ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις υπόγειo σπίτι σου; 5 tips για να το μεταμορφώσεις σε έναν υπέροχο χώρο

Θα τρίβεις τα μάτια σου με το τι μπορείς να κάνεις!
3
'
πώς να μεταμορφώσεις το υπόγειο σε σπίτι

Αν έχεις υπόγειο στο σπίτι σου, ίσως να μην έχεις σκεφτεί ότι θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις σαν ένα επιπλέον δωμάτιο (ή και σπίτι) και το έχεις κάνει αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, η όλη διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και σε λίγο χρόνο θα έχει γίνει τόσο όμορφο ώστε να μην θες να πας στο... σπίτι σου.

Πώς να κάνεις το υπόγειο στο σπίτι σου τέλειο 

Βγάλε ένα budget

Το budget σου θα είναι τα «καύσιμά» σου για να δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με το υπόγειό σου. Αν σου επιτρέπει το πορτοφόλι σου μεγάλα έξοδα, τότε υπάρχει η πιθανότητα να μπορέσεις να το κάνεις μέχρι και ξεχωριστό σπίτι! Αν όχι, σίγουρα θα υπάρχουν μικροαλλαγές που μπορείς να κάνεις.

Μέτρησε τον χώρο σου

Προτού κάνεις το οτιδήποτε, είναι απαραίτητο να μετρήσεις τον χώρο σου. Πάρε μέτρα για τα πάντα και κάνε ένα πλάνο με το τι ακριβώς θα πάρεις και πού θα μπει.

Δες αν υπάρχουν υγρασίες

Είναι αδύνατο να μείνεις σε έναν χώρο γεμάτο υγρασία. Μελέτησε καλά το υπόγειό σου και έλεγξε για τυχόν υγρασίες ώστε να τις διορθώσεις.

Έλεγξε για σωλήνες νερού/μπάνιου

Σίγουρα μια κουζίνα στο υπόγειο δεν είναι απαραίτητη, αλλά αν θέλεις να το κάνεις ένα μικρό ξεχωριστό σπίτι, τότε το μπάνιο είναι. Έλεγξε αν υπάρχουν σωλήνες νερού και μπάνιου ώστε να τους αξιοποιήσεις.

Επίλεξε φυσικά χρώματα

Αν το υπόγειό σου είναι μικρό, τότε καλύτερα να επιλέξεις φυσικά χρώματα και ουδέτερους τόνους, γιατί αν το γεμίσεις με σκούρα έπιπλα, τότε θα μοιάζει μικρότερο. 

Αγαπημένο