ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να κάνεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου να μοιάζει υπερπαραγωγή

Απόλυτα low budget ιδέες!
3
'
τραπεζάκι σαλονιού ιδέες

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το σαλόνι στο σπίτι του! Είναι το μέρος που συνήθως περνάμε τις περισσότερες ώρες, που καθόμαστε με αγαπημένους φίλους και την οικογένειά μας και που συνήθως... τρώμε. Το τελευταίο, είναι και ο λόγος που συχνά το τραπεζάκι του σαλονιού μοιάζει βομβαρδισμένο και δεν αναδεικνύεται σωστά.

Αν θέλεις ωστόσο και εσύ, να κάνεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου να μοιάζει υπερπαραγωγή τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο, γιατί σου έχω απόλυτα low budget ιδέες που αν μη τι άλλο θα σε βοηθήσουν.

Προσπάθησε να είναι όσο συμμαζεμένο πιο γίνεται

Το ξέρω, είναι δύσκολο αλλά ο πιο εύκολος τρόπος να μοιάζει το τραπεζάκι του σαλονιού σου κομψό, είναι να είναι καθαρό και συμμαζεμένο. Σουβέρ και άλλα περιττά αντικείμενα καλό θα είναι να φύγουν από πάνω του.

Βάλε κεριά

Όσο απλό και να είναι το τραπεζάκι του σαλονιού σου, ένα κερί ιδανικά σε μεγάλο μέγεθος, θα το αναδείξει και θα το κάνει να φαίνεται πιο στιλάτο. Αν το τραπέζι σου είναι μικρό, μην το φορτώσεις με πολλά κεριά, γιατί οπτικά θα το κάνεις να μοιάζει ακόμα μικρότερο. Αν είναι μεγάλο, μπορείς δίπλα στο κερί σου να προσθέσεις και ένα ή δύο ρεσώ.

Διακοσμητικά, η τέλεια λύση

Επίλεξε διακοσμητικά που ταιριάζουν με τα χρώματα και το στιλ του σπιτιού σου, και βάλε τα είτε στο κέντρο από το τραπεζάκι είτε στην άκρη, σε μια γωνία προς τα «έξω». Καλύτερα τα διακοσμητικά σου να μην είναι από την μεριά που συνήθως έρχονται οι καλεσμένοι σου, γιατί τα ατυχήματα «καραδοκούν»

Όλα τα παραπάνω θα σου κοστίσουν περίπου 30 ευρώ και σίγουρα το τραπεζάκι σου θα αλλάξει όψη! Τέλος, μπορείς πάντα να προσθέσεις πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού σου ένα κομψό σουπλά, σε χρώμα που επίσης «δένει» με τον υπόλοιπο χώρο.

Αγαπημένο