ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σιδέρωμα : Μάθε τους 4 τρόπους για να το αποφύγεις

Ρούχα σιδερωμένα χωρίς σιδέρωμα γίνεται;
11.07.2022
1
'
Σιδέρωμα : Μάθε τους 4 τρόπους για να το αποφύγεις ironig

Μια από τις βασικές δουλείες με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι είναι το σιδέρωμα. Πόσες φορές έχεις έρθει αντιμέτωπος με μια ή και περισσότερες στοίβες από ασιδέρωτα που σχηματίζουν το Έβερεστ από τα τρία πλυντήρια που έβαλες μέσα στην εβδομάδα. 

Πόσες φορές έχεις καθυστερήσεις να βγεις διότι πρέπει να σιδερώσεις τα ρούχα που θέλεις να βάλεις;

Η απάντηση είναι απλή! Και όλες την ξέρουμε. Για αυτό αν θες και εσύ να αποφύγεις το σιδέρωμα τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο διότι σου έχουμε τη λύση. Συνέχισε την ανάγνωση και άλλαξε τη ζωή σου.

Εικόνα
ironing

Διάβασε εδώ : Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε το τέλειο φόρεμα!

4 Tips για να αποφύγετε το σιδέρωμα :

Διπλώστε αμέσως τα ρούχα μετά το στέγνωμα

Από τους απαράβατους κανόνες που πρέπει πάντα να εφαρμόζετε για λιγότερο σιδέρωμα. Μόλις βγάλετε τα ρούχα από το στεγνωτήριο πρέπει να τα διπλώνετε αμέσως, καθώς όσο είναι ακόμη ζεστά και διπλώνονται πιο εύκολα και δεν προλαβαίνουν να κάνουν ζάρες και να τσαλακωθούν μέσα στο στεγνωτήριο. Αν τα απλώνετε στην απλώστρα, διπλώστε τα προσεκτικά μόλις τα μαζέψετε για να αποφύγετε τις επιπλέον «ρυτίδες».

Μην τα στεγνώνετε εντελώς στο στεγνωτήριο

Δοκιμάστε να στεγνώσετε τα ρούχα σας κατά 80-90% στο στεγνωτήριο και στη συνέχεια κρεμάστε τα μέχρι να στεγνώσουν από τον αέρα. Αυτό βοηθάει τα ρούχα να μην τσαλακωθούν και να είναι όσο πιο ευκολοφόρετα γίνεται.

Ίσως σε ενδιαφέρει ακόμη : Καθαρισμός τζαμιών με υλικά από την κουζίνα σου και συμβουλές για να γίνεις ειδικός

Χρησιμοποιήστε σεσουάρ μαλλιών

Κρεμάστε τα ρούχα σε μια κρεμάστρα και με τον ζεστό αέρα από το σεσουάρ μαλλιών φυσήξτε στα σημεία που έχουν τσακίσεις. Αυτή η μέθοδος καθιστά λιγότερο αισθητό το τσαλάκωμα των ρούχων, ενώ σίγουρα είναι πιο εύκολη από το σιδέρωμα.

Τοποθετήστε τα τσαλακωμένα ρούχα σε μια επίπεδη επιφάνεια

Αφότου τοποθετήσετε τα ρούχα στην επίπεδη επιφάνεια πρέπει να βάλετε από πάνω μια υγρή πετσέτα. Έπειτα, πιέζετε με το χέρι πάνω από τις ζάρες και το «ισιώνετε». Χρειάζεται μερικές επαναλήψεις, αλλά είναι σίγουρο πως θα πετύχει.

Εικόνα
ironing
Αγαπημένο