ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου

Αν έχεις βαρεθεί το μπάνιο σου, ανακάλυψε τις ιδέες που θα το ανανεώσουν και θα το κάνουν να δείχνει καλύτερο.
2
'
διακόσμηση μπάνιου iStock

Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά χρήματα και κόπος για να αλλάξεις και να αναδιαμορφώσεις έναν χώρο. Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να του δώσουν έναν φρέσκο αέρα και να σε ανανεώσουν και σένα. Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερος χώρος στο σπίτι που όλοι θέλουμε να είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο. Τι γίνεται όμως όταν περνάνε τα χρόνια, τα έπιπλα και οι τεχνοτροπίες παλιώνουν;

Δες πώς με μικρά απλά βήματα θα ανανεώσεις το μπάνιο σου και θα του δώσεις μια νέα όψη:

#1 Βάλε φυτά

Εικόνα
διακόσμηση μπάνιου
iStock

 

Το στοιχείο της φύσης παντού δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα φυτά τα οποία μπορούν να ζήσουν στο μπάνιο και σε συγκεκριμένα “αδιάβροχα” γλαστράκια για να μην λερώνουν. Δεν χρειάζεται υπερβολή! Λίγα μικρά φυτά σε κάποια εμφανή σημεία του μπάνιου σου και αμέσως θα αλλάξουν όλη την ατμόσφαιρα.

#2 Βάλε ράφια

Δεν είναι ωραίο θέαμα να μπαίνεις σε ένα μπάνιο και να επικρατεί ακαταστασία. Υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι όπως εσωτερικά ντουλάπια ή ράφια που μπορείς να προσθέσεις, για να οργανώσεις καλύτερα τον χώρο του μπάνιου. Σε κάθε περίπτωση, πριν αρχίσεις την οργάνωση, φρόντισε να έχεις ξεκαθαρίσει λίγο τι έχεις μέσα στο μπάνιο και πέτα οτιδήποτε έχει λήξει ή δεν χρειάζεσαι.

#3 Διακοσμητικά

Εικόνα
διακόσμηση μπάνιου
iStock

Πάρε μικρά διακριτικά διακοσμητικά χώρου και βάλτα σε "κενά" σημεία. Προσπάθησε να υπάρχει συνάφεια με τα χρώματα του μπάνιου σου και να κινούνται στο ίδιο στυλ και την ίδια χρωματική παλέτα. Μπορείς αν έχεις τον κατάλληλο χώρο να βάλεις μέχρι και μικρά καδράκια στον τοίχο και αμέσως το μπάνιο σου θα γίνει πιο cozy.

 

 

Αγαπημένο