ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με τις τοπ ιδέες για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου

Πάρε ιδέες για να διακοσμήσεις την πόρτα του σπιτιού σου!
3
'
diakosmisi_portas Istock

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η ώρα να κατεβάσετε το δέντρο και τα στολίδια για να κάνετε το σπίτι σας γιορτινό και να μπείτε στο mood της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου! Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγετε ένα απλό δέντρο και το στόλισμα να γίνεται κυρίως στο εσωτερικό του σπιτιού και στο μπαλκόνι, όμως μεγάλη σημασία έχει και η πόρτα της εισόδου σας.

Μάλιστα η εξωτερική πόρτα είναι ιδιαίτερα εύκολο να στολιστεί και είναι κάτι που θα δουν όλοι. Επιπλέον είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας και να τους βάλετε σε εορταστικό mood πριν ακόμη μπουν στο σπίτι σας.

Παρακάτω σας έχουμε ιδέες και tips για να στολίσετε την πόρτα του σπιτιού σας εύκολα και γρήγορα!

Εικόνα
istock

Επιλέξτε γιρλάντα με φιόγκους

Ένας απλός και γρήγορος τρόπος διακόσμησης είναι να χρησιμοποιήσετε γιρλάντα και φιόγκους που επιλέγουμε για τα δώρα. Αναμφισβήτητα ο φιόγκος με κόκκινη κορδέλα θυμίζει σε όλους μας τα Χριστούγεννα!

Διακοσμήστε με νιφάδες χιονιού

Τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με τον Χειμώνα και το χιόνι. Έτσι μια έξυπνη ιδέα είναι να διακοσμήσετε την πόρτα σας με νιφάδες χιονιού.

Βάλε χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο τζάμι της πόρτας

Ο πιο απλός τρόπος για να στολίσετε την πόρτα σας, είναι τα Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα σε διάφορα σχέδια της επιλογής σας.

Εικόνα
istock

Κάντε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλες ή τούλι

Προμηθευτείτε κορδέλες ή τούλι σε κόκκινο χρώμα και φτιάξτε μεγάλους και εντυπωσιακούς φιόγκους. Προσθέστε μικρά διακοσμητικά ή χριστουγεννιάτικες μπάλες για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Εικόνα
istock

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού - Οικονομικές ιδέες για να φέρεις τα Χριστούγεννα σπίτι σου!

Αγαπημένο