ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η πιο ρομαντική και άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση για το μπαλκόνι σου με ελάχιστο κόστος

Έξυπνες ιδέες αλλά και εύκολες λύσεις που σίγουρα θα ταιριάξουν στην αισθητική και το budget σου.
3
'
ρομαντική και καλοκαιρινή διακόσμηση για το μπαλκόνι με ελάχιστο κόστος Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι αναζητούμε ιδέες αλλά και λύσεις για να κάνουμε τα βράδια μας στην πόλη πιο ευχάριστα. Όταν ο ήλιος αλλά και η θερμοκρασία πέφτουν, τι καλύτερο από το να χαλαρώσεις στο μπαλκόνι σου μετά από μια δύσκολη μέρα; Φυσικά, η κατάλληλη διακόσμηση είναι το παν και παρακάτω θα βρεις έξυπνες ιδέες αλλά και εύκολες λύσεις ώστε να δημιουργήσεις την πιο ρομαντική και άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση για το μπαλκόνι σου με ελάχιστο κόστος!

Διακόσμηση μπαλκονιού ή βεράντας;

Ακόμα και αν δεν έχεις μια μεγάλη βεράντα, ώστε να δημιουργήσεις μια grande διακόσμηση βεράντας, σίγουρα μπορείς με τα κατάλληλα μέσα (και εφόδια) να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να πετύχεις την πιο ρομαντική, οικονομική αλλά και chic διακόσμηση μπαλονιού με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Η πιο εξωτική και καλοκαιρινή διακόσμηση με μπαμπού και καλάμια

Εικόνα
ρομαντική και καλοκαιρινή διακόσμηση για το μπαλκόνι με ελάχιστο κόστος 1
Shutterstock

 

Το χρώμα στα λουλούδια και τις γλάστρες, παίζει ρόλο

Όσο χαμηλό και αν είναι το budget σου, σίγουρα έχεις λουλούδια και γλάστρες. Η διακόσμηση του μπαλκονιού σου λοιπόν, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αν αλλάξεις τις παλιές σου γλάστρες και προμηθευτείς γλάστρες του ίδιου χρώματος για ομοιομορφία. Επίσης, σίγουρα τα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση, αλλά αν θέλεις να κάνεις την κίνηση - ματ που θα κάνει το μπαλκόνι σου να μοιάζει σα να βγήκε από περιοδικό, είναι να προσπαθήσεις τα λουλούδια που έχεις, να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους ή να έχουν την κατάλληλη χρωματική αντίθεση. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα όμορφο ροζ λουλούδι δίπλα σε ένα μωβ ή ένα λευκό και έτσι, θα δώσεις και ένα ρομαντικό touch στο μπαλκόνι σου, αλλά θα έχεις και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα

Διάβασε επίσης: Δες πως θα φτιάξεις με μηδέν κόστος γλαστράκια για την καλοκαιρινή σου διακόσμηση

Μην υποτιμάς τον τοίχο... και την ατμόσφαιρα

Όσο μικρό και αν είναι το μπαλκόνι (ή η βεράντα σου), σίγουρα μπορείς στην χειρότερη περίπτωση να εκμεταλλευτείς τον... τοίχο. Μπορείς να βάλεις ένα πλέγμα από μπαμπού ή από κάποιο άλλο υλικό, το οποίο κοστίζει περίπου 10 ευρώ και μέσα σε αυτό να πλέξεις είτε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σου, είτε να βάλεις καρφάκια στα οποία και θα κρεμάσεις φαναράκια. Λίγα κεριά, ένα ποτήρι κρασί και σίγουρα το μυαλό σου θα ταξιδέψει!

Εικόνα
ρομαντική και καλοκαιρινή διακόσμηση για το μπαλκόνι με ελάχιστο κόστος 5
Shutterstock

 

Δες και αυτό: 3 οικονομικές προτάσεις για καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού με γυάλες

Αγαπημένο