθείς και με αυτό. Είσαι εκδηλωτικό άτομο και δεν έχεις ενδοιασμούς για το αν πρέπει να μιλήσεις και πότε.

# 4 Glamour glitter υπνοδωμάτιο

διακόσμηση υπνοδωματίου

Shutterstock

Αν το δωμάτιο σου είναι γεμάτο με μαξιλάρια και διακοσμητικά με glitter και στρας και τότε μάλλον είσαι γυναίκα και σίγουρα είναι μοδάτη και στιλάτη. Ξοδεύεις ώρες ψάχνοντας πως μπορείς να κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει ακόμα καλύτερος και η καλύτερα ασχολία σου είναι τι άλλο- μα φυσικά τα ψώνια!

# 5 καλλιτεχνικό δωμάτιο

διακόσμηση υπνοδωματίου

Shutterstock

Εάν έχεις καλλιτεχνική φλέβα τότε αυτό φαίνεται παντού ακόμα και στο υπνοδωμάτιο σου. Εάν έχεις ζωγραφισμένους τοίχους και παντού μικρούς και μεγάλους πίνακες τότε σίγουρα είσαι άτομο γεννημένο αρτίστας! Τα ενδιαφέροντα σου γυρίζουν από την μουσική , την φωτογραφία και τον χορό. Είσαι δημιουργικό άτομο και εξωστρεφής μόνο με όσους εσύ επιλέγεις! Τα υπνοδωμάτια ατόμων σαν κι εσένα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άποψη διακόσμησης.

Ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και το στυλ ενός ανθρώπου. Φαίνεται από μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες το πώς σκέφτεται κάποιος και τι γούστο έχει. Εσύ τελικά τι τύπος είσαι;

 

Αγαπημένο