ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις μικρό μπάνιο; Ιδέες για να το διακοσμήσεις ώστε να δείξει διπλάσιο

Φυσικά με λίγα χρήματα.
3
'
μικρό μπάνιο Ιδέες για να το διακοσμήσεις Shutterstock

Το μικρό μπάνιο, μαζί με το μικρό μπαλκόνι είναι σίγουρα κάτι που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι στο σπίτι τους, ωστόσο υπάρχει τρόπος να το διακοσμήσεις για να δείξει όχι μόνο διπλάσιο, αλλά και πολύ πιο «ανοιχτό». Παρακάτω θα βρεις όλα τα tips που θα σε βοηθήσουν.

Μην το φορτώνεις

Σίγουρα είναι δύσκολο ένα μικρό μπάνιο να είναι εύχρηστο, αλλά προσπάθησε να μην το φορτώνεις με έπιπλα ή ντουλάπια, γιατί έτσι ο χώρος σου θα δείχνει ακόμα πιο «κλειστός». Μπορείς να βάλεις 2 ή 3 ράφια στον τοίχο και εκεί να έχεις για παράδειγμα τις πετσέτες σου, και γενικά λάβε υπόψη σου πως είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς τον χώρο «πάνω», παρά εκείνον στο πάτωμα. Με μια τόσο μικρή κίνηση, η διακόσμηση του μπάνιου σου θα αλλάξει!

Εικόνα
μικρό μπάνιο Ιδέες για να το διακοσμήσεις 1
Shutterstock

 

Το χρώμα παίζει ρόλο

Αν το μπάνιο σου είναι μικρό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το διακοσμήσεις με αντικείμενα σε σκούρα χρώματα ή να το βάψεις σε σκούρες αποχρώσεις. Μπορείς να το αφήσεις λευκό και να «παίξεις» με χρώματα όπως το ροζ ή το χρυσό ή να το τολμήσεις πινελιές σε μπλε ή σε πουά. Η οικονομική διακόσμηση, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι «βαρετή». 

Εικόνα
μικρό μπάνιο Ιδέες για να το διακοσμήσεις 2
Shutterstock

 

Ο καθρέφτης θα σε βοηθήσει

Ένας καθρέφτης στον χώρο, κάνει κάθε δωμάτιο να δείχνει διπλάσιο, το ίδιο και το μπάνιο σου. Επίλεξε έναν στρογγυλο με μπεζ τελείωμα ή έναν μεγάλο καθρέφτη με ραφάκια. Αν το μπάνιο σου είναι πολύ μικρό όμως, μην κάνεις το λάθος να βάλεις έναν ολόσωμο καθρέφτη γιατί θα σου κλείσει όλο το χώρο.

Τέλος, μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ώστε να δώσεις και χρώμα στο συγκεκριμένο δωμάτιο, και μια fun νότα. Η διακόσμηση με φυτά είναι τάση και  η τελική επιλογή, είναι δική σου. 

Αγαπημένο