ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού: 3 ιδέες με ό,τι διακοσμητικά έχεις

Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ.
3
'
πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού ιδέες Shutterstock

Η πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού, ειδικά φέτος που όλοι μένουμε σπίτι, είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, ώστε να σου ανέβει η διάθεση και να γίνει ο χώρος σου πιο όμορφος αισθητικά. Παρακάτω θα βρεις 3 εύκολες ιδέες, με ό,τι διακοσμητικά έχεις.

Λουλούδια παντού

Ακόμα και αν δεν έχεις φρέσκα λουλούδια, σίγουρα θα έχεις ψεύτικα ή αποξηραμένα ή και διακοσμητικά με λουλούδια. Επειδή λοιπόν το Πάσχα δεν είναι μόνο για τα... παπάκια και τα κοτοπουλάκια, γέμισε το σπίτι σου με λουλούδια και ήδη θα έχεις φτιάξει εύκολα μια πασχαλινή διακόσμηση.

Εικόνα
πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού ιδέες 1
Shutterstock

 

Με τα παπάκια τι γίνεται;

Σίγουρα το θέμα του Πάσχα είναι κοτοπουλάκια και παπάκια σε όλες τις εκδοχές και αν έχεις στο συρτάρι σου κάποια διακοσμητικά, ακόμα και vintage, τότε έχει έρθει η ώρα να τα βγάλεις. Αν πάλι δεν διαθέτεις κάτι τέτοιο, μπορείς πολύ εύκολα να δανειστείς διακοσμητικά από τη μαμά σου.

Εικόνα
πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού ιδέες 2
Shutterstock

 

Παίξε με το πουά 

Στην περίπτωση που δεν έχεις άλλα διακοσμητικά, μπορείς να παίξεις με το πουά σε όλες του τις εκδοχές: Από τραπεζομάντηλα μέχρι τα πασχαλινά σου αβγά. Και αν θεωρείς ότι είναι νωρίς να τα βάψεις ή να προμηθευτείς, μπορείς είτε να αναδιαμορφώσεις παλιά σου διακοσμητικά αβγά, είτε να «κλέψεις» λίγο και να προμηθευτείς έστω 2 - 3. Αν πάλι έχεις πουά τραπεζομάντηλα ή διακοσμητικά, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, μιας και θα έχεις δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα, την πιο trendy πασχαλινή διακόσμηση.

Αγαπημένο