ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι 5 τρόποι για να βάλεις τα βιβλία στη διακόσμηση σου για ένα πιο σοφιστικέ σαλόνι

Βρήκαμε τους 5 πιο trendy τρόπους για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου με βιβλία καλύτερα και από τις instagramers.
06.05.2021
3
'
βιβλία διακόσμηση τρόποι Istock

Τα βιβλία αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι όλων των βιβλιοφάγων. Και τι καλύτερο από το να τα έχεις σε display στο σαλόνι σου; Έχεις σκεφτεί όμως ότι μπορείς να τα βάλεις με τέτοιον τρόπο ώστε όλο το σαλόνι να φαίνεται πιο σοφιστικέ; Εμείς βρήκαμε τους 5 πιο trendy τρόπους για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου με βιβλία καλύτερα και από τις instagramers.

Γιατί να υποβαθμίσεις τα βιβλία σε μερικά ράφια αποθήκευσης, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί απροσδόκητοι τρόποι για να τα ενσωματώσεις στο σπίτι σου; Οι οικιακές βιβλιοθήκες και οι «γωνίες ανάγνωσης» εξακολουθούν να διατηρούν τη δημοτικότητά τους και όχι άδικα. Αν θες λοιπόν και εσύ να μάθεις πως μπορείς να διακοσμήσεις το σαλόνι σου συνέχισε να διαβάζεις.

Εικόνα
βιβλία διακόσμηση τρόποι 2
Istock

 

Έχεις πολλά βιβλία και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; Πώς να τα χρησιμοποιήσεις για decor

Ξεκινάμε με τον πιο απλό τρόπο, που δεν είναι άλλος από τις στοίβες από βιβλία στο πάτωμα. Πριν του ρίξεις άκυρο σκέψου πως μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον στο χώρο σου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου. Αν θες να το κάνεις ακόμα πιο πρωτότυπο δοκίμασε να πλαισιώσεις την στοίβα με φυτά.

Δες και αυτό: Διακόσμηση σπιτιού: 3 οικονομικές ιδέες για να φέρεις το καλοκαίρι στον χώρο σου

Περνάμε σε έναν πιο δημοφιλή τρόπο διακόσμησης που αγαπάνε αρκετές instagramers. Ποιος είναι αυτός; Η ομαδοποίηση κάποιων βιβλίων με κριτήριο το χρώμα τους ή την κατηγορία τους. Εδώ για να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό μπορείς να προσθέσεις και μερικά ψεύτικα βιβλία. Αν έχεις βιβλία μόδας αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αναδείξεις.

Εικόνα
βιβλία διακόσμηση τρόποι 4
Istock

 

Επίσης μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις βιβλία στην τραπεζαρία σου. Ειδικά αν έχουν εντυπωσιακά χρώματα και είναι μεγάλα. Αν θες μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις και μερικά βιβλία ως βάση για βάζα με λουλούδια. Τέλος, αν είσαι λίγο πιο τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις τα book carts. Τα τρόλεϊ μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε βιβλιοθήκες και με μερικά επιπλέουν αξεσουάρ θα αποτελέσουν ένα από τα πιο αγαπημένα σου έπιπλα σε όλο το σπίτι.

Αγαπημένο