ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακριβό, με χαμηλό budget

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μάλιστα, είναι απόλυτα χαμηλά σε κόστος.
3
'
πώς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακριβό

Εάν θέλεις να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται πιο ακριβό, αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μάλιστα, είναι απόλυτα χαμηλά σε κόστος. Το Insider.com, σε σχετικό του άρθρο αναλύει όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακριβό, και πραγματικά αξίζει να ρίξεις μια ματιά!

Ο φωτισμός παίζει ρόλο

Ένας κρυφός φωτισμός ή ένα εντυπωσιακό φωτιστικό είναι πάντα μια αξιόλογη επένδυση, σύμφωνα με τη Rushda Hakim,σχεδιάστρια στο Interior Marketing Group. Βάλε το στο σαλόνι ή την τραπεζαρία και δώσε στον χώρο σου άλλο ύφος.

Οι καθρέφτες θα κάνουν το σπίτι σου να φαίνεται μεγαλύτερο

Οι καθρέφτες είναι επίσης ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να αλλάξεις αμέσως την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου, δήλωσε η Hakim. Μπορούν να αντανακλούν το φως και να μεγαλώνουν οπτικά τον χώρο, εξήγησε.

Τα μοδάτα τραπέζια παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από όσο νομίζεις

Ένας άλλος καλός τρόπος για να ολοκληρώσεις διακοσμητικά ένα δωμάτιο είναι να το γεμίσεις με στιλάτα έπιπλα, όπως ένα μικρό τραπέζι που είναι ιδιαίτερο, δήλωσε ο Javier Fernandez, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής της Transitional Designs. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάζεις ένα μεταλλικό τραπέζι δίπλα ή ανάμεσα σε καρέκλες, είπε στο Insider.

Οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι δεν είναι απλά λεπτομέρεια

Το βάψιμο είναι ένας οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσετε  οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας, σύμφωνα με την  Hakim. "Οι αποχρώσεις που είναι οι πιο κατάλληλες είναι οι ουδέτερες, όπως το ταμπά και το γκρι'',  είπε η Hakim.

Οι μακριές κουρτίνες κάνουν τα παράθυρα να φαίνονται μεγαλύτερα

Οι κουρτίνες και τα πλούσια υφάσματα κάνουν πραγματικά ένα χώρο να φαίνεται ολοκληρωμένος, δήλωσε η ίδια στον Insider. Επιλέξτε ένα ελαφρύ, καθαρό ύφασμα για να αυξήσετε την ποσότητα του φυσικού φωτός που μπαίνει στο σπίτι σας, πρόσθεσε.  Επιπλέον, αναφέρει πως οι μακριές κουρτίνες που φτάνουν μέχρι το πάτωμα κάνουν τα παράθυρά σας να φαίνονται μεγαλύτερα, άρα και το δωμάτιο. 

Τέλος, ένα ακόμα tip που θα σε βοηθήσει να φαίνεται το σπίτι σου πιο ακριβό, είναι να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Άλλωστε, κανένα σπίτι που έχει άπειρα πράγματα μέσα στο σαλόνι για παράδειγμα, δεν φαίνεται όμορφο, δεν συμφωνείς;

Αγαπημένο