ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να φτιάξεις βάζα δαπέδου και 3 ιδέες για να τα διακοσμήσεις

Βήμα - Βήμα ο πιο εύκολος τρόπος.
3
'
βάζα δαπέδου πώς να τα φτιάξεις Shutterstock

Τα βάζα δαπέδου είναι από τις πιο δυνατές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση και γενικά στην διακόσμηση σπιτιού. Με μια μόνο περιήγηση στο διαδίκτυο θα βρεις σίγουρα δεκάδες ιδέες με διακόσμηση με βάζα δαπέδου είτε μεταλλικά, είτε γυάλινα, είτε ξύλινα αλλά πάντα μεγάλα και εντυπωσιακά. Αν θέλεις να φτιάξεις μόνη σου τα πιο όμορφα βάζα δαπέδου τότε συνέχιζε να διαβάζεις.

Πώς να φτιάξεις βάζα δαπέδου - Ο πιο απλός τρόπος

Ο πιο απλός τρόπος να φτιάξεις βάζα δαπέδου είναι να πάρεις μια μεγάλη κούτα από χαρτόνι, να την κόψεις στο σχέδιο που θέλεις και μετά να ενώσεις τις πλευρές είτε με χαρτοταινία είτε με συρραπτικό. Προκειμένου να καλύψεις το χαρτόνι μπορείς να προμηθευτείς ειδική κόλλα και να κολλήσεις πάνω είτε πετραδάκια (θα τα βρεις σε μαγαζιά με είδη σπιτιού), είτε στρας είτε ό,τι άλλο θέλεις.

Εικόνα
βάζα δαπέδου πώς να τα φτιάξεις 1
Shutterstock

 

Μέσα στο βάζο δαπέδου σου μπορείς να βάλεις είτε pampas grass, που αποτελεί μεγάλη τάση, είτε αποξηραμένα λουλούδια που αποτελούν μια κλασική αξία είτε και μπαμπού που φέρνουν καλοτυχία. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις φυσικά, είναι να μην βραχεί γιατί το δημιούργημά σου θα καταστριαφεί. Τα βάζα δαπέδου ταιριάζουν σε γωνίες ή στην είσοδο του σπιτιού σου, ενώ θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον χαρακτήρα του σπιτιού σου και της διακόσμησής του, προτού αποφασίσεις πώς θα φτιάξεις το βάζο σου. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να κάνεις μια δοκιμή.

Αγαπημένο