ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου: Ιδέες για το μπαλκόνι, τη βεράντα και τον κήπο σου

Πάσχα στο σπίτι και φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γιορτάσουμε με στιλ!
3
'
Πασχαλινή διακόσμηση ιδέες βεράντα κήπος μπαλκόνι Istock

Ο απόλυτος οδηγός για πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου είναι εδώ και σου έχουμε ιδέες για το μπαλκόνι, τη βεράντα και τον κήπο σου. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο ή αρκετά χρήματα, θα φέρεις το πασχαλινό vibe στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου.

Πώς να φέρεις το Πάσχα στο μπαλόνι σου

'Ενα καρό τραπεζομάντηλο, τα κλασικά και αγαπημένα «κοτοπουλάκια» και τα πασχαλινά εδέσματα που αγαπάμε όλοι, είναι ο πιο σίγουρος και απλός τρόπος να φέρεις το Πάσχα στο μπαλόνι σου. Ανάλογα με τον χώρο που έχεις, μπορείς να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου με διακοσμητικά ή πασχαλινές φιγούρες.

Εικόνα
Πασχαλινή διακόσμηση ιδέες βεράντα κήπος μπαλκόνι 2
Istock

 

Πώς να φέρεις το Πάσχα στη βεράντα σου

Εδώ τα πράγματα είναι σχεδόν ίδια με το μπαλκόνι σου: Ίσως η βεράντα σου να είναι πιο μεγάλη, οπότε να μπορείς να βάλεις περιμετρικά φιόγκους σε κόκκινο ή λευκό για να δώσεις μια έξτρα πασχαλινή νότα.

Εικόνα
Πασχαλινή διακόσμηση ιδέες βεράντα κήπος μπαλκόνι 3
Istock

 

Πώς να φέρεις το Πάσχα στο κήπο σου

Ανάλογα με το budget σου, μπορείς να κινηθείς σε τελείως απλές επιλογές ή σε επιλογές υπερπαραγωγή. Υπάρχουν στην αγορά φιγούρες σε μεγάλες διαστάσεις για τον κήπο σου, αν θέλεις να πας ένα βήμα παρακάτω την πασχαλινή σου διακόσμηση, αλλά βέβαια μπορείς και να προτιμήσεις τις κλασικές φιγούρες, τις οποίες και θα έχεις βάλει σε αρκετά σημεία του κήπου.

Δες και αυτό: 1 + 1 ιδέες για να διακοσμήσεις το πασχαλινό σου τραπέζι

Extra tip: Επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, μην ξεχάσεις τις πασχαλινές χαρτοπετσέτες. Θα σου κοστίσουν περίπου 2,5 ευρώ το πακέτο και θα αλλάξουν όλο το πασχαλινό σου τραπέζι!

Αγαπημένο