ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να διακοσμήσεις το γυάλινο τραπέζι στο σαλόνι σου

Οι τρεις τρόποι που θα αλλάξουν όλη την εικόνα του!
3
'
Πως να διακοσμήσεις το γυάλινο τραπέζι στο σαλόνι σου ιδέες Istock

Αν έχεις στο σαλόνι σου ένα γυάλινο τραπέζι, σίγουρα θα ξέρεις πως η διακόσμησή του, όπως και όλη η διακόσμηση σαλονιού άλλωστε, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Κι όμως, υπάρχουν διακοσμητικά είδη για τραπεζάκι σαλονιού, που  μπορείς να βρεις σε πολύ οικονομικές τιμές, και να κάνεις την πιο στιλάτη ανοιξιάτικη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, αλλά και τραπεζιού. Παρακάτω θα βρεις τους τρεις πιο απλούς τρόπους:

Κεριά, τα αγαπημένα

Αν έχεις ένα γυάλινο τραπεζάκι (ή και ξύλινο), στο σαλόνι σου, τότε μπορείς εύκολα να φέρεις την άνοιξη στον χώρο σου με πολλά κεριά. Προσοχή όμως: Τα κεριά που θα επιλέξεις, αν η κατεύθυνσή σου είναι η ανοιξιάτικη διακόσμηση πρέπει να είναι σε χαρούμενα χρώματα (προτίμησε παστέλ) και να μυρίζουν-τι άλλο- λουλούδια.

Εικόνα
Πώς να διακοσμήσεις το γυάλινο τραπέζι στο σαλόνι σου ιδέες 2
Istock

Τα διακοσμητικά

Μπορείς επίσης να επενδύσεις σε διακοσμητικά με αέρα άνοιξης, όπως λουλούδια, απλά διακοσμητικά σε πουά και ό,τι άλλο εσύ νιώθεις πως ταιριάζει στο τραπέζι, το σαλόνι και την αισθητική σου. Οι επιλογές άπειρες και η τελική απόφαση, φυσικά δική σου.

Runners

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να φέρεις την άνοιξη στο γυάλινο τραπεζάκι του σαλονιού σου, είναι με runners ή τραβέρσες. Θα τις βρεις πραγματικά παντού, κοστίζουν από 10 ευρώ και αλλάζουν όλη την εικόνα του χώρου. Επίλεξε χαρούμενα χρώματα και μοτίβα και αν έχεις και την τραπεζαρία στον ίδιο χώρο, μην διστάσεις να επενδύσεις σε ένα σετ. Η ομοιομορφία, είναι το παν!

Εικόνα
Πώς να διακοσμήσεις το γυάλινο τραπέζι στο σαλόνι σου 3
Istock

Extra tip: Τα φυτά εσωτερικού χώρου, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι και το σαλόνι σου. Πήγαινε σε ένα ανθοπωλείο και αγόρασε όσα θέλεις, αλλά φρόντισε να επιλέξεις φυτά που δεν χρειάζονται πολλή φροντίδα, ώστε να μην δεσμευτείς.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!