ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι 3 ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με βιομηχανικό στιλ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χάσεις χρόνο.
3
'
ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με βιομηχανικό στιλ Istock

Η εσωτερική διακόσμηση αλλά και γενικά το βιομηχανικό στιλ, είναι σε πλήρη άνθηση! Η μοντέρνα διακόσμηση ανήκει στο παρελθόν και το βιομηχανικό στιλ μπάνιου, αλλά και το βιομηχανικό στιλ σε ό,τι αφορά τον φωτισμό, είναι μεγάλη τάση. Πώς θα σου φαινόταν να δεις 3 ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με βιομηχανικό στιλ, εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χάσεις χρόνο;

Έχεις ντουζιέρα; Έχεις βιομηχανικό στιλ

Οι μεγάλοι πολυέλαιοι, οι μπανιέρες, και όλα αυτά τα πολυτελή στοιχεία είναι passe. Αντίθετα, οι ντουζιέρες είναι το απόλυτο στοιχείο που θα φέρει στο μπάνιο σου το βιομηχανικό στιλ. Αν μάλιστα η ντουζιέρα σου είναι με τζάμι, τότε έχεις το τέλειο υπόβαθρο για να δημιουργήσεις μια βιομηχανική διακόσμηση. Αν πάλι έχεις μπανιέρα, μπορείς να την διαμορφώσεις κατάλληλα, βάζοντας ίσως μια πιο «ενδιαφέρουσα» κουρτίνα.

Εικόνα
ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με βιομηχανικό στιλ 2
Istock

 

Ο φωτισμός παίζει ρόλο

Όπως είπαμε, οι μεγάλοι πολυέλαιοι αλλά και τα γνωστά σποτάκια για το μπάνιο, δεν ταιριάζουν στο βιομηχανικό στιλ. Αντίθετα, ο φωτισμός με μεταλλικά στοιχεία και καθαρές γραμμές, θα φέρει το βιομηχανικό στιλ στο μπάνιο σου.

Δες και αυτό: Λατρεύεις το βιομηχανικό στιλ; Tα 3 tips για να το αποκτήσεις στο σαλόνι σου

Εικόνα
ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου με βιομηχανικό στιλ 3
Istock

 

Με τα χρώματα, τι γίνεται;

Έχεις δει σε κάποιο περιοδικό διακόσμηση σε βιομηχανικό στιλ με μπεζ ή μόνο με άσπρο; Όχι, είναι η απάντηση. Αντίθετα, τα σκούρα και μουντά χρώματα όπως το γκρι και το μαύρο, ταιριάζουν τέλεια σε αυτό το vibe. 

Όσο για τα διακοσμητικά, επίλεξε λίγα στοιχεία, ίσως ένα φυτό εσωτερικού χώρου και επίσης, καθαρές γραμμές και σκούρα χρώματα. Με μόλις 3 πινελιές, έφερες το βιομηχανικό στιλ στο σπίτι σου, τέλειο;

Αγαπημένο