ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο μεγάλος κήπος του σπιτιού τους με την υπέροχη μεταλλική τραπεζαρία

Ο καταπράσινος κήπος της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη!
2
'
Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο μεγάλος κήπος του σπιτιού τους με την υπέροχη μεταλλική τραπεζαρία Τσιμιτσέλης_Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2018 και από πολύς νωρίς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Έχουν λοιπόν δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι, όπου περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Πρόσφατα μάλιστα, κάθισαν στον καναπέ του «Στούντιο 4» και έδωσαν μια κοινή συνέντευξη για όλα. Όσο για την συγκατοίκηση που ήρθε πολύ νωρίς για το ζευγάρι, η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε: «Δεν συνέβησαν ποτέ περίεργα πράγματα και για αυτό τον λόγο, συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά, όταν είσαι με κάποιον, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις κάνεις, αλλά να μη τα βλέπεις πια όλα αυτά, να μην ασχολείσαι».

 

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η γνωριμία, η σχέση και οι συνεργασίες του ζευγαριού

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού που διαμένει το ζευγάρι είναι επίσης παραδεισένιος. Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον υπέροχο κήπο της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο κήπος του σπιτιού είναι ευρύχωρος και καταπράσινος. Διαθέτει μία δενδροστοιχία η οποία δημιουργεί μία όμορφη γωνιά και καλύπτει γύρω γύρω την αυλή του σπιτιού.

Επίσης, ο κήπος είναι γεμάτος ψηλά δένδρα, όμορφα λουλούδια και γκαζόν, ενώ υπάρχει και μια μοντέρνα τραπεζαρία, όπου το ζευγάρι γευματίζει και πίνει τον καφέ του, όταν είναι ηλιόλουστος ο καιρός.

Όπως θα δείτε, η τραπεζαρία είναι μεταλλική και τα μαξιλάρια από τις καρέκλες είναι σε γκρι χρώμα και διαθέτουν όμορφα μοτίβα. Ενώ, έχουν προσθέσει ένα γυάλινο βάζο με λουλούδια που ενισχύει την όμορφη αισθητική της αυλής τους.

Τέλος, υπάρχουν μερικοί κορμοί δένδρων και παγκάκια που ολοκληρώνουν την διακόσμηση. 

Δείτε παρακάτω τον υπέροχο κήπο της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη: 

 

 

Μάθετε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: Σε αυτό το μέρος του σπιτιού καταφέρνει να χαλαρώσει

Αγαπημένο